הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אי שוויון בחזה

shaiprat

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
יש לי בחזה אי שוויון כבר הרבה זמן
היה לי קצת בידיים אבל את זה אחרי עבודה מתמשכת הצלחתי לתקן
אני כרגע במסה (משקל 70KG , גובהה 1.85)
מה אני יכול לעשות כדי לתקן את האי שוויון ניסיתי לאמץ קצת יותר את היד השנייה בתרגילים כמו בנצ' , פרפר בכבלים ,
דאמבל פרס בשיפוע חיובי. הכל לא ממש עוזר יש למישהו רעיונות?
זה לא השאי שוויון מטורף פשוט סתם בקטנה וזה מפריע לי בעיקר בתרגילים כי אני מרגיש שצד שמאל שלי יכול לתת יותר במשקל
תודה רבה לעונים

אתה עדיין לא נמצא בטווח משקל שאפשר לקבוע בו פיגור כזה או אחר, יכול להיות שהכל בראש אצלך 😃

האם אתה מרגיש חולשה מסויימת באחד השרירים בזמן לחיצה לצורך העניין או שאתה מתכוון שנטו "ויזואלית" זה מפריע לך (..?)

70KG , גובהה 1.85 ?! ?!
לפני שיוויון אי שיווין ובבל"ט תתחיל לאכול ומהרררררר

• פותח/ת השרשור
אני אוכל תאמין לי שאני אוכל הייתי 65 לפני חודש וחצי לוקח זמן

תעשה רק תרגילי יד יד ועדיפות לחופשיים , גם אצלי ככה אבל לאט לאט מתאזן שהפסקתי במוט ועברתי לדמבלים כדי שהחזה הקטן יתאזן על השני

אתה עדיין לא נמצא בטווח משקל שאפשר לקבוע בו פיגור כזה או אחר, יכול להיות שהכל בראש אצלך 😃

האם אתה מרגיש חולשה מסויימת באחד השרירים בזמן לחיצה לצורך העניין או שאתה מתכוון שנטו "ויזואלית" זה מפריע לך (..?)
מצטער על האיחור המוגזם פשוט בעיה עדיין מטרידה אותי וכן אני מרגיש חולשה בבירור בצד ימין של החזה שלי זה גם ויזואלי ואנשים ששאלתי גם אמרו שיש אי שיוויון בבירור
יש לך רעיון מה לעשות?

מצטער על האיחור המוגזם פשוט בעיה עדיין מטרידה אותי וכן אני מרגיש חולשה בבירור בצד ימין של החזה שלי זה גם ויזואלי ואנשים ששאלתי גם אמרו שיש אי שיוויון בבירור
יש לך רעיון מה לעשות?
לחיצות יד יד אחי.... פתר לי ולעוד רבים את הבעיות איזון בין שני הצדדים

כשהתחלתי להתאמן היה לי אי שיוויון גם וויזואלי וגם בכוח בין שני צידי החזה.
וגם אני ביקשתי עזרה כמוך.
וקיבלתי תשובה מאנשים חסרי ניסיון, וחסרי הבנה בסיסית, שגרמו לכך שהתופעה נגררה.
זה היה לפני שנה, היום אניהרבה יותר גדול והרבה יותר מבין.

ולכן אתה יכול לקחת את מה שאני הולך לומר לך ולקעקע על היד שלא תשכח.

אי איזון שרירי נובע מהפעלה של צד אחד יותר מהצד השני, הדבר הזה קורה בדרך כלל עקב כך שבאחד הצדדים הקשר מוח-שריר פחות טוב מבצד השני.

בתור התחלה, אנחנו הולכים להעיף את הבנצ' פרס ולהתחיל לעשות לחיצת חזה עם משקולות.
מעבר לתרומה באיזון בין שני הצדדים, זה גם תרגיל מורכב שיעזור לייצב את כל איזור החזה והכתפיים הקדמיות.

דבר שני, בזמן ביצוע התרגיל, אתה מרכז את החשיבה שלך להפעלת הצד החלש, זה גם יעזור באותו רגע בביצוע התרגיל, וגם עם הזמן יחזק את קשר המוח-שריר.

בשביל לתקן את אי האיזון בכוח. בסוף סט, אתה נותן עוד שתיים שלוש חזרות בצד החלש.
אם יש אי איזון וויזואלי גדול (אני מדגיש גדול) אתה מבצע סט נוסף רק של הצד החלש.

אם הזמן תרגיש איך הפערים מצטמצמים עד ושתרגיש מוכן (לפי תחושה) תוכל לחזור לעבוד רגיל.

בהצלחה 😃

כשהתחלתי להתאמן היה לי אי שיוויון גם וויזואלי וגם בכוח בין שני צידי החזה.
וגם אני ביקשתי עזרה כמוך.
וקיבלתי תשובה מאנשים חסרי ניסיון, וחסרי הבנה בסיסית, שגרמו לכך שהתופעה נגררה.
זה היה לפני שנה, היום אניהרבה יותר גדול והרבה יותר מבין.

ולכן אתה יכול לקחת את מה שאני הולך לומר לך ולקעקע על היד שלא תשכח.

אי איזון שרירי נובע מהפעלה של צד אחד יותר מהצד השני, הדבר הזה קורה בדרך כלל עקב כך שבאחד הצדדים הקשר מוח-שריר פחות טוב מבצד השני.

בתור התחלה, אנחנו הולכים להעיף את הבנצ' פרס ולהתחיל לעשות לחיצת חזה עם משקולות.
מעבר לתרומה באיזון בין שני הצדדים, זה גם תרגיל מורכב שיעזור לייצב את כל איזור החזה והכתפיים הקדמיות.

דבר שני, בזמן ביצוע התרגיל, אתה מרכז את החשיבה שלך להפעלת הצד החלש, זה גם יעזור באותו רגע בביצוע התרגיל, וגם עם הזמן יחזק את קשר המוח-שריר.

בשביל לתקן את אי האיזון בכוח. בסוף סט, אתה נותן עוד שתיים שלוש חזרות בצד החלש.
אם יש אי איזון וויזואלי גדול (אני מדגיש גדול) אתה מבצע סט נוסף רק של הצד החלש.

אם הזמן תרגיש איך הפערים מצטמצמים עד ושתרגיש מוכן (לפי תחושה) תוכל לחזור לעבוד רגיל.

בהצלחה 😃
אחי לתת עוד כמה חזרות לצד החלש לא כדאי היה לי ככה בידיים ועכשין זה רק ניהיה הפוך . מה שכן עבודה בדמבלים זה יותר ממספיקקק אצלי בגלל שיד ימין חזקה וקל לה להרים אז במוט היא בקושי מקבלת גירוי ורק צד שמאל בחזה גדל לי אבל דמבלים באמת היה הפיתרון

יד ימין חזקה וקל לה להרים אז במוט היא בקושי מקבלת גירוי
אולי עבודה במשקוליות יד באמת עדיפה, אבל אפשר בקלות לתקן את הבעיה הקטנה הזאת גם עם מוט, כאשר מחזיקים אותו לא לגמרי באמצע כך שהיד החלשה קרובה יותר למרכז המוט.

אולי עבודה במשקוליות יד באמת עדיפה, אבל אפשר בקלות לתקן את הבעיה הקטנה הזאת גם עם מוט, כאשר מחזיקים אותו לא לגמרי באמצע כך שהיד החלשה קרובה יותר למרכז המוט.
גם רעיון, אבל אם הייתי צריך לבחור כנראה שהייתי הולך על משקולות יד במקרה הזה

Back
למעלה תחתית