הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לפעמים קרה לי גם שעלה לי למעלה הכל,אבל אפעם לא הקאתי פיזית...
הפעם הקאתי פיזית ואם לא הייתי בולע את זה מהר הייתי מקיא הכל החוצה ...

לא הרגשתי כלום,פתאום בבת אחת עלה לי ויצא גם ... מזל שבלעתי מהר אחרת היו חופרים לי במכון על זה,ולא נעים להקיא להם באמצע המכון ...

עם המתאמנים במכון שלנו היו חלק שהיו צועקים לך לאכול את זה מהר לא לאבד חלבון מהשריר

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 19/10/15

אימון עצימות מיום חמישי האחרון,סקוואט 175 3*3 ודד 190 3*3,ספוטר לא עזר בסקוואט לאלה שיעירו,אני בדרכ בלי ספוטר הפעם אמרתי לו תיכנס חזרה שניה תיהיה איתי אבל אל תיגע,גם רואים שהוא עוזב אני עולה לבד.
זה הסרטון של הדד שהקאתי בו בפה בדקה בערך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איכס על הדד,כל הכבוד שסיימת
הספוטר היחידי שנורמלי

כן,באמת שהוא היחידי שמבין עניין (אגב הוא גם ליפטר,גיליתי לא מזמן)

רק עכשיו גילית?באימון הראשון שלי במכון הוא תפס את הראק לשעה וחצי אז הנחתי לבד כבר
הוא גם היחידי במכון שמקשית בבנץ ויודע ללחוץ

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 01/11/15

עדכון נפח (היה עדיף לשבת בבית ולא לבוא לאימון..)
סקוואט-פאקיגנ בן זונה של סקוואט,צריך לשרוף תתרגיל הזין הזה. (כמעט מתתי היוםםםםם)
היה לי 160 5*5 כולי שמח שסט ראשון עלה בקלות ...
אבל מה? שמחתי מהר מדי.. סט שני למזלי הענק לקחתי ספוטר,לא שעזר יותר מדי...
אני בא עושה חזרה ראשונה,הכל טוב. ממשיך חזרה שניה,בא לעלות קורסת לי הברך פנימה,כולי נופל ולא מצליח לעלות,צד אחד של המוט מצליח ליפול על הברזלי ביטחון,צד שני מוחץ אותי לפאקינג רצפה.
הלכה לי הברך,לא יכולתי ללכת כמה זמן טוב... כל צד שמאל של הגב נמחץ לי,ופשוט צרחתי שם מכאבים וכל המכון על הרגליים ... (אם אתם שואלים איפה ספוטר,עזר מאוחר מדי. אחרי כמה שניות שאני נמחץ על המוט ונלחם לא ליפול לרצפה ולשבור משהו בגוף,הוא התחיל לעזור...)
בקיצור,סקוואט בן זונה. (אגב,אחרכך אמרתי לא יכול לוותר לעצמי,כי תירוצים זה למוצצים,והמשכתי ת160 5*5 ועלה.
בנץ 110 5*5 עלה
מתח 5*5 עם משקל עלה.
תנו דעה על כמה יצאתי מטומטם ומפגר עם הסקוואט,למזלי רק באותו הרגע דפקתי צעקות מהכאבים ואין לי פציעה לגמרי... (חשבתי אני מת אחרי זה,זה מהסוג שרואים תבן אדם נופל וגומר קריירה)

קרא את שאר עדכון הלוג...

סהכ תותח
למה לא מסקביט במוטות ביטחון דרך אגב
כי הרצפה בקדמת הכלוב די עקומה,אם תסתכל בסרטונים שלי תשים לב לבד שאני לוקח כמה צעדים אחורה,ואם אני נופל זה למחוץ לכלוב...
האמת שלא קרה לי כלום עד היום כי פשוט לא היה לי כשלים ... (אם כמה שזה נשמע שחצן,זה לא. רק אומר למה לא קרה לי כלום עד היום)
מקווה שיהיה לי מה לעשות עם זה,היום גם עשו עליי עמבוש במכון כל המאמני פח שם ... התווכחתי עם מתאמן שם פתאום מאמן שמוק שבא בכלל מרקע של ספינינג ואומר לאנשים שמשקלים גבוהים גורמים לפציעות בא ואומר לי מה קרה קראת יומיים באינטרנט חושב שאתה מבין הכל? אמרתי לו,תיהיה בטוח שאני מבין יותר ממך,אתה כולה מאמן ספינינג על מה אתה מדבר? חחחחחחח הוא נעלב,הלך לבעל המכון שאוהב אותי בצורה מטורפת ואז שהלכתי לשתות מים הוא אמר לי כזה,"דור שאתה מדבר עם מאמנים פה תנסה לדבר איתם פחות בשחצנות,אפילו אם אתה יודע יותר מהר" פשוט צחקתי שם ואמרתי לו טוב סליחה ... היה נחמד לצחוק על אפס כזה,הוא תמיד צחק עליי מאמן הזה ודיבר עליי ועכשיו הוא הלך לבכות...

היה לי מאמן ספינינג במכון הקודם
כל פעם שראיתי את הרגליים שלו היה לי חום

היה לי מאמן ספינינג במכון הקודם
כל פעם שראיתי את הרגליים שלו היה לי חום
חחחחח הקטע זה שתמיד שנאתי אותו והוא אותי,עכשיו גם הבעל מכון פתאום לא התייחס אליי נראלי נפגע או משו.. במילא אני לא צריך מאמנים שם,אני לא מתחיל ואני יודע למה אני בא למכון,מאמנים סתם מסיינים תשכל ובמיוחד הם.
יותר מזל משכל, זה בדוק.
אחי,לא אשמתי שהספוטר לא עזר בזמן הנכון... אני את שלי כיסיתי,הבאתי ספוטר.
רק הבעיה שאני זה שנפגע בו.. אבל כן מזל באמת שלא נפצעתי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית