עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חסרה לך המון גמישות באחיזה בסקוואט, וזה מוביל לזה שהחזה שלך קורס קדימה המון. פרט לכך אין יותר מדי להעיר...
בדדליפט התחת שלך עף למעלה לפני שאתה מנתק את המוט, תעבוד על סטאפ נכון, תראה כמה סרטונים ביוטיוב על זה.
ראיתי אותך נראה לי אבל לא היה לי נעים לא רציתי להפריע לך :( מה לדעתך צריך לתקן?איפה אתה? לא רואים אותך?
פנה אלי כשאתה רואה אותי אני אעזור לך
קודם כל תודה רבה על העזרה
בקשר לסקוואט מה הכוונה? בגמישות? החזה שלי קורס אני מודה זה קורה לי מדי פעם כשאני מעלה במשקלי עבודה ואז זה מסתדר
בדדליפט לא הבנתי מה מה הכוונה שהתחת שלי עף למעלה הסתכלתי על כמה סרטונים ולא הבנתי עדיין...
עריכה:הבנתי בקשר לדדליפט כאילו התחת שלי עולה טיפה ואז המוט לשמור שהמוט יעלה ואז התחת כן? הכוונה להתחיל את העלייה יותר מהפלג גוף עליון טיפה?
בקשר לסקוואט - אין לך מספיק גמישות בידיים כדי לסחוט את החזה שלך החוצה. החזה שלך נפול כלפי מטה כבר מהרגע שהוצאת את המוט. תחפש סרטונים על גמישות בסקוואט ותבין יותר טוב למה אני מתכוון.
בדדליפט, כן. המטרה לא להתחיל את התנועה מפלג גוף עליון, ממש לא. המטרה היא לבנות סטאפ נכון ככה שכשתימתח לתוך המשיכה, המוט כבר יתחיל לעלות בלי שום תנועת עגן מיותרת כלפי מעלה. גם בנושא הזה נוגעים כל מני סרטונים ביוטיוב. מציע לך פשוט לחקור קצת על הנושא וככה גם תבין מה לא נכון אצלך ולמה אני מתכוון, כי קשה להסביר את זה בטקסט.