הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יותר מדי גרם חלבון בתפריט?

• פותח/ת השרשור Nr3421
  • פורסם בתאריך

Nr3421

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי,

אני הולך לפי תפריט שבנה לי מאמן, ולאחרונה הבנתי שמבחינת חלבונים צריך לצרוך 0.8 גרם חלבון על כל קילוגרם בגוף.
במקרה שלי 79 ק"גX0.8-
63.2 גרם חלבון ביום.

בתזונה שלי אני שם לב שאני צורך הרבה יותר מזה (קוטג' 1% שלם בבוקר, 200 גרם חזה עוף בצהריים ושתי ביצים בערב, וביום אימון גם סקופ של 32 גרם חבלון של איזו).
עודף חלבון מתורגם לשומן, לא? הייתם מייעצים לי להפחית מעט את כמות החלבון? ואם כן אז לכמה, ועל מה לוותר?

תודה רבה לעוזרים!

ה2 גרם חלבון ו3-4 אימונים בשבוע זה קו מנחה.
לא חוק ולא משהו קבוע שעובד על כל האנשים.
אם להתאמן בלי הפסקה עובד עליו שימשיך אפילו שזה נשמע כמו התאבדות ומתכון לאימון יתר
רק לפרוטוקול. אני מצדיק כל אחד שמתאמן 6-7 פעמים בשבוע כל עוד הוותק ומשקלי העבודה שלו מצדיקים את זה והוא בטוח שהוא כבר לא מתקדם ב3-4 פעמים בשבוע.

רק לפרוטוקול. אני מצדיק כל אחד שמתאמן 6-7 פעמים בשבוע כל עוד הוותק ומשקלי העבודה שלו מצדיקים את זה והוא בטוח שהוא כבר לא מתקדם ב3-4 פעמים בשבוע.
גם אני נגד אנשי דאמבל ורוד שמתאמנים 6-7 פעמים בשבוע ,אבל יש כאלה ראש בקיר אז תן להם לאונן עם דאמבל ורוד

גם אני נגד אנשי דאמבל ורוד שמתאמנים 6-7 פעמים בשבוע ,אבל יש כאלה ראש בקיר אז תן להם לאונן עם דאמבל ורוד
יש כאלה שלומדים בשביל להגיע ל השגים וציונים טובים. ויש כאלה שלומגים כי אוהבים וזה עושה להם טוב. גם באימונים זה כך. לגבי אימון יתר-רוב יודע מה זה כי מישהו אמר שזה קורה...או קראו איזה מאמר... ואין הרבה שהתנסו בזה באמת...
כל בן אדם ויכולת שיקום שלו. אנחנו לא אותו דבר...
דרך אגב,
מה זה בכלל דאמבל ורוד?
תשכילו אותי

יש כאלה שלומדים בשביל להגיע ל השגים וציונים טובים. ויש כאלה שלומגים כי אוהבים וזה עושה להם טוב. גם באימונים זה כך. לגבי אימון יתר-רוב יודע מה זה כי מישהו אמר שזה קורה...או קראו איזה מאמר... ואין הרבה שהתנסו בזה באמת...
דרך אגב,
מה זה בכלל דאמבל ורוד?
תשכילו אותי
קילו או 2

דרך אגב,
מה זה בכלל דאמבל ורוד?
תשכילו אותי
פורום LBS דוגל בעיקרון ההתקדמות במשקלי העבודה על מנת לראות התקדמות בפיתוח גוף/כוח/מסה. אומנם זה לא נכון ל100% מהמקרים ואפשרי להשתפר ולהתקדם בלי להתחזק אנחנו טוענים שזאת הדרך הטובה והיעילה ביותר לכל מתאמן בין אם הוא מתחיל/בינוני/ותיק להגיע לתוצאות המיטביות. כאשר מתאמן מסוגל להוסיף למשקלי העבודה שלו מדי שבוע אם יתאמן 3 פעמים בשבוע אך הוא בוחר להתאמן 6-7 פעמים בשבוע בכל זאת אנו מחשיבים את זה לטעות גדולה שתביא את אותו המתאמן לתוצאות שהן לא התוצאות האופטימליות שהוא יכול להשיג בפרק זמן מסוים.

יצא לי להכיר המון מאמנים ומתאמנים בקריירת האימונים שלי וממש ממש הרבה מהם לא דוגלים בשיטה שאנו דוגלים בה בפורום LBS. האם הם צודקים? לדעתי לא, אבל כל אחד וזכותו להאמין במה שמתחשק לו 😃

דרך אגב לא מדברים פה אנשים עם ידע של מאמר או שניים אלה אנשים עם ידע של כמה ספרים ומעלה + נסיון אישי וקורסי מאמני כושר למיניהם. אני לדוגמא למדתי את הדעה הזאת בין השאר בספר PRACTICAL PROGRAMMING של מרק ריפטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית