הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

מי אמר?

אפשר לדעת איך החלטתם כבר שאין לי 180 ללא רצועות? מי אמר?
ויש לי 180*2,180 לסינגל? יש לי בדוק.
בכל מקרה,עד דצמבר יהיה לי 200 סינגל כבר,אז זה לא משנה.
אני לא יודע מה עשית מאז, אבל אם השיא שלך הוא 180 עם רצועות חד משמעית אין לך 180 בלי רצועות.

אני לא יודע מה עשית מאז, אבל אם השיא שלך הוא 180 עם רצועות חד משמעית אין לך 180 בלי רצועות.
תחשוב מה שאתה רוצה,אני יודע שלתת 180 אני יכול גם ללא רצועות,מוזמן לבדוק איך עלה המוט.
בכל מקרה זה לא העניין פה,העניין פה זה שיש לי 180*2,עם רצועות או בלי.

תחשוב מה שאתה רוצה,אני יודע שלתת 180 אני יכול גם ללא רצועות,מוזמן לבדוק איך עלה המוט.
בכל מקרה זה לא העניין פה,העניין פה זה שיש לי 180*2,עם רצועות או בלי.
אני לא חושב, זה עובדתי. רצועות מוסיפות לך משקל למוט, אין על זה וויכוח. אז אם המקס שלך הוא 180 עם רצועות אין לך 180 בלי רצועות כי הרצועות הוסיפו לך משקל למוט.
מקווה שהבהרתי את זה בצורה הטובה ביותר, כי הצעד הבא זה פשוט לצייר לך את זה כאילו אתה בן 5.

אני לא חושב, זה עובדתי. רצועות מוסיפות לך משקל למוט, אין על זה וויכוח. אז אם המקס שלך הוא 180 עם רצועות אין לך 180 בלי רצועות כי הרצועות הוסיפו לך משקל למוט.
מקווה שהבהרתי את זה בצורה הטובה ביותר, כי הצעד הבא זה פשוט לצייר לך את זה כאילו אתה בן 5.
שוב,אתה כנראה לא הבנת. (וכן,פה אתה יכול להפסיק להתנהג כמו פאוורליפטר בינלאומי עם ההתנשאות המפגרת שלך)
מי אמר שהמקס שלי 180? 180,זה המקס שניסיתי , כמו שאתה יודע זה לא אומר ש190 לא יעלה לי עם רצועות.

FitnessDor עדכן/ה את הלוג ״לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !״:

עדכון לוג: 16/08/15

עדכון בוקר.
משקל גוף:81
אחרי יומיים של אי הקפדת תפריט ולחיות על גאנק מפגר,עליתי במשקל.
נעשה דלפ לכמה ימים קטנים כדי להוריד פחמימה,לא יכול להרשות לעצמי להישאר על משקל גוף כזה (בעיקר בגלל שאני צריך להיכנס לקטג' של עד 82.5 עד דצמבר.)
היום אימון נפח

קרא את שאר עדכון הלוג...

האמת היא, שאם נוציא מהמשוואה את זה שזו התחרות הראשונה שלך דווקא יהיה חכם יותר לשקול 2-3 קילו מעל הקטגוריה במהלך האימונים. לייבש לקראת השקילה המוקדמת ואז פשוט להעמיס פחמימה.

האמת היא, שאם נוציא מהמשוואה את זה שזו התחרות הראשונה שלך דווקא יהיה חכם יותר לשקול 2-3 קילו מעל הקטגוריה במהלך האימונים. לייבש לקראת השקילה המוקדמת ואז פשוט להעמיס פחמימה.
כן,זה די ברור לי האמת שאני יהיה כמה קילו נוספים מעל הקטג' ואצטרך לתת ייבוש לפני,אבל כמו שאמרתי איתמר תחשוב שאני אילתי,אני יצטרך לבוא יום לפני רק בשביל שקילה וגם זה להיות שם על הבוקר ...
מה גם שאני צריך לדעת לעשות את הייבוש טוב,ולדעת לרדת קצת מתחת ל82.5.
בכל מקרה אתה צודק,אין לי מה לעשות עכשיו דל"פ כדי להוריד משקל אם שאחזיר קצת פחמימה לאימונים אעלה בחזרה,אני אתן ייבוש לפני השקילה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית