הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דילמה על ss

• פותח/ת השרשור OrDavid
  • פורסם בתאריך

OrDavid

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-14
64
0
טוב מתאמן במכון 4 חודש .. ולפני כן משו כמו שנה בבית ..
עכשיו אני רוצה להתחיל ss
אבל לא בא לי לפגוע בשרירים שלא עובדים עליהם כמו בייסיפס שגדלו אצלי קצת.. הבנתי שיש כל מיני תוספות /גרסאות לתוכנית .. מישו יכל לכתוב לי פה ?

אין שום סיבה בעולם שאם תעשה SS אז שרירי הבייספס\טרייספס ייפגעו.
אתה חושב שהם לא עובדים במשיכות\לחיצות?

אל תתעסק בזה, פשוט תתחיל את התוכנית.

אין שום סיבה בעולם שאם תעשה SS אז שרירי הבייספס\טרייספס ייפגעו.
אתה חושב שהם לא עובדים במשיכות\לחיצות?

אל תתעסק בזה, פשוט תתחיל את התוכנית.
אולי יותר נכון אפילו להבין שאין שום סיכוי שהבייספס/טרייספס יתנפחו ויתפוצצו כל עוד פלג הגוף העליון לא גדל (חוץ ממקרה פופאי והתרד שלו) וגדילה שכזאת מושגת ע"י ביצוע תרגילי הבסיס.

אולי יותר נכון אפילו להבין שאין שום סיכוי שהבייספס/טרייספס יתנפחו ויתפוצצו כל עוד פלג הגוף העליון לא גדל (חוץ ממקרה פופאי והתרד שלו) וגדילה שכזאת מושגת ע"י ביצוע תרגילי הבסיס.
כמובן, אני התייחסתי נטו לפחד "איבוד המסה הקיימת" בשרירי הידיים כתוצאה מעבודה בתוכנית ה SS.

תאמין לי שלסיים את התוכנית כמו שהיא תתן לך תוצאות יותר טובות מאשר התעסקות בטפל כמו בייספס טרייספס וכו'.

כמובן, אני התייחסתי נטו לפחד "איבוד המסה הקיימת" בשרירי הידיים כתוצאה מעבודה בתוכנית ה SS.
מסכים. זה פחד מאוד משונה... הרי כל מתאמן אמור להבין שהתוצאה היא הפוכה. כל עוד פלג הגוף העליון ימשיך בגדילה גם הידיים יגדלו. ההיפך פשוט בלתי אפשרי.

לטרייספס יש את כל הלחיצות, לבייספס יש את הצ׳ין אפס במידה והוא לא מבצע את הפאוורקלין. מה רע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית