דיון חלב רגיל לרגישים ללקטוז וכדורים

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אז ככה.. אם מישהו שהוא רגיל רוצה לעשות #GOMAD כעיקרון נגיד..
אז יוצא לו 18 שקל ליום בערך ל3 ליטר חלב, אבל.. אם מישהו רגיש ללקטוז הוא יצטרך לקנות את החלב
הדל בלקטוז ויוצא לו בערך 24 שקל ליום - הבדל של 6 שקל ליום - וזה כבר יוצא פחות משתלם.
אבל.. יש את הכדורים שמכילים את האנזים לקטאז שאפשר לקחת אותם ואז אין את התופעות לוואי של מי שרגיש לקטוז
לפי מה שהבנתי.. אבל אני חושב שצריך לקחת את זה לפני כל פעם ששותים חלב. ונגיד שמישהו כנראה ישתה את זה ב3 פעמים ביום,
זה יצא 3 כדורים ביום. המחיר של הכדורים מתחיל ב65 שקלים וזה המחיר המומלץ, לכן נשתמש בו..
אז אם יש 30 כדורים בכל חבילה של 65 שקל, יוצא שמשלים בערך 2 שקל על כל כדור. ואז יוצא שמשלמים בסופו של יום 6 שקל נוספים
(בדיוק מה שהייתם משלמים על חלב דל לקטוז), אז מה בעצם יוצא בסיפור?
שמי שרגיש ללקטוז פשוט נדפק וEITHER WAYS לא יכול לעשות GOMAD או בכללי לשתות חלב כי בסופו של יום זה לא משתלם מבחינה כספית?
(כמובן שיכולים, אבל לא יכולים מהבחינה של לא כדאי, בגלל שזה כבר פחות משתלם מלצרוך חלבון מאוכל אחר זול.)

או שהחישובים שלי או שההשערות שלי פה לא נכונות ותתקנו אותם, או שישנה דרך אחרת?
דיון פורה 😃

נערך לאחרונה:
למה בכלל להיכנס לGOMAD ולא לאכול נורמאלי לעזאזל ?
וזה מה שיעצור אותך מלעשות את זה? העובדה שזה 24 שקל ולא 18? ..
אתה הולך לחיות על חלב לפי מה שהסברת פה,לא יודע איך תשרוד. (מאמין שלא באמת תחיה על חלב,אז ישלך עוד כסף להוסיף לחשבון.)
בכל מקרה,לפי החישובים שלך זה יוצא די יקר,אני אפעם לא עשיתי את החישוב הזה,כי אני אוהב לאכול ונהנה מזה על הדרך.

אם 6 שקלים ליום זה הבעיה הכלכלית שלך הייתי ממליץ להפסיק את המנוי בחדר כושר. קשה לי להאמין שמשפחה שממנת לילד שלה מנוי + בשר/אבקת חלבון/חלב כל יום קורסת בגלל ה6 שקלים, שזה רק זמני אגב.
אבל איך הסקת שאתה צריך לעשות GOMAD? בגלל שאתה רוצה לעלות בכוח? אם כן בהצלחה אח"כ לשרוף 3-4 חודשים להוריד את כל השומן ובינתיים להיראות כמו פח זבל שמישהו שם לב שאתה מתאמן רק כשאתה מגיע למכון 3 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
למה בכלל להיכנס לGOMAD ולא לאכול נורמאלי לעזאזל ?
וזה מה שיעצור אותך מלעשות את זה? העובדה שזה 24 שקל ולא 18? ..
אתה הולך לחיות על חלב לפי מה שהסברת פה,לא יודע איך תשרוד. (מאמין שלא באמת תחיה על חלב,אז ישלך עוד כסף להוסיף לחשבון.)
בכל מקרה,לפי החישובים שלך זה יוצא די יקר,אני אפעם לא עשיתי את החישוב הזה,כי אני אוהב לאכול ונהנה מזה על הדרך.
או שפשוט לא לעשות שיטות מטופשות כמו GOMAD ולהתחיל לאכול בצורה מסודרת.
אם 6 שקלים ליום זה הבעיה הכלכלית שלך הייתי ממליץ להפסיק את המנוי בחדר כושר. קשה לי להאמין שמשפחה שממנת לילד שלה מנוי + בשר/אבקת חלבון/חלב כל יום קורסת בגלל ה6 שקלים, שזה רק זמני אגב.
אבל איך הסקת שאתה צריך לעשות GOMAD? בגלל שאתה רוצה לעלות בכוח? אם כן בהצלחה אח"כ לשרוף 3-4 חודשים להוריד את כל השומן ובינתיים להיראות כמו פח זבל שמישהו שם לב שאתה מתאמן רק כשאתה מגיע למכון 3 פעמים בשבוע.
מה.. למה הפכתם את זה לול..
פשוט סתם שיעמם לי אז עשיתי חישוב כזה לאנשים שרוצים לעשות GOMAD והם רגישים ללקטוז..
אין לי סיבה כרגע לעשות GOMAD והדבר שהכי קרוב לזה אולי זה ליטר 1 של חלב ביום וגם זה אני בלחץ אם אני אעשה..
בכל מקרה, למרות שאני לא אעשה את זה אני עדיין חושב שאין מנוס מזה כי לדעתי קלוריה=קלוריה ויש על זה גם מחקר פה בפורום..
אה וכמובן שאני מעדיף לאכול גם בשר על הדרך, וחלבון ממקומות אחרים ופחמימה כמו אורז וכו'
6 שח ליום במצטבר יחסית הרבה כסף סתם שתדע, ואם אותו הבן אדם סטודנט או משהו?
זה יוצא 180שח יותר בחודש, זה יוצא 2160שח בשנה.
שכן, יש אנשים שצריכים את השקלים הבודדים האלה..

אז מה הנקודה שלך? המתאמן החכם מספיק נבון להבין ש4 ליטר חלב ביום להכנסת קלוריות זו דרך טיפשית ומיותרת.
אני גם בספק אם יש כאן אנשים בGOMAD.

• פותח/ת השרשור
אז מה הנקודה שלך? המתאמן החכם מספיק נבון להבין ש4 ליטר חלב ביום להכנסת קלוריות זו דרך טיפשית ומיותרת.
אני גם בספק אם יש כאן אנשים בGOMAD.
יש אנשים שכן ירצו להיכנס לGOMAD מהסיבות שלהם.. ואני יודע מה הם? לא.
בלי שום קשר שאיזכרתי את הGOMAD.. רציתי לדעת מה אחרים חושבים על העניין של הרגישות ללקטוז ושל שתיית חלב או הסוגייה הזאת

6 שח ליום במצטבר יחסית הרבה כסף סתם שתדע, ואם אותו הבן אדם סטודנט או משהו?
זה יוצא 180שח יותר בחודש, זה יוצא 2160שח בשנה.
שכן, יש אנשים שצריכים את השקלים הבודדים האלה..
אבל אתה לא תעשה את זה שנה, אלא אם כן זה המזון היחידי שאתה מכניס.
אם תצרוך 4000+ קלוריות אתה תגיע מהר מאוד לאחוז שומן גבוה ולא בריא (כן אפילו למי ש"פאוורליפטר" זה יהיה יותר מדי).

בלי שום קשר שאיזכרתי את הGOMAD.. רציתי לדעת מה אחרים חושבים על העניין של הרגישות ללקטוז ושל שתיית חלב או הסוגייה הזאת
תהיה רגוע, מעטים מאוד האוכלוסיה שיכולה לספוג את כמות הלקטוז שיש ב4 ליטר. אתה לא מיוחד, סיכוי גבוה שגם ליטר יעשה לך בעיות בשירותים.
אין בעיה שתצרוך חלב כדי להגיע לערכים הקלורים, רק שאל תסתמך עליו כמקור טוב לחלבון ותגיע איתו לסביבות ה4000 קלוריות. אם חסר לך חלבון בתפריט אתה יכול להשתמש באבקת חלבון ישראלית ולחסוך גם כסף וגם שומן מיותר.

• פותח/ת השרשור
אבל אתה לא תעשה את זה שנה, אלא אם כן זה המזון היחידי שאתה מכניס.
אם תצרוך 4000+ קלוריות אתה תגיע מהר מאוד לאחוז שומן גבוה ולא בריא (כן אפילו למי ש"פאוורליפטר" זה יהיה יותר מדי).

תהיה רגוע, מעטים מאוד האוכלוסיה שיכולה לספוג את כמות הלקטוז שיש ב4 ליטר. אתה לא מיוחד, סיכוי גבוה שגם ליטר יעשה לך בעיות בשירותים.
אין בעיה שתצרוך חלב כדי להגיע לערכים הקלורים, רק שאל תסתמך עליו כמקור טוב לחלבון ותגיע איתו לסביבות ה4000 קלוריות. אם חסר לך חלבון בתפריט אתה יכול להשתמש באבקת חלבון ישראלית ולחסוך גם כסף וגם שומן מיותר.
כן.. אבל אני לא יכול לספוג את כמות הלקטוז שיש ביותר מכוס אחת של חלב... ככה שלהשלים עם חלב לא תהיה כל כך אופציה.

כן.. אבל אני לא יכול לספוג את כמות הלקטוז שיש ביותר מכוס אחת של חלב... ככה שלהשלים עם חלב לא תהיה כל כך אופציה.
גם בחלב דל לקטוז יש מן הסתם לקטוז, ולא מעט אם אתה צורך בכמויות. תצטרך לבדוק מה הכמות שאתה יכול לעכל פחות או יותר.
ד"א אם אתה באמת לא סביל ללקטוז לא הייתי קונה אבקת חלבון ישראלית אם אני לא טועה הם מכילות כמויות גבוהות יחסית. הייתי בודק את זה יותר, אם עדיין לא קנית אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
גם בחלב דל לקטוז יש מן הסתם לקטוז, ולא מעט אם אתה צורך בכמויות. תצטרך לבדוק מה הכמות שאתה יכול לעכל פחות או יותר.
ד"א אם אתה באמת לא סביל ללקטוז לא הייתי קונה אבקת חלבון ישראלית אם אני לא טועה הם מכילות כמויות גבוהות יחסית. הייתי בודק את זה יותר, אם עדיין לא קנית אבקת חלבון.
כן.. אני אבדוק את זה(עדיין לא קניתי אבקת חלבון, ואני קונה אבקת חלבון מחו"ל מסיבה שאין לי צורך לפרט כרגע..)

• פותח/ת השרשור
לא יודע עד כמה זה הגיוני, אבל הייתה לי תקופה שעשיתי סתם מסה בסס ועליתי בלא מעט שומן ממש ממש מהר וזה עיצבן אותי,והייתה לי תקופה של חודש וחצי בערך אולי קצת יותר של 2 ליטר חלב ביום, ומלא אוכל ומה שלא בא לי, ודווקא עליתי ממש נקי ויפה וזה ללא ספק היה יותר אוכל מהפעם הקודמת.

אז מי שרגיש ללקטוז יש לו עוד סיבה למה לא לשתות 3 ליטר חלב ביום
ועוד לחיות על הכדורים האלה? הנה עוד סיבה........
אה, איך שכחתי, בנוסף יש הבדל עצום של 6 שח ליום, הנה סיבה שלישית ואחרונה למה לא לשתות 3 ליטר חלב ביום למי שרגיש ללקטוז (וגם למי שלא)
אל תהיה ילד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית