הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה הנה בדיקה של הסקוואט והדדליפט שלי הסקוואט זה היה סט אחרון אחרי שהעלתי במשקלים: הדדליפט היה סט שני מתוך 3 פירמידה

מה צריך לשפר לדעתכם? תודה 😃

חסרה לך המון גמישות באחיזה בסקוואט, וזה מוביל לזה שהחזה שלך קורס קדימה המון. פרט לכך אין יותר מדי להעיר...

בדדליפט התחת שלך עף למעלה לפני שאתה מנתק את המוט, תעבוד על סטאפ נכון, תראה כמה סרטונים ביוטיוב על זה.

• פותח/ת השרשור
חסרה לך המון גמישות באחיזה בסקוואט, וזה מוביל לזה שהחזה שלך קורס קדימה המון. פרט לכך אין יותר מדי להעיר...

בדדליפט התחת שלך עף למעלה לפני שאתה מנתק את המוט, תעבוד על סטאפ נכון, תראה כמה סרטונים ביוטיוב על זה.

קודם כל תודה רבה על העזרה
בקשר לסקוואט מה הכוונה? בגמישות? החזה שלי קורס אני מודה זה קורה לי מדי פעם כשאני מעלה במשקלי עבודה ואז זה מסתדר
בדדליפט לא הבנתי מה מה הכוונה שהתחת שלי עף למעלה הסתכלתי על כמה סרטונים ולא הבנתי עדיין...

עריכה:הבנתי בקשר לדדליפט כאילו התחת שלי עולה טיפה ואז המוט לשמור שהמוט יעלה ואז התחת כן? הכוונה להתחיל את העלייה יותר מהפלג גוף עליון טיפה?

נערך לאחרונה:
קודם כל תודה רבה על העזרה
בקשר לסקוואט מה הכוונה? בגמישות? החזה שלי קורס אני מודה זה קורה לי מדי פעם כשאני מעלה במשקלי עבודה ואז זה מסתדר
בדדליפט לא הבנתי מה מה הכוונה שהתחת שלי עף למעלה הסתכלתי על כמה סרטונים ולא הבנתי עדיין...

עריכה:הבנתי בקשר לדדליפט כאילו התחת שלי עולה טיפה ואז המוט לשמור שהמוט יעלה ואז התחת כן? הכוונה להתחיל את העלייה יותר מהפלג גוף עליון טיפה?

בקשר לסקוואט - אין לך מספיק גמישות בידיים כדי לסחוט את החזה שלך החוצה. החזה שלך נפול כלפי מטה כבר מהרגע שהוצאת את המוט. תחפש סרטונים על גמישות בסקוואט ותבין יותר טוב למה אני מתכוון.

בדדליפט, כן. המטרה לא להתחיל את התנועה מפלג גוף עליון, ממש לא. המטרה היא לבנות סטאפ נכון ככה שכשתימתח לתוך המשיכה, המוט כבר יתחיל לעלות בלי שום תנועת עגן מיותרת כלפי מעלה. גם בנושא הזה נוגעים כל מני סרטונים ביוטיוב. מציע לך פשוט לחקור קצת על הנושא וככה גם תבין מה לא נכון אצלך ולמה אני מתכוון, כי קשה להסביר את זה בטקסט.

• פותח/ת השרשור
בקשר לסקוואט - אין לך מספיק גמישות בידיים כדי לסחוט את החזה שלך החוצה. החזה שלך נפול כלפי מטה כבר מהרגע שהוצאת את המוט. תחפש סרטונים על גמישות בסקוואט ותבין יותר טוב למה אני מתכוון.

בדדליפט, כן. המטרה לא להתחיל את התנועה מפלג גוף עליון, ממש לא. המטרה היא לבנות סטאפ נכון ככה שכשתימתח לתוך המשיכה, המוט כבר יתחיל לעלות בלי שום תנועת עגן מיותרת כלפי מעלה. גם בנושא הזה נוגעים כל מני סרטונים ביוטיוב. מציע לך פשוט לחקור קצת על הנושא וככה גם תבין מה לא נכון אצלך ולמה אני מתכוון, כי קשה להסביר את זה בטקסט.

הבנתי למה אתה מתכוון בקשר לסקוואט אני יסחט את החזה החוצה יותר
הבנתי גם בקשר לדדליפט הסתכלתי על סרטון של מארק ריפטו ועוד סרטונים והבנתי את הכוונה גם שמתי לב שעליתי קודם מהתחת טיפה ואז המוט עלה אני אתקן את זה...

נ.ב. תודה רבה על העזרה אחי אני אשתדל לתקן את זה ואולי ביום ראשון העלה כבר סרטון של התיקון
עם אשים לב שהצלחתי לתקן את זה אני אעלה לפה סרטון חדש של התוצאה החדשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית