עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון.אני נשמע ילד קקה
אף אחד לא אמר שהוא צריך לקנות לעצמו אוכל ולא נראה לי שזה המצב, ההורים שלו קונים לו חזה עוף, קוטג' וכל השאר. אם הם מסרבים לקנות לו אבקת חלבון וואלה זכותם ואין מה לעשות, זה לא מוצר תזונה הכרחי, שיסתדר בלי ויאכל מוצרים עתירי חלבון.למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל?
אל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל? משגע אותי שמצפים מילד בן 14 שאם הוא עובד חודש בשנה שיממן לעצמו עכשיו את כל החיים
הנה אז יש לך 2000 שקל קנה בזה חלבון, בגדים, מועדונים ראבק זה נגמר מתישהו למה אי אפשר לקנות בזה סתם שטויות שמעניינות אותנו.
אני נשמע ילד קקה אבל אני לא הולך לעבוד בשביל לממן לעצמי ללכת למועדונים, אם לא הייתי עובד הייתי מקבל כסף מאבא לזה.
זה עניין שיותר זול לי ולהורים שלי זה 1.אל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?
לעבוד ייתן לך הרבה יותר מכסף, אבל זה כבר עניין של בחירה. אם אתה לא יכול להרוויח הרבה, תלמד לנהל את ההוצאות שלך.
לא אמרתי שהוא צריך לקנות לעצמו חזה עוף או קוטג', אבל מבחינת ההורים, אבקת חלבון זה מותרות. שילמד לטחון אוכל אמתי או שיעבוד ויקנה בעצמו.
מעבר לזה, אם כל בחור בן 18-21 מסתדר עם 700 שקל בחודש, ילד בן 14 יכול להסתדר עם 2,000 שקל.
ואגב, בגדים במחיר סביר ההורים יממנו לך. אם אתה רוצה מותגים כדי להרשים את הטוטות במועדונים, חזרנו כבר למותרות.
אבל שוב, אם הם לא מסכימים איתך אז אין הרבה מהלעשות (מבין שזה מתסכל כשמישהו לא מסכים עם חישוב מתמטי מדוייק)זה עניין שיותר זול לי ולהורים שלי זה 1.
אז רגע, אתה מתחדש באפקת ניפוח תוצרת כחול לבן בקרוב?דבר שני אחרי התחקיר הדפוק הזה קרה מה שלא חשבתי שיקרה, אבל היא מסכימה איתי כי גם הראתי לה חישובים שאם קונים אבקת חלבון ישראלית (של אקסטרים למשל) זה יוצא יותר זול..
אכן..אבל שוב, אם הם לא מסכימים איתך אז אין הרבה מהלעשות (מבין שזה מתסכל כשמישהו לא מסכים עם חישוב מתמטי מדוייק)
אז רגע, אתה מתחדש באפקת ניפוח תוצרת כחול לבן בקרוב?
אתה בטוח? לא נראה לי שהאבקה של אקסטרים זה איזו. 200 זה זול, יש שם איזה מבצע באמינושופ?200 שקל, גם איזו
ומזל טוב 😃אכן..
כן.. זה 200 כרגע באמינושופאתה בטוח? לא נראה לי שהאבקה של אקסטרים זה איזו. 200 זה זול, יש שם איזה מבצע באמינושופ?
איזו סויה.אתה בטוח? לא נראה לי שהאבקה של אקסטרים זה איזו. 200 זה זול, יש שם איזה מבצע באמינושופ?
ומזל טוב 😃
אה אתה מדבר על החלבון סויה? ראיתי שהדעות חלוקות לגבי חלבון סויה (לא יודע על הנושא מספיק)כן.. זה 200 כרגע באמינושופ
אין אתו בעיה באמת. סתם מיתוסים מסביב. הבעיה היחידה שלו באבקות זה הטעם והערבוב, לעומת מי גבינה.אה אתה מדבר על החלבון סויה? ראיתי שהדעות חלוקות לגבי חלבון סויה (לא יודע על הנושא מספיק)
איזו סויה.
מה הבעיה באיזו סויה? (לא באופן מזלזל, פשוט רוצה לדעת אם יש בעיה באמת)אה אתה מדבר על החלבון סויה? ראיתי שהדעות חלוקות לגבי חלבון סויה (לא יודע על הנושא מספיק)
דווקא יחסית טעים...אין אתו בעיה באמת. סתם מיתוסים מסביב. הבעיה היחידה שלו באבקות זה הטעם והערבוב, לעומת מי גבינה.
חלבון זה חלבון זה חלבון זה חלבון.מה הבעיה באיזו סויה? (לא באופן מזלזל, פשוט רוצה לדעת אם יש בעיה באמת)
מה הבעיה באיזו סויה? (לא באופן מזלזל, פשוט רוצה לדעת אם יש בעיה באמת)
תיקון: לא יודע על הנושא של חלבון סויה בכלל, שמעתי פה ושם דברים אבל ייתכן בהחלט שזה:(לא יודע על הנושא מספיק)
סתם מיתוסים מסביב.
ממש לא מסתובב עם מותגים, וממתי זה פשע לצאת לבלות? מה עדיף, להיות חסר חברים וחסר כל אינטרקציה עם הסביבה עד כדי שקיעה בדיכאון וחוסר רצון להתאמן (ולחיות)? מה רע במועדונים ? לא אמרתי שאני שותה.אל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?
לעבוד ייתן לך הרבה יותר מכסף, אבל זה כבר עניין של בחירה. אם אתה לא יכול להרוויח הרבה, תלמד לנהל את ההוצאות שלך.
לא אמרתי שהוא צריך לקנות לעצמו חזה עוף או קוטג', אבל מבחינת ההורים, אבקת חלבון זה מותרות. שילמד לטחון אוכל אמתי או שיעבוד ויקנה בעצמו.
מעבר לזה, אם כל בחור בן 18-21 מסתדר עם 700 שקל בחודש, ילד בן 14 יכול להסתדר עם 2,000 שקל.
ואגב, בגדים במחיר סביר ההורים יממנו לך. אם אתה רוצה מותגים כדי להרשים את הטוטות במועדונים, חזרנו כבר למותרות.
לאדם שלא מסוגל לעכל לקטוז זו אחלה אלטרנטיבה. יותר טובה מ-WPI (מי גבינה מבודד) ב-400 שקל, לדעתי.גם אם יש קצת בעיות, לא שממש אכפת לי.. כל מה שאני רוצה הוא להשלים את החלבון היומי, שייצא בסופו של חודש זול יותר,
ותחליף זמין יותר וטעים יותר במעט מטונה או קוטג' למשל
חחח יכול להיות רעיון טוב.. BUT DEADLY למי שינסה..לאדם שלא מסוגל לעכל לקטוז זו אחלה אלטרנטיבה. יותר טובה מ-WPI (מי גבינה מבודד) ב-400 שקל, לדעתי.
למרות שאני מת להכיר מישהו שרגיש רצח ללקטוז ולתת לו לנסות אבקות WPI אחת-אחת (הוא יהיה מסכן) כדי לדעת מי מזייפת ובעצם מכילה לקטוז ומי לא.
רגע, יש סיבה אחרת לשחק פוטבול חוץ מלהשתכר במסיבות קולג' ולזיין?ל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?
ממה שאני רואה מכם בפורום, כדי לציין שאתה משחק פוטבול בכל סיטואציה אפשרית.רגע, יש סיבה אחרת לשחק פוטבול חוץ מלהשתכר במסיבות קולג' ולזיין?