לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

התחזקת אה ישחיף?

היי טאמ
😍😍
אכן התחזקתי,אם להגיד את האמת אבל אני די מתלבט אם להמשיך טקסס ולגשת לתחרות בצור מתחרה,ולא לרדת לgvt ולגשת לתחרות בתור צופה.
יותר מעניין אותי התוכניות נפח,אני מתגעגע לזה,למסה נורמאלית,לתפריט נורמאלי,להתקדמויות במ.ג כמו שצריך,ולא להיות תקוע על ניטרלי כי אעבור קטג,והכי חשוב לחטב עוד לא הרבה זמן ...
נישארו לך רק חודשיים, אתה כבר כמעט חצי שנה מתכונן ומתחזק מאוד (תסתכל אחורה בעדכונים הראשונים). תסיים את ההכנה כמו שצריך, תתחרה, ואז תחזור להיות הבילדר האהוב שהיית עם משקלים גבוהים. אל תוותר עכשיו.

😍😍

נישארו לך רק חודשיים, אתה כבר כמעט חצי שנה מתכונן ומתחזק מאוד (תסתכל אחורה בעדכונים הראשונים). תסיים את ההכנה כמו שצריך, תתחרה, ואז תחזור להיות הבילדר האהוב שהיית עם משקלים גבוהים. אל תוותר עכשיו.

הוא ככה נטו כי אני לא מתאמן איתו כבר

upload_2015-10-11_18-59-22.jpeg

😍😍

אכן זה מה שאעשה,כל חבר שמעלה תמונה שהוא חטוב מטריפה לי תשכל,הבעיה שאני לא הולך לעלות מ.ג בזמן הקרוב אז אחרי התחרות אתן מסה טובה עד 90 קילו ואז אחטב ... (שזה אומר מסה עוד כמה חודשים אחרי התחרות)
אהבתי תבילדר האהוב עם המשקלים הגבוהים טאמ 🥰
כנראה שאלך על התחרות,וזה מה שאעשה ...
ממש לא,בגלל שאתה מתאמן איתי זה עושה אותי גרוע בכל מובן כי אתה שמוק (מה אמרתי פה?)

אכן זה מה שאעשה,כל חבר שמעלה תמונה שהוא חטוב מטריפה לי תשכל,הבעיה שאני לא הולך לעלות מ.ג בזמן הקרוב אז אחרי התחרות אתן מסה טובה עד 90 קילו ואז אחטב ... (שזה אומר מסה עוד כמה חודשים אחרי התחרות)
אהבתי תבילדר האהוב עם המשקלים הגבוהים טאמ 🥰
כנראה שאלך על התחרות,וזה מה שאעשה ...

ממש לא,בגלל שאתה מתאמן איתי זה עושה אותי גרוע בכל מובן כי אתה שמוק (מה אמרתי פה?)

אתה לא מעודכן כל כך באימונים שלך.
לא הייתי איתך שבוע ויצא לך שלשות כבדות עם מה שהיה אמור להיות נפח:thumbdown:

מזמן לא נכנסתי לפה.
ובצדק.
עוד פעם מקנא בכוח המפלצתי שלך :(

אתה לא מעודכן כל כך באימונים שלך.
לא הייתי איתך שבוע ויצא לך שלשות כבדות עם מה שהיה אמור להיות נפח:thumbdown:
האמת שאתה די צודק,לא הייתי ממש בפוקוס בשבועיים האחרונים,חוזר להיות בפוקוס.
מזמן לא נכנסתי לפה.
ובצדק.
עוד פעם מקנא בכוח המפלצתי שלך 😭
קודם תודה רבה מקס! אבל השבועיים האחרונים היו זעווה,מהיום יהייה טוב יותר,כנל העדכונים.

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 15/10/15

עדכון עצימות.
אחזור על המשקלים של שבוע שעבר,הם עלו אבל רוצה עלייה יפה יותר לפני שאקפוץ למשהו שלא בטוח יעלה ..
משקלי עצימות להיום !
דד 190 3*3
בנץ 120 3*3
סקוואט 175 3*3
נקווה מאוד שיעלה,אם אני רואה קשה מדי נוריד את זה ל3*1 בהכל

קרא את שאר עדכון הלוג...

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 15/10/15

אימון הכי קשה שלי עד היום (כולל חוויה לא נעימה)
דד 190 3*3 עלה
סקוואט 175 3*3 עלה
בנץ 120 3*3 לא עלה (עלה אבל עם ספוטר,לא מחשיב)
חוויה לא נעימה אמרנו? אחרי סט שני של הדד (אחרי סקוואט ובנץ) הייתי גמור,שכבתי על הרצפה מעל רבע שעה,הגיע הזמן לסט.
אני אמרתי לא מוותר והולך הביתה,אני אעשה תסט ואלך הביתה.
חזרה אחרונה הקאתי,למזלי שהקאתי לא עף החוצה הקיא והצלחתי לבלוע בחזרה (עד כמה שזה נשמע מגעיל,היה עדיף מאשר שחצי מכון יראה,וזה יהיה מצולם בסט,יש צילום של הסט אבל זה מאחורה ובספק אם רואים)
בכל מקרה,בדד...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שאעלה את הסרטון דד וסקוואטמחר תסתכל בדיוק בדקה בסרטון דד,תראה את הפה שלי מתנפח מהקיא ואז הצלחתי לבלוע מהר ..
חחחח גם אני פעם אחת הרגשתי שמתפוצצת לי הקיבה בדדליפט ועוד הקאתי קצת בפה

זה מה שקרה לי בדדליפט שעשיתי עם החגורה שלך:badtaste14:
לפעמים קרה לי גם שעלה לי למעלה הכל,אבל אפעם לא הקאתי פיזית...
הפעם הקאתי פיזית ואם לא הייתי בולע את זה מהר הייתי מקיא הכל החוצה ...

חחחח גם אני פעם אחת הרגשתי שמתפוצצת לי הקיבה בדדליפט ועוד הקאתי קצת בפה
לא הרגשתי כלום,פתאום בבת אחת עלה לי ויצא גם ... מזל שבלעתי מהר אחרת היו חופרים לי במכון על זה,ולא נעים להקיא להם באמצע המכון ...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית