לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

לוג|האילתי שרוצה להיות חזק !

נכון אבל איזה ברירה יש לו זה מה שיש וכנראה מציק להם הרעש מדדליפט במכון
לא יודע, שהוא ימצא פתרון. הוא רוצה טכניקה יותר טובה לא אני.
להלן מתוך המאמר של מורן:
מרפקים בזווית נכונה
המרפקים צריכים לצאת החוצה בזווית של 45 מעלות. אם ניתן למרפקים "לברוח" החוצה לזווית של 90 מעלות, אנו מסתכנים בפגיעה בכתפיים. על מנת לשמור על זווית של 45 מעלות יש לשמור על שרירי הרחב-גבי הדוקים ע"י כיווץ מתחת לבית-השחי.

לא יודע, שהוא ימצא פתרון. הוא רוצה טכניקה יותר טובה לא אני.
להלן מתוך המאמר של מורן:
מרפקים בזווית נכונה
המרפקים צריכים לצאת החוצה בזווית של 45 מעלות. אם ניתן למרפקים "לברוח" החוצה לזווית של 90 מעלות, אנו מסתכנים בפגיעה בכתפיים. על מנת לשמור על זווית של 45 מעלות יש לשמור על שרירי הרחב-גבי הדוקים ע"י כיווץ מתחת לבית-השחי.

ועכשיו תיקח את הRM5 שלך ותלחץ אותו,אם המרפקים שלך נשארו בצורה מושלמת של 45 מעלות סימן שלא התאמצת מספיק או שלא היה כבד לך.
אין דבר כזה טכניקה מושלמת במשקלים שכבדים לך.

ועכשיו תיקח את הRM5 שלך ותלחץ אותו,אם המרפקים שלך נשארו בצורה מושלמת של 45 מעלות סימן שלא התאמצת מספיק או שלא היה כבד לך.
אין דבר כזה טכניקה מושלמת במשקלים שכבדים לך.
יש הבדל בין להגיד לי "עחי אני יודע מה אני עושה" לבין להגיד "אני מקבל את הביקורת שלך וקשה לשמור על טכניקה טובה במשקל הזה"

להלן מתוך המאמר של מורן:
מרפקים בזווית נכונה
אז אם אני אהיה בזוית של 44 מעלות כל הסט ילך לפח?

קשה להשאיר גב ישר, אבל הקרבה של המוט לא דורשת כלום חוץ מתשומת לב.
בזה אתה צודק,לא אמרתי שצדקתי בקטע של המרחק מוט מהרגליים.
אה, טוב עחי.
אם אין לך משהו חכם להגיד,פשוט תשתוק. נמאס מכל אלה שחושבים שהם הכי טובים,ושמישהו אומר משהו אחר מהם מזלזלים,פשוט שתוק.

מתי חייב לא להסכים איתך הפעם לדעתי אם נוח לו ככה אז שישאר ככה כך כל עוד הוא מתקדם
זה לא שהוא עושה לג פרס וקורא לזה סקוואט בסהכ יש לו טכניקה בסדר גמור קשה להשאיר טכניקה מושלמת בדדליפט כשהמשקלים כבדים
בדיוק מה שאמרתי,ומה ש @Fatty אמר. אני מתקדם,אני לא סובל מכאבים,למה לעזאזל לשנות?

בזה אתה צודק,לא אמרתי שצדקתי בקטע של המרחק מוט מהרגליים.

אם אין לך משהו חכם להגיד,פשוט תשתוק. נמאס מכל אלה שחושבים שהם הכי טובים,ושמישהו אומר משהו אחר מהם מזלזלים,פשוט שתוק.

בדיוק מה שאמרתי,ומה ש @Fatty אמר. אני מתקדם,אני לא סובל מכאבים,למה לעזאזל לשנות?
לדעתי כל 1 בנוי אחרת אז כל אחד ישנה טיפה לה טיפה לשם את הטכניקה אבל בכללי לדעתי הטכניקה שלך בסדר 😃

לדעתי כל 1 בנוי אחרת אז כל אחד ישנה טיפה לה טיפה לשם את הטכניקה אבל בכללי לדעתי הטכניקה שלך בסדר 😃
תודה רבה.!
טוב פרשתי, אתה לא מתכוון להקשיב. בהצלחה.
האמת שאני יותר ממוכן להקשיב,בוא תסביר לי.
הטכניקה שלי לא עוצרת אותי מלהתקדם,הטכניקה שלי לא מכאיבה לי,הטכניקה שלי מבוצעת כמו שצריך.
למה לשנות?

הוצאה של מרפקים החוצה יוצרת לחץ מיותר על הכתפיים, עם הזמן זה יכול לגרום לפציעה. לכן אם אתה רוצה להימנע מהאי נעימויות בעתיד כדי לך לעבוד על זה.
מרום, מה שאתה אומר יכול להיות תקף נגיד אם הוא רוצה לעשות 50 מעלות או 40 מעלות. אבל הוצאה של כמעט 90 מעלות פוגעת בכתפיים. ברור שלכל אחד יש אנטומיה קצת שונה אז הוא לא חייב לעשות בהכרח 45 מעלות אלה למצוא את מה שמספיק קרוב ונוח לו.

הוצאה של מרפקים החוצה יוצרת לחץ מיותר על הכתפיים, עם הזמן זה יכול לגרום לפציעה. לכן אם אתה רוצה להימנע מהאי נעימויות בעתיד כדי לך לעבוד על זה.

מרום, מה שאתה אומר יכול להיות תקף נגיד אם הוא רוצה לעשות 50 מעלות או 40 מעלות. אבל הוצאה של כמעט 90 מעלות פוגעת בכתפיים. ברור שלכל אחד יש אנטומיה קצת שונה אז הוא לא חייב לעשות בהכרח 45 מעלות אלה למצוא את מה שמספיק קרוב ונוח לו.
מסכים איתך אני יגיד לך שנפח בנץ כל חזרה המרפקים בפנים זה יהיה שקר כשאתה מוציא את רוב הכוחות שלך אתה לא חושב על טכניקה
אבל מסכים עם מה שרשמת 😁

להזכירכם אושר לא מושך מאמצע כף הרגל, זה לא מונע ממנו להמשיך להתקדם.

להזכירך דור מתקדם מצויין ואין אצלו שום בעיה
תעשה טובה ותקרא מה כתבתי. הטיעון המפגר של הכל טוב עכשיו לא תקף. אתה מתאמן לא בישביל הרגע אלה אתה גם מתחשב בעתיד שלך בתור מתאמן.

ומה שהוא עושה זה מה שמספיק קרוב ונוח לו.
הוא לא ב90 מעלות ובכלל לא קרוב לזה.
לא מבין למה יש פה בכלל דיון על זה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית