הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קורה אם אני ישן כל השבת?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
מעניין אותי לדעת... אם אני בחיטוב, ואני ישן כל השבת בגלל שאני מת מעייפות מהעבודה של כל השבוע... זה יכול לגרום לבעיות?

מעניין אותי לדעת... אם אני בחיטוב, ואני ישן כל השבת בגלל שאני מת מעייפות מהעבודה של כל השבוע... זה יכול לגרום לבעיות?
חיי חברה אולי.. אם זה משהו קבוע נסה לאכול הכול בערב, אולי צ'יט קטן יעזור להגחע לערכים

• פותח/ת השרשור
התכוונתי למשהו אחר לגמרי... השאלה שלי היא האם זה יכול לגרום להשמנה, או להאטה בחילוף החומרים? 😛

מצטרף למה ש @yogevnn אמר.
בסה"כ תנסה בסוף היום להשלים את הערכים הרצויים.
ולהשמנה זה בטוח לא יגרום.

• פותח/ת השרשור
אני אסביר לכם נגיד מה היה השבוע. חזרתי בחמישי בלילה אחרי העמסה, והלכתי לישון. קמתי בשישי בצהריים ואכלתי ארוחת צהריים "מוגדלת", וחזרתי לישון. קמתי בשישי בערב לקידוש, אכלתי וחזרתי לישון. קמתי היום בצהריים לקידוש, אכלתי וחזרתי לישון. קמתי היום בערב, אכלתי ארוחת ערב, ועוד מעט אני אחזור לישון עד מחר בבוקר.

בגלל שאני כל הזמן ישן, אז מתי שאני קם לאכול אני משתדל לאכול הרבה כדי "להשלים" מה שצריך.

ומה זאת אומרת למה שזה ישמין? כי אז אני כל הזמן ישן, הגוף שלי שורף רק את ה-BMR שלי (בלי להכפיל ב-1.2) ואז יוצא שאני אוכל "יותר מדי".

נערך לאחרונה:
שטויות, זה לא ישנה הרבה. בטח לא אם במשך השבוע אתה עובד פיזי

מה שכן יכול להיות שזה גם תופעות של ההעמסה

• פותח/ת השרשור
אז זהו. שהתחלתי לעבוד החודש, אז אני חוזר הביתה כל יום בסביבות 19:00, ואני נורא עייף. מתאר לעצמי שזו הסיבה שאני נורא עייף בסופ"ש בזמן האחרון.

ואני לא נמצא במכון עדיין, עוד צריך לסדר לעצמי לו"ז.

אז זהו. שהתחלתי לעבוד החודש, אז אני חוזר הביתה כל יום בסביבות 19:00, ואני נורא עייף. מתאר לעצמי שזו הסיבה שאני נורא עייף בסופ"ש בזמן האחרון.

ואני לא נמצא במכון עדיין, עוד צריך לסדר לעצמי לו"ז.
להשמין אתה לא תשמין, מה שכן אם אתה לא מתאמן כנראה דהירידה במשקל תיהיה לא אופטימלית.

ד"א למה לא שאלת את משה את זה? בשביל זה יש לך ייעוץ

• פותח/ת השרשור
מה ז"א לא אופטימלית?

וכי השאלה הספציפית הזאת נורא דחופה לי, חחח. הוא עונה בד"כ רק בבוקר. 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית