לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לפני שטסת אני זוכר ששאלתי אותך למה אתה לא מתחרה, יא אפס.
כתבת לי, שאתה לא מעוניין או רוצה כבר
אצטט מתוך שיחה שלנו בוואטסאפ:
אני:"למה אתה לא מתחרה יא חתיכת אפס"
"התרגשתי שתתחרה סוף סוף"
דור: "כי אני לא באמת רוצה את זה לצערי"
*יש לתלה
אני כבר לא רוצה את זה,אחרי מספר ומספר פעמים שתיכננתי להשתתף ומי יודע מה מנע ממני,כבר לא רוצה להתחרות,כל מה ש*כרגע* אני רוצה זה להמשיך להרים כבד,לא תחרות שתראה מי מרים הכי כבד,אני סה"כ *כרגע* רוצה להמשיך להרים כבד לכיף,ולא למי מרים יותר כבד.

אני כבר לא רוצה את זה,אחרי מספר ומספר פעמים שתיכננתי להשתתף ומי יודע מה מנע ממני,כבר לא רוצה להתחרות,כל מה ש*כרגע* אני רוצה זה להמשיך להרים כבד,לא תחרות שתראה מי מרים הכי כבד,אני סה"כ *כרגע* רוצה להמשיך להרים כבד לכיף,ולא למי מרים יותר כבד.
יא שחיף מניאק, אתה לא בא להתחרות בדצמבר אני לוקח ספיישל לאילת ורוצח אותך.
באהבה, נחבי:kiss3:
( שוחי אתה מוזמן להצטרף למסע ההרג )

זה בעיקר בישביל החוויה דור.. עזוב את זה שאתה חזק ממש..
מוניטין1
בכיף מצטרף אבל אני אהיה כבר בצהל !

מוניטין1

נסכים שלא להסכים על החוויה,אם כבר ביום תחרות הכל יהיה יותר גרוע עבורו מלבדוק סינגלים באילת,חתיכת נסיעה והתנאים שבאולם.
יש לו מכון שמקבלים את הליפטינג שלו ויש ספוטר אז הכל טוב

נסכים שלא להסכים על החוויה,אם כבר ביום תחרות הכל יהיה יותר גרוע עבורו מלבדוק סינגלים באילת,חתיכת נסיעה והתנאים שבאולם.
בזה אתה צודק.

אתה חי,מר רובוט !!!!!!!!
פציעה תמנע ממך מלהתאמן איתי בקרוב? כי אני בדיוק חוזר ללימודים,ויהיה לי זמן סופסוף !
אהלן נחבי התגעגעתייי !
היה תכנון לעלות למרכז לראות את התחרות,אפילו אבא שלי לקח יום חופש כדי לעלות אותי עם הרכב ועל הדרך להיות אצל המשפחה,אבל בדיוק היה דיל טוב עם החברים לחו"ל והאמת שתיכננתי מתחילת החופש על חו"ל אז אמרתי תחרות פעם הבאה נעלה ...
להתחרות אני די בטוח ששוב פעם יקרה משהו ואני יצא גיי,אבל לבוא לראות תמיד זה התכנון,והפעם רק חו"ל הפריע,בדצמבר אני שם !

מוניטין1
מסכים לגמרי שזה בשביל החוויה,אבל כמו שחזן אמר לבדוק סינגלים זה יותר אידיאלי בשבילי במכון,מה גם שאני גר באילת וזה חתיכת דרך לסדר את זה להגיע יום לפני והכל ...

אתה חי,מר רובוט !!!!!!!!
פציעה תמנע ממך מלהתאמן איתי בקרוב? כי אני בדיוק חוזר ללימודים,ויהיה לי זמן סופסוף !

אהלן נחבי התגעגעתייי !
היה תכנון לעלות למרכז לראות את התחרות,אפילו אבא שלי לקח יום חופש כדי לעלות אותי עם הרכב ועל הדרך להיות אצל המשפחה,אבל בדיוק היה דיל טוב עם החברים לחו"ל והאמת שתיכננתי מתחילת החופש על חו"ל אז אמרתי תחרות פעם הבאה נעלה ...
להתחרות אני די בטוח ששוב פעם יקרה משהו ואני יצא גיי,אבל לבוא לראות תמיד זה התכנון,והפעם רק חו"ל הפריע,בדצמבר אני שם !

מסכים לגמרי שזה בשביל החוויה,אבל כמו שחזן אמר לבדוק סינגלים זה יותר אידיאלי בשבילי במכון,מה גם שאני גר באילת וזה חתיכת דרך לסדר את זה להגיע יום לפני והכל ...
אתה לא תתחרה.. ברגע האחרון אתה תשתפן.

אתה לא תתחרה.. ברגע האחרון אתה תשתפן.
בדיוק מה שאמרתי,ברגע האחרון יקרה משהו ואני יצא גיי,מאיזשהי סיבה אני כל פעם מבטל ברגע האחרון. (פחד מהפעם הראשונה אני מנחש,באמת אין לי מושג)

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 14/09/16

עכשיו ששמים לב מעל לשנה שהלוג פעיל,עשיתי את שלי 🤩
בכל מקרה,עובד לומד ומתאמן אז כרגע יש לי פחות זמן לעדכן את הלוג\פחות זמן לעצמי,אעדכן את הלוג בזריזות אחרי כל אימון בקצרה.
חוזר לטקסס יום ראשון,הבנתי שכוח ואני זה הולך רק ביחד,ניתן בראש!
יש 220 סקוואט בינתיים,נתחיל לחזור לכוח,ניתן קצת בראש למוטות במכון !
בכל מקרה,מטרה עד גיוס רשומה למטה,יש עוד שנה ואת המטרה הזו אשיג בדרך כזו או אחרת.
מוזמנים להגיב עקב החזרה לעדכוני לוגים\חזרה לכוח !!!!!!

1. 280 סקוואט,6 פלטות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/09/16

עדכון בנץ
נתתי היום בנץ די כבד אחרי הרבה זמן שלא נתתי
110*4 עלה
120 היה ניסיון ל2,סט ראשון חזרה ראשונה עלתה,חזרה שניה משהו באמת מוזר קרה (ואין לי מושג מה!) המוט עף לי שמאלה,הספוטר היה חייב להתערב אחרת צד אחד היה על הרצפה ...
אמרתי יש לי את זה,סט שני חזרה ראשונה עלתה,לא שניה......
אני אחרי חודשיים שלא התאמנתי,ניתן בראש בזמן הקרוב !

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/09/16

אימון נפח ראשון לטקסס הזה,היה אתמול
הייתי ממש קצר בזמן כי עפתי לעבודה,לא היה אימון וואו בלשון המעטה,כנראה הגזמתי עם המשקלים ולא עשיתי ריסט כמו שצריך.
סקוואט 150 ל5*5,עלה.
בנץ 100 5*5 שתי סטים ראשונים עלו לגמרי טוב,ואז הייתי צריך ללכת לעבודה אז עפתי זריז..
סהכ הבעיה היחידה הייתה הזמן,האימון הלך בסדר לגמרי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/09/16

אימון בילדינג הלך אחלה.
רציתי לעדכן שאני מתחיל ריצות,יום סיירות בינואר.
עשיתי אלפיים ב10 דקות אחרי שלא רצתי 4 שנים,גאה בעצמי שבכלל סיימתי אלפיים בלי ללכת באמצע השלב הבא זה לרדת מ8 דקות.
מנסה לסדר את זה שיפגע כמה שפחות בימי עצימות/נפח,נקווה לטוב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית