ראיתי את מה שרשמת ואז חשבתי שהוא עושה 1X3 ו2X3 בראמפינג לאחור. טעות שלי.הוא שאל מה הקטע ב3X3 זה לא באקוף
בין אם זה 3X3 או סט אחד ובקאוף אני בעד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראיתי את מה שרשמת ואז חשבתי שהוא עושה 1X3 ו2X3 בראמפינג לאחור. טעות שלי.הוא שאל מה הקטע ב3X3 זה לא באקוף
בין אם זה 3X3 או סט אחד ובקאוף אני בעד.
Squat 180*2 תילחם בי !לתלה יותר חזק
אין לך לתלה.Squat 180*2 תילחם בי !
שמוק יש לי!אין לך לתלה.
דורוש הכל לא בסדר!!!! אהובישמוק יש לי!
שחר אהובי,הכל בסדר,הכל בסדר,הכל בסדר !!!!!!!!!
אוף איזה כיף זה לקום עכשיו ולגלות שדודים שלך יושנים אצלך 🤩
שכחת להזכיר שזה עם רצועות.Squat 180*2 תילחם בי !
לא שכחתי להזכיר,תבדוק את הפוסט הראשון של הלוג.שכחת להזכיר שזה עם רצועות.
אז אין לך 180 בלי רצועותלא שכחתי להזכיר,תבדוק את הפוסט הראשון של הלוג.
מי אמר?אז אין לך 180 בלי רצועות
אפשר לדעת איך החלטתם כבר שאין לי 180 ללא רצועות? מי אמר?Thats my point.
אני לא יודע מה עשית מאז, אבל אם השיא שלך הוא 180 עם רצועות חד משמעית אין לך 180 בלי רצועות.מי אמר?
אפשר לדעת איך החלטתם כבר שאין לי 180 ללא רצועות? מי אמר?
ויש לי 180*2,180 לסינגל? יש לי בדוק.
בכל מקרה,עד דצמבר יהיה לי 200 סינגל כבר,אז זה לא משנה.
תחשוב מה שאתה רוצה,אני יודע שלתת 180 אני יכול גם ללא רצועות,מוזמן לבדוק איך עלה המוט.אני לא יודע מה עשית מאז, אבל אם השיא שלך הוא 180 עם רצועות חד משמעית אין לך 180 בלי רצועות.
אני לא חושב, זה עובדתי. רצועות מוסיפות לך משקל למוט, אין על זה וויכוח. אז אם המקס שלך הוא 180 עם רצועות אין לך 180 בלי רצועות כי הרצועות הוסיפו לך משקל למוט.תחשוב מה שאתה רוצה,אני יודע שלתת 180 אני יכול גם ללא רצועות,מוזמן לבדוק איך עלה המוט.
בכל מקרה זה לא העניין פה,העניין פה זה שיש לי 180*2,עם רצועות או בלי.
שוב,אתה כנראה לא הבנת. (וכן,פה אתה יכול להפסיק להתנהג כמו פאוורליפטר בינלאומי עם ההתנשאות המפגרת שלך)אני לא חושב, זה עובדתי. רצועות מוסיפות לך משקל למוט, אין על זה וויכוח. אז אם המקס שלך הוא 180 עם רצועות אין לך 180 בלי רצועות כי הרצועות הוסיפו לך משקל למוט.
מקווה שהבהרתי את זה בצורה הטובה ביותר, כי הצעד הבא זה פשוט לצייר לך את זה כאילו אתה בן 5.
עדכון בוקר.
משקל גוף:81
אחרי יומיים של אי הקפדת תפריט ולחיות על גאנק מפגר,עליתי במשקל.
נעשה דלפ לכמה ימים קטנים כדי להוריד פחמימה,לא יכול להרשות לעצמי להישאר על משקל גוף כזה (בעיקר בגלל שאני צריך להיכנס לקטג' של עד 82.5 עד דצמבר.)
היום אימון נפח
האמת היא, שאם נוציא מהמשוואה את זה שזו התחרות הראשונה שלך דווקא יהיה חכם יותר לשקול 2-3 קילו מעל הקטגוריה במהלך האימונים. לייבש לקראת השקילה המוקדמת ואז פשוט להעמיס פחמימה.FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:
עדכון לוג: 16/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
כן,זה די ברור לי האמת שאני יהיה כמה קילו נוספים מעל הקטג' ואצטרך לתת ייבוש לפני,אבל כמו שאמרתי איתמר תחשוב שאני אילתי,אני יצטרך לבוא יום לפני רק בשביל שקילה וגם זה להיות שם על הבוקר ...האמת היא, שאם נוציא מהמשוואה את זה שזו התחרות הראשונה שלך דווקא יהיה חכם יותר לשקול 2-3 קילו מעל הקטגוריה במהלך האימונים. לייבש לקראת השקילה המוקדמת ואז פשוט להעמיס פחמימה.
עדכון משקלי נפח היום. (כנראה יהיה אימון פח! אחרי עבודה של 8+ שעות בשמש בים)
סקוואט 130 5*5
דד שכחתי (ננסה להזכר 🤦♂️)
בנץ 90 5*5
שמע לי טוב טוב מר טימטאמ,אעדכן מתי שמתחשק לי.יפות תעדכן אחרי אימון מה אתה מעדכן לפני