ייעוץ מקורות חלבון זולים

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
כן.. אמא שלי מתחילה לעשות בעיות עם העניין שזה עולה "הרבה" כסף..
אז אשמח לדעת מקורות מזון שיש בהם הרבה חלבון והם זולים.. כגון, חזה עוף, קוטג' וכו'..

אני נשמע ילד קקה
נכון.
למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל?
אף אחד לא אמר שהוא צריך לקנות לעצמו אוכל ולא נראה לי שזה המצב, ההורים שלו קונים לו חזה עוף, קוטג' וכל השאר. אם הם מסרבים לקנות לו אבקת חלבון וואלה זכותם ואין מה לעשות, זה לא מוצר תזונה הכרחי, שיסתדר בלי ויאכל מוצרים עתירי חלבון.

למה הוא צריך לקנות לעצמו אוכל? משגע אותי שמצפים מילד בן 14 שאם הוא עובד חודש בשנה שיממן לעצמו עכשיו את כל החיים
הנה אז יש לך 2000 שקל קנה בזה חלבון, בגדים, מועדונים ראבק זה נגמר מתישהו למה אי אפשר לקנות בזה סתם שטויות שמעניינות אותנו.
אני נשמע ילד קקה אבל אני לא הולך לעבוד בשביל לממן לעצמי ללכת למועדונים, אם לא הייתי עובד הייתי מקבל כסף מאבא לזה.
אל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?
לעבוד ייתן לך הרבה יותר מכסף, אבל זה כבר עניין של בחירה. אם אתה לא יכול להרוויח הרבה, תלמד לנהל את ההוצאות שלך.
לא אמרתי שהוא צריך לקנות לעצמו חזה עוף או קוטג', אבל מבחינת ההורים, אבקת חלבון זה מותרות. שילמד לטחון אוכל אמתי או שיעבוד ויקנה בעצמו.
מעבר לזה, אם כל בחור בן 18-21 מסתדר עם 700 שקל בחודש, ילד בן 14 יכול להסתדר עם 2,000 שקל.
ואגב, בגדים במחיר סביר ההורים יממנו לך. אם אתה רוצה מותגים כדי להרשים את הטוטות במועדונים, חזרנו כבר למותרות.

• פותח/ת השרשור
אל תצא למועדונים, זה קודם כל. אתה לא זורק את המילה "אתלט" בכל מקום? מה הקשר בין זה למועדונים?
לעבוד ייתן לך הרבה יותר מכסף, אבל זה כבר עניין של בחירה. אם אתה לא יכול להרוויח הרבה, תלמד לנהל את ההוצאות שלך.
לא אמרתי שהוא צריך לקנות לעצמו חזה עוף או קוטג', אבל מבחינת ההורים, אבקת חלבון זה מותרות. שילמד לטחון אוכל אמתי או שיעבוד ויקנה בעצמו.
מעבר לזה, אם כל בחור בן 18-21 מסתדר עם 700 שקל בחודש, ילד בן 14 יכול להסתדר עם 2,000 שקל.
ואגב, בגדים במחיר סביר ההורים יממנו לך. אם אתה רוצה מותגים כדי להרשים את הטוטות במועדונים, חזרנו כבר למותרות.
זה עניין שיותר זול לי ולהורים שלי זה 1.
דבר שני אחרי התחקיר הדפוק הזה קרה מה שלא חשבתי שיקרה, אבל היא מסכימה איתי כי גם הראתי לה חישובים שאם קונים אבקת חלבון ישראלית (של אקסטרים למשל) זה יוצא יותר זול..
ואין לי בעיה לטחון אוכל.. דווקא נהנה

זה עניין שיותר זול לי ולהורים שלי זה 1.
אבל שוב, אם הם לא מסכימים איתך אז אין הרבה מהלעשות (מבין שזה מתסכל כשמישהו לא מסכים עם חישוב מתמטי מדוייק)
דבר שני אחרי התחקיר הדפוק הזה קרה מה שלא חשבתי שיקרה, אבל היא מסכימה איתי כי גם הראתי לה חישובים שאם קונים אבקת חלבון ישראלית (של אקסטרים למשל) זה יוצא יותר זול..
אז רגע, אתה מתחדש באפקת ניפוח תוצרת כחול לבן בקרוב?

• פותח/ת השרשור
אבל שוב, אם הם לא מסכימים איתך אז אין הרבה מהלעשות (מבין שזה מתסכל כשמישהו לא מסכים עם חישוב מתמטי מדוייק)

אז רגע, אתה מתחדש באפקת ניפוח תוצרת כחול לבן בקרוב?
אכן..
זה יוצא לי טוב כי זה גם 200 שקל, גם איזו (מותאם לרגישים ללקטוז-אני)
וגם טעים יחסית (טעמתי את זה)

אה אתה מדבר על החלבון סויה? ראיתי שהדעות חלוקות לגבי חלבון סויה (לא יודע על הנושא מספיק)
אין אתו בעיה באמת. סתם מיתוסים מסביב. הבעיה היחידה שלו באבקות זה הטעם והערבוב, לעומת מי גבינה.

• פותח/ת השרשור
איזו סויה.
אה אתה מדבר על החלבון סויה? ראיתי שהדעות חלוקות לגבי חלבון סויה (לא יודע על הנושא מספיק)
מה הבעיה באיזו סויה? (לא באופן מזלזל, פשוט רוצה לדעת אם יש בעיה באמת)
אין אתו בעיה באמת. סתם מיתוסים מסביב. הבעיה היחידה שלו באבקות זה הטעם והערבוב, לעומת מי גבינה.
דווקא יחסית טעים...
אני מעדיף לשלם פחות בשביל שייצא משתלם ושזה יהיה יחסית עם טעם סביר (טעים כזה)
במקום לקנות אבקה ב400-450שקל+ רק בגלל הטעם.. אחרת לדעתי זה כבר מאבד את היתרון של זה על אוכל אמיתי

חלבון זה חלבון זה חלבון זה חלבון.
ציינתי שזה סויה כי היה ניתן לחשוב מהתגובות שלך שמדובר על חלבון מי גבינה מבודד של אקסטרים (שאין כזה מוצר) ב-200 שקל (שזה מחיר נמוך למי גבינה מבודד).

(לא יודע על הנושא מספיק)
תיקון: לא יודע על הנושא של חלבון סויה בכלל, שמעתי פה ושם דברים אבל ייתכן בהחלט שזה:
סתם מיתוסים מסביב.

• פותח/ת השרשור
גם אם יש קצת בעיות, לא שממש אכפת לי.. כל מה שאני רוצה הוא להשלים את החלבון היומי, שייצא בסופו של חודש זול יותר,
ותחליף זמין יותר וטעים יותר במעט מטונה או קוטג' למשל

ממש לא מסתובב עם מותגים, וממתי זה פשע לצאת לבלות? מה עדיף, להיות חסר חברים וחסר כל אינטרקציה עם הסביבה עד כדי שקיעה בדיכאון וחוסר רצון להתאמן (ולחיות)? מה רע במועדונים ? לא אמרתי שאני שותה.

גם אם יש קצת בעיות, לא שממש אכפת לי.. כל מה שאני רוצה הוא להשלים את החלבון היומי, שייצא בסופו של חודש זול יותר,
ותחליף זמין יותר וטעים יותר במעט מטונה או קוטג' למשל
לאדם שלא מסוגל לעכל לקטוז זו אחלה אלטרנטיבה. יותר טובה מ-WPI (מי גבינה מבודד) ב-400 שקל, לדעתי.
למרות שאני מת להכיר מישהו שרגיש רצח ללקטוז ולתת לו לנסות אבקות WPI אחת-אחת (הוא יהיה מסכן) כדי לדעת מי מזייפת ובעצם מכילה לקטוז ומי לא.

• פותח/ת השרשור
לאדם שלא מסוגל לעכל לקטוז זו אחלה אלטרנטיבה. יותר טובה מ-WPI (מי גבינה מבודד) ב-400 שקל, לדעתי.
למרות שאני מת להכיר מישהו שרגיש רצח ללקטוז ולתת לו לנסות אבקות WPI אחת-אחת (הוא יהיה מסכן) כדי לדעת מי מזייפת ובעצם מכילה לקטוז ומי לא.
חחח יכול להיות רעיון טוב.. BUT DEADLY למי שינסה..
אגב, לפי מחקרים שנעשו בערך 90% מהעולם רגיש ללקטוז במידה כזו או אחרת.. ככה שהסיכויים דיי גבוהים שתמצא מישהו שרגיש ללקטוז בצורה מוגזמת

רגע, יש סיבה אחרת לשחק פוטבול חוץ מלהשתכר במסיבות קולג' ולזיין?
ממה שאני רואה מכם בפורום, כדי לציין שאתה משחק פוטבול בכל סיטואציה אפשרית.
200_s.gif

שמע, אם אתה בעניין של מקורות חלבון זולים אתה תמיד יכול ללכת על חלבון מהצומח. אתה יכול לשלב אורז ועדשים, חומוס לא תעשייתי ולחם מלא, שקדים, אגוזים, בוטנים, קינואה (אם אתה יכול לבלוע את זה) וכדומה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית