עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מקווה שאתה מבין שהמגבת לא שלי.עניתי לך כבר בלוג לגבי הגובה והעצירה. אגב לפי המהירות שאתה קם פה, לא איבדת שום יכולת. קח בחשבון שצילמת מזוית שאי אפשר לראות הרבה (עוד שמת את המגבת שתסתיר את הברכיים) והתגובות יהיו בהתאם.
אתה אומר להעמיס?אני לא מצליח לראות כמעט כלום .
המוט נוגע לך במתקן , ולכן אין שום באונס והגב שלך מתעגל קצת .
צלם עוד פעם את הסרטון עם יותר משקל ומזווית נורמלית .
תצא מהכלוב, תתחיל לשבור מקביל, בחימום תגיע ל40 ואם אחרי 2-3 חזרות אתה מרגיש שאתה יכול לעשות עם המשקל הזה עוד 3-4 חזרות תעלה ל45 או 50. נראה שהמוט יושב במקום הנכון, אבל אני במקומך הייתי אוחז בו באחיזה צרה יותר. לגבי הצילום... תגיד, למה תמיד יש לך שאלות מפגרות? מלא אנשים העלו פה סרטונים שלהם עושים סקוואט, כמעט בכולם הצילום הוא מהצד. אם תהיה קצת יצירתי אתה תצליח לצלם את עצמך בלי עזרה מחברים, אני פשוט לוקח משקולת או פלטה, שם אותה 3-5 מטרים מאיפה שאני עושה סקוואט/דדליפט מניח עליה את הטלפון בזווית שהמצלמה תקלוט את מה שצריך וזה כל הסיפור.אתה אומר להעמיס?
המוט יושב במקום הנכון?
מאיזו זווית לצלם?אני לא מצליח לתפוס כלום כשאני תופס מהרצפה אז אני מבקש מחבר,ותראה הכלוב דבוק לקיר ככה שאני לא יכול מהפרונט..אז לצלם כאילו ממש מהצד 180 מעלות?