הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס 90 בSS ? ובכללי שאלות על SS

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
אהלן החלטתי שאני מתחיל SS בזמן הקרוב, רציתי לשאול אם הפרס שלי היה 40 באימונים חובבניים (כלומר שלא באמת ידעתי מה אני עושה ) יש סיכוי שאני אגיע בפרס ל90 ק"ג או שזה יישאר בגדר חלום ( לפחות בSS? )
ועוד משהו, עד כמה משקל אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים? הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה
משקל 82, אז עד כמה בערך אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים ?

חד משמעית חלום ! אלא אם תשקיע שנה לפחות וגם אז אין הרבה סיכויים ...
אבל תן מה שאתה יכול בכל מקרה לפחות תגיע ל 60
ותליו בך איך הגנטיקה שלך כמה אתה תשקיע בתוכנית וכמה תאכל תישן וכו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חד משמעת חלום ! אלא אם תשקיע שנה לפחות וגם אז אין הרבה סיכויים ...
אבל תן מה שאתה יכול בכל מקרה לפחות תגיע ל 60
ותליו בך איך הגנטיקה שלך כמה אתה תשקיע בתוכנית וכמה תאכל תישן וכו
ותוכל לענות על שאר השאלות, זאת אומרת לכמה משקל אני אגיע בתרגילים המורכבים בהתאם לנתונים שלי ? וכן כנראה זה יישאר בגדר חלום לפחות לSS :/

ותוכל לענות על שאר השאלות, זאת אומרת לכמה משקל אני אגיע בתרגילים המורכבים בהתאם לנתונים שלי ? וכן כנראה זה יישאר בגדר חלום לפחות לSS :/
באיזה משקלים אתה כרגע סקואט בנצ דדליפט ?

אהלן החלטתי שאני מתחיל SS בזמן הקרוב, רציתי לשאול אם הפרס שלי היה 40 באימונים חובבניים (כלומר שלא באמת ידעתי מה אני עושה ) יש סיכוי שאני אגיע בפרס ל90 ק"ג או שזה יישאר בגדר חלום ( לפחות בSS? )
ועוד משהו, עד כמה משקל אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים? הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה
משקל 82, אז עד כמה בערך אני אוכל להגיע בתרגילים המורכבים ?
אתה לא תגיע ל-90 ק"ג בפרס.
אין טעם לדון על משקלים, תתחיל SS ותראה מה קורה.

• פותח/ת השרשור
באיזה משקלים אתה כרגע סקואט בנצ דדליפט ?
כתבתי בהתחלה: הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה

• פותח/ת השרשור
למה להגיע ל 90 פרס ב SS זה רק פריקים כמה ראית באמת עם כזה משקל ב SS ?
ואם יש לו 40 פרס הסיכוי קלוש אם היה לו התחלה לפחו של 60-70 יש על מה לדבר
הקטע שהפרס שהעלתי היה מהיר, תוך קצת זמן הגעתי ל40 פרס ואולי זה אומר שאני יכול הרבה יותר ואגיע לפרס גבוה?

כתבתי בהתחלה: הייתי עושה 40 בנץ בשביל הטכניקה והטכניקה שלי טובה מאוד לדעתי ו40 זה קל, דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל אני עשיתי 80 בערך גם באימונים חובבניים וסקוואט לא היה לי כלוב (מתאמן בבית) אז המקסימום שעשיתי זה 40 ק"ג ולא היה קשה
תתחיל SS ותראה כבר בהמשך .. מעריך סביב ה - 100-120 סקוואט תגיע הכול תלוי בך וכמה תשקיע אי אפשר לדעת במדויק ..
הקטע שהפרס שהעלתי היה מהיר, תוך קצת זמן הגעתי ל40 פרס ואולי זה אומר שאני יכול הרבה יותר ואגיע לפרס גבוה?
ההתחלה הכי קלה אחכ אתה תראה כמה זה קשה להעלות .. תגיע ל 60 תראה בעצמך

למה להגיע ל 90 פרס ב SS זה רק פריקים כמה ראית באמת עם כזה משקל ב SS ?
ואם יש לו 40 פרס הסיכוי קלוש אם היה לו התחלה לפחו של 60-70 יש על מה לדבר

אולי הוא פריק?
ומה אתה חושב? שפריק שעושה פרס פעם ראשונה בחיים לוחץ 60-70?

אתם זורקים פה מספרים באוויר, ממש נותנים הרגשה שאתם יודעים בדיוק על איזה משקלים הוא יסיים SS.

מכיר אישית מישהו שסיים SS לאחר כחודשיים וחצי ועשה פרס 82ק"ג 1rm, מפה 90 זה לא כזה רחוק (הבחור שקל 80 וקצת)

אולי הוא פריק?

אתם זורקים פה מספרים באוויר, ממש נותנים הרגשה שאתם יודעים בדיוק על איזה משקלים הוא יסיים SS.

מכיר אישית מישהו שסיים SS לאחר כחודשיים וחצי ועשה פרס 82ק"ג 1rm, מפה 90 זה לא כזה רחוק (הבחור שקל 80 וקצת)
עם איזה משקל הוא התחיל שסיים עם המספר הזה ? אני בטוח שלא 40 ..

אולי הוא פריק?

82 ק"ג ל-rm1 ו-90 ק"ג ל-rm5 בפרס זה מרחק שנות אור

אולי הוא פריק?

פרס 82 ל 90 (גם סינגל) זה בערך המרחק מכדור הארץ לקפלר 22...

ועכשיו ברצינות, לקח לי באזור השנתיים להגיע לפרס 90 ונלחמתי עליו המון, זה אחד התרגילים שהכי קשר לשפר, גם אם הוא פריק גנטי, 90 אחוז שהוא פשוט לא יהיה שם בכמה חודשים.
רק מי שנלחם עם הפרס במשך שנים יודע כמה זמן לוקח להעלות קילו אחד בתרגיל הארור הזה.

82 ק"ג ל-rm1 ו-90 ק"ג ל-rm5 בפרס זה מרחק שנות אור
מי דיבר על 5rm?
הבחור שאל לאיזה משקל הוא יגיע בסוף התכנית, לא ידעתי שבודקים הישג על ידי 5rm.
פרס 82 ל 90 (גם סינגל) זה בערך המרחק מכדור הארץ לקפלר 22...

ועכשיו ברצינות, לקח לי באזור השנתיים להגיע לפרס 90 ונלחמתי עליו המון, זה אחד התרגילים שהכי קשר לשפר, גם אם הוא פריק גנטי, 90 אחוז שהוא פשוט לא יהיה שם בכמה חודשים.
רק מי שנלחם עם הפרס במשך שנים יודע כמה זמן לוקח להעלות קילו אחד בתרגיל הארור הזה.
בוא נגזים עוד קצת...
אני באופן אישי הגעתי ל85 פרס לסינגל אחרי כמה חודשים בss ואל תדאג אני לא שוקל 100 ק״ג

מי דיבר על 5rm?
הבחור שאל לאיזה משקל הוא יגיע בסוף התכנית, לא ידעתי שבודקים הישג על ידי 5rm.
הוא דיבר על SS ובתוכנית הזאת עובדים על RM5 .
אם הוא דיבר על RM1 אז כמובן שזה אפשרי , אך עדיין עם המשקלי פתיחה שהוא ציין אני חושב שיהיה לו מאוד קשה / לא אפשרי להגיע לזה בכמה חודשים של SS.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית