הבעיה שזה לא קרוב לדעתי זה בגלל המשטחים מתחת שהם לא ישרים אז המוט מתרחק ממנוקשה להשאיר גב ישר, אבל הקרבה של המוט לא דורשת כלום חוץ מתשומת לב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה שזה לא קרוב לדעתי זה בגלל המשטחים מתחת שהם לא ישרים אז המוט מתרחק ממנוקשה להשאיר גב ישר, אבל הקרבה של המוט לא דורשת כלום חוץ מתשומת לב.
זה לא הופך את זה לבסדר. 😕הבעיה שזה לא קרוב לדעתי זה בגלל המשטחים מתחת שהם לא ישרים אז המוט מתרחק ממנו
נכון אבל איזה ברירה יש לו זה מה שיש וכנראה מציק להם הרעש מדדליפט במכוןזה לא הופך את זה לבסדר. 😕
לא יודע, שהוא ימצא פתרון. הוא רוצה טכניקה יותר טובה לא אני.נכון אבל איזה ברירה יש לו זה מה שיש וכנראה מציק להם הרעש מדדליפט במכון
לא יודע, שהוא ימצא פתרון. הוא רוצה טכניקה יותר טובה לא אני.
להלן מתוך המאמר של מורן:
מרפקים בזווית נכונה
המרפקים צריכים לצאת החוצה בזווית של 45 מעלות. אם ניתן למרפקים "לברוח" החוצה לזווית של 90 מעלות, אנו מסתכנים בפגיעה בכתפיים. על מנת לשמור על זווית של 45 מעלות יש לשמור על שרירי הרחב-גבי הדוקים ע"י כיווץ מתחת לבית-השחי.
יש הבדל בין להגיד לי "עחי אני יודע מה אני עושה" לבין להגיד "אני מקבל את הביקורת שלך וקשה לשמור על טכניקה טובה במשקל הזה"ועכשיו תיקח את הRM5 שלך ותלחץ אותו,אם המרפקים שלך נשארו בצורה מושלמת של 45 מעלות סימן שלא התאמצת מספיק או שלא היה כבד לך.
אין דבר כזה טכניקה מושלמת במשקלים שכבדים לך.
אז אם אני אהיה בזוית של 44 מעלות כל הסט ילך לפח?להלן מתוך המאמר של מורן:
מרפקים בזווית נכונה
המרפקים צריכים לצאת החוצה בזווית של 45 מעלות. אם ניתן למרפקים "לברוח" החוצה לזווית של 90 מעלות, אנו מסתכנים בפגיעה בכתפיים. על מנת לשמור על זווית של 45 מעלות יש לשמור על שרירי הרחב-גבי הדוקים ע"י כיווץ מתחת לבית-השחי.
וואו דרור סתום. נו באמת.אז אם אני אהיה בזוית של 44 מעלות כל הסט ילך לפח?
בזה אתה צודק,לא אמרתי שצדקתי בקטע של המרחק מוט מהרגליים.קשה להשאיר גב ישר, אבל הקרבה של המוט לא דורשת כלום חוץ מתשומת לב.
אם אין לך משהו חכם להגיד,פשוט תשתוק. נמאס מכל אלה שחושבים שהם הכי טובים,ושמישהו אומר משהו אחר מהם מזלזלים,פשוט שתוק.אה, טוב עחי.
בדיוק מה שאמרתי,ומה ש @Fatty אמר. אני מתקדם,אני לא סובל מכאבים,למה לעזאזל לשנות?מתי חייב לא להסכים איתך הפעם לדעתי אם נוח לו ככה אז שישאר ככה כך כל עוד הוא מתקדם
זה לא שהוא עושה לג פרס וקורא לזה סקוואט בסהכ יש לו טכניקה בסדר גמור קשה להשאיר טכניקה מושלמת בדדליפט כשהמשקלים כבדים
לדעתי כל 1 בנוי אחרת אז כל אחד ישנה טיפה לה טיפה לשם את הטכניקה אבל בכללי לדעתי הטכניקה שלך בסדר 😃בזה אתה צודק,לא אמרתי שצדקתי בקטע של המרחק מוט מהרגליים.
אם אין לך משהו חכם להגיד,פשוט תשתוק. נמאס מכל אלה שחושבים שהם הכי טובים,ושמישהו אומר משהו אחר מהם מזלזלים,פשוט שתוק.
בדיוק מה שאמרתי,ומה ש @Fatty אמר. אני מתקדם,אני לא סובל מכאבים,למה לעזאזל לשנות?
תודה רבה.!לדעתי כל 1 בנוי אחרת אז כל אחד ישנה טיפה לה טיפה לשם את הטכניקה אבל בכללי לדעתי הטכניקה שלך בסדר 😃
האמת שאני יותר ממוכן להקשיב,בוא תסביר לי.טוב פרשתי, אתה לא מתכוון להקשיב. בהצלחה.
מרום, מה שאתה אומר יכול להיות תקף נגיד אם הוא רוצה לעשות 50 מעלות או 40 מעלות. אבל הוצאה של כמעט 90 מעלות פוגעת בכתפיים. ברור שלכל אחד יש אנטומיה קצת שונה אז הוא לא חייב לעשות בהכרח 45 מעלות אלה למצוא את מה שמספיק קרוב ונוח לו.לדעתי כל 1 בנוי אחרת אז כל אחד ישנה טיפה לה טיפה לשם את הטכניקה אבל בכללי לדעתי הטכניקה שלך בסדר 😃
מסכים איתך אני יגיד לך שנפח בנץ כל חזרה המרפקים בפנים זה יהיה שקר כשאתה מוציא את רוב הכוחות שלך אתה לא חושב על טכניקההוצאה של מרפקים החוצה יוצרת לחץ מיותר על הכתפיים, עם הזמן זה יכול לגרום לפציעה. לכן אם אתה רוצה להימנע מהאי נעימויות בעתיד כדי לך לעבוד על זה.
מרום, מה שאתה אומר יכול להיות תקף נגיד אם הוא רוצה לעשות 50 מעלות או 40 מעלות. אבל הוצאה של כמעט 90 מעלות פוגעת בכתפיים. ברור שלכל אחד יש אנטומיה קצת שונה אז הוא לא חייב לעשות בהכרח 45 מעלות אלה למצוא את מה שמספיק קרוב ונוח לו.
להזכירך דור זה לא אושר.להזכירכם אושר לא מושך מאמצע כף הרגל, זה לא מונע ממנו להמשיך להתקדם.
להזכירך דור מתקדם מצויין ואין אצלו שום בעיהלהזכירך דור זה לא אושר.
תעשה טובה ותקרא מה כתבתי. הטיעון המפגר של הכל טוב עכשיו לא תקף. אתה מתאמן לא בישביל הרגע אלה אתה גם מתחשב בעתיד שלך בתור מתאמן.להזכירך דור מתקדם מצויין ואין אצלו שום בעיה
הוצאה של מרפקים החוצה יוצרת לחץ מיותר על הכתפיים, עם הזמן זה יכול לגרום לפציעה. לכן אם אתה רוצה להימנע מהאי נעימויות בעתיד כדי לך לעבוד על זה.
מרום, מה שאתה אומר יכול להיות תקף נגיד אם הוא רוצה לעשות 50 מעלות או 40 מעלות. אבל הוצאה של כמעט 90 מעלות פוגעת בכתפיים. ברור שלכל אחד יש אנטומיה קצת שונה אז הוא לא חייב לעשות בהכרח 45 מעלות אלה למצוא את מה שמספיק קרוב ונוח לו.