הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יותר מדי גרם חלבון בתפריט?

• פותח/ת השרשור Nr3421
  • פורסם בתאריך

Nr3421

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי,

אני הולך לפי תפריט שבנה לי מאמן, ולאחרונה הבנתי שמבחינת חלבונים צריך לצרוך 0.8 גרם חלבון על כל קילוגרם בגוף.
במקרה שלי 79 ק"גX0.8-
63.2 גרם חלבון ביום.

בתזונה שלי אני שם לב שאני צורך הרבה יותר מזה (קוטג' 1% שלם בבוקר, 200 גרם חזה עוף בצהריים ושתי ביצים בערב, וביום אימון גם סקופ של 32 גרם חבלון של איזו).
עודף חלבון מתורגם לשומן, לא? הייתם מייעצים לי להפחית מעט את כמות החלבון? ואם כן אז לכמה, ועל מה לוותר?

תודה רבה לעוזרים!

צריך X1.8-2 כלןמר בשבילך 155-160 גרם חלבון ביום...אם כבר אז אתה צורך הרבה פחות חלבון ממה שאתה צריך

מאיפה הבאת את זה?
השאלה היא מאיפה המאמן שלך הביא את מספר ה0.8.
0.8 זאת המלצה לבנאדם שלא מתאמן, כאשר מתאמן בחדר כושר שמחפש היפרטרופיה/חיטוב צריך להכניס מינימום של 1.8-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף.

0.8 זה מינימום.

אדם מתאמן צריל 1.8-2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף.
אל תקשיב למאמן במה שקשור לתזונה הוא לא מוסמך לזה ומדבר שטויות.

כנס פה לפורטל ותקרא מאמרים בנושא, מאוד מהר תבין יותר

ואיך אתה מרגיש מבחינת כמות הכסף שאתה מוציא מדי שבוע על אוכל?
חזה עוף- 25 שח לקילו.
30 ביצים -30 שח.
טונה במים רביעה- 20 שח.
אבקות חלבון לא קונה בארץ.
אפשר להתמודד.
לפני שנה כשהייתי מעשן קופסת סיגריות ביום ומוציא יותר מ1000 שח בחודש על אלכוהול- אז זה היה הרבה יותר כואב לכיס...

למה כל כך הרבה?
אתה על סייקל?

אני לא מקצועי. אפילו מזה סייקל לא יודע. לא מחשב כמויות בדיוק. מתאמן כי זה נותן לי הרגשה טובה. עושה כל מני ניסויים על עצמי. 7 ימים בשבוע אימונים אינטנסיביים. כבר לפחות 7 חודשים. שבהם פספסתי אימון 1. וברוך השם מספיק להשתקם... אז אני צריך כמות חלבון מוגברת.

אני לא מקצועי. אפילו מזה סייקל לא יודע. לא מחשב כמויות בדיוק. מתאמן כי זה נותן לי הרגשה טובה. עושה כל מני ניסויים על עצמי. 7 ימים בשבוע אימונים אינטנסיביים. כבר לפחות 7 חודשים. שבהם פספסתי אימון 1. וברוך השם מספיק להשתקם... אז אני צריך כמות חלבון מוגברת.
אני ממליץ לך בחום לקרוא קצת מהמאמרים בפורטל שלנו (לינק למעלה בבר העליון - מאמרים) כדי להשכיל בנושא ולהפסיק לבזבז כסף וזמן 😃
7 אימונים בשבוע זה לא אפקטיבי, 4 גרם חלבון כפול מ.ג זה לא אפקטיבי ולהיות תחת תזונה ללא חישוב כמויות זה לא אפקטיבי.
אתה אולי מרגיש שאתה מרוויח.. תאר לך כמה תוכל להרוויח כשתבין קצת יותר לעומק בנושא.

בהצלחה

אני ממליץ לך בחום לקרוא קצת מהמאמרים בפורטל שלנו (לינק למעלה בבר העליון - מאמרים) כדי להשכיל בנושא ולהפסיק לבזבז כסף וזמן 😃
7 אימונים בשבוע זה לא אפקטיבי, 4 גרם חלבון כפול מ.ג זה לא אפקטיבי ולהיות תחת תזונה ללא חישוב כמויות זה לא אפקטיבי.
אתה אולי מרגיש שאתה מרוויח.. תאר לך כמה תוכל להרוויח כשתבין קצת יותר לעומק בנושא.

בהצלחה
אבל זה ענעבולי!!!

בהצלחה
לא תצליח לשכנע אותו, גם אני לא הצלחתי, הגענו לעמק השווה והסכמנו שכל עוד הוא רואה תוצאות במה שהוא עושה הוא מוזמן לעשות את זה 😃

ה2 גרם חלבון ו3-4 אימונים בשבוע זה קו מנחה.
לא חוק ולא משהו קבוע שעובד על כל האנשים.
אם להתאמן בלי הפסקה עובד עליו שימשיך אפילו שזה נשמע כמו התאבדות ומתכון לאימון יתר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית