הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בדד ליפט ודד ליפט רומני

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
דד ליפט‏:

רומניאן דדליפט‏:

אני יודע שבשניהם הטכניקה לא טובה השאלה שלי היא מה לעשות כדי לתקן אותה (לפני כחודשיים היא הייתה טובה והמשקל אפילו היה יותר גבוה לא יודע מה קרה לי ולא ירדתי במשקל גוף)

אה ובדד ליפט הקלאסי עצרתי באמצע הסט כי הפלטה הייתה שבורה והייתי צריך לסדר את המוט

תודה מראש לעוזרים

נערך לאחרונה:
יש שיפור בדדליפט, תקשיב לעצה שסטיץ' נתן ותממש אותה טוב טוב.
הסקוואט נראה בסדר לפי דעתי חוץ מהצוואר. תשאיר את הצוואר במנח נייטרלי, לא מתוח. כנל בדדליפט.

יפה מאוד !!
2 דברים: 1. צוואר בסקוואט. תסתכל לנקודה על הרצפה במרחק מטר וחצי או על נקודה נמוכה במראה.
2. גב עגול בירידה בדדליפט. שים לב.
תעלה משקל לאט לאט מאימון לאימון בדדליפט אל תתבייש

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד !!
2 דברים: 1. צוואר בסקוואט. תסתכל לנקודה על הרצפה במרחק מטר וחצי או על נקודה נמוכה במראה.
2. גב עגול בירידה בדדליפט. שים לב.
תעלה משקל לאט לאט מאימון לאימון בדדליפט אל תתבייש

בסקואט אני כל אימון וכל סט מחדש מנסה להסתכל למטה אבל לא מצליח , אני מאבד ריכוז שאני מסתכל למטה

הגב בירידה בדד ליפט חשוב כמו בעליה?

הגב בירידה בדד ליפט חשוב כמו בעליה?
אם אתה יורד לאט כמו שאתה עושה אז כן, אם אתה זורק את המוט למטה או "מלווה" אותו אז פחות חשוב.
בסקואט אני כל אימון וכל סט מחדש מנסה להסתכל למטה אבל לא מצליח , אני מאבד ריכוז שאני מסתכל למטה
לא סתם מסתכלים למטה אלא מתמקדים על נקודה כלשהי. אתה יכול אפילו לצייר איקס עם המגנזיום על הרצפה או לחשוב על כל פתרון יצירתי אחר. בהתחלה זה נראה מוזר אבל אז מתרגלים להתמקד על נקודה וזה מרגיש טוב. בבנץ' היה קשה לי להתרגל להתמקד על נקודה בתקרה, אבל כשלקחתי את זה ברצינות תוך כמה אימונים זה כבר היה לי טבעי.

בסקואט אני כל אימון וכל סט מחדש מנסה להסתכל למטה אבל לא מצליח
שים משהו על הרצפה במקום אליו אתה רוצה להסתכל, כלומר בערך מטר וחצי לפני המקום בו אתה עומד (פלטה, תיק גב, לא חשוב מה). כשאתה מסתכל על משהו פיזי ולא על נקודה דמיונית, אתה לא צריך להתרכז בזה במודע.

לא מבין למה אומרים לו להסתכל למטה אם הוא עושה HB.

אם זה אכן HB. תסתכל ישר. לא למעלה ולא למטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית