הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קראתי את המאמרים על חיטוב אבל לא יודע איך להתחיל.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שקראת את המדריך לחיטוב? כי כתוב שם מה זה BMR ומה זה RMR.
תחשב את ניטרלי שלך, כולל הפעילות גופנית (כמו שאמרתי אני לא יודע איך לחשב כמה אתה שורף בכל פעילות, וזה גם לא באמת מדוייק), תוריד מזה 500 ותתחיל מהכמות שקיבלת.
את זה לא הבנתי

נגיד יוצא לך שהניטרלי שלך זה 2200 קלוריות, אז תוריד 500 ותתחיל מ 1700 קלוריות ביום

• פותח/ת השרשור
נגיד יוצא לך שהניטרלי שלך זה 2200 קלוריות, אז תוריד 500 ותתחיל מ 1700 קלוריות ביום
לא הבנת אותי אני יודע להוריד 500 אבל מה זה הרגיל?
אני עשיתי BMR שזה הבסיסי יצא 2131 מה לעשות מי פה?

לא הבנת אותי אני יודע להוריד 500 אבל מה זה הרגיל?
אני עשיתי BMR שזה הבסיסי יצא 2131 מה לעשות מי פה?
תקשיב, נראה לי כתבתי לך את זה כמה פעמים, וגם מוסבר בדיוק במדריך לחיטוב.
אתה מחשב RMR שזה BMR*1.2, אחר כך מוסיף את מה שאתה שורף בעבודה, אימונים וכו (כמו שאמרתי אני לא יודע איך להעריך את זה, תחפש באינטרנט). מהמספר שקיבלת תוריד 500 ותבנה תפריט עם הכמות קלוריות שקיבלת לפי החלוקה הבאה: 2*משקל גוף - חלבון (בגרמים כמובן), 0.8-1*משקל גוף - שומן, והשאר פחמימה. תראה את קצב הירידה במשקל עם הכמות קלוריות הזאת ואם צריך אז תוסיף/תוריד בהתאם.

• פותח/ת השרשור
תקשיב, נראה לי כתבתי לך את זה כמה פעמים, וגם מוסבר בדיוק במדריך לחיטוב.
אתה מחשב RMR שזה BMR*1.2, אחר כך מוסיף את מה שאתה שורף בעבודה, אימונים וכו (כמו שאמרתי אני לא יודע איך להעריך את זה, תחפש באינטרנט). מהמספר שקיבלת תוריד 500 ותבנה תפריט עם הכמות קלוריות שקיבלת לפי החלוקה הבאה: 2*משקל גוף - חלבון (בגרמים כמובן), 0.8-1*משקל גוף - שומן, והשאר פחמימה. תראה את קצב הירידה במשקל עם הכמות קלוריות הזאת ואם צריך אז תוסיף/תוריד בהתאם.
השאלה שלי היית איך לחשב כמה אני מוציא בפעילות אני בדקתי איך מחשבים לא מצאתי יצא לי 2131 קלוריות של הBMR ועשיתי כפול 1.2 יצא 2142 ואני לא יודע איך לחשב תאוצעת קלוריות אז אני יכול לאכול 1700 קילוריות ואני יעשה מה שאמרת יסתכל על הירידה במשקל אם יורד מהר מידיי יעלה קלויות לאט יוריד קלוריות.
זה בסדר להתחיל ת1700 קלוריות.

2131 קלוריות של הBMR ועשיתי כפול 1.2 יצא 2142
איך 2131 כפול 1.2 יוצא 2142 אני לא יודע...
זה בסדר להתחיל ת1700 קלוריות.
לדעתי תתחיל מ 2000, לא פחות. אמרת שאתה עובד בעבודה פיזית 10 שעות ביום ואימונים של כושר קרבי וכאלה, נראה לי אתה שורף לא מעט קלוריות ביומיום. תתחיל מ 2000 ותראה את קצב הירידה, מקסימום להוריד אתה תמיד תוכל.

• פותח/ת השרשור
איך 2131 כפול 1.2 יוצא 2142 אני לא יודע...

לדעתי תתחיל מ 2000, לא פחות. אמרת שאתה עובד בעבודה פיזית 10 שעות ביום ואימונים של כושר קרבי וכאלה, נראה לי אתה שורף לא מעט קלוריות ביומיום. תתחיל מ 2000 ותראה את קצב הירידה, מקסימום להוריד אתה תמיד תוכל.
ה2131 זה כולל ה1.2 פשוט חישבתי שוב יצא 2142 אתה בטוח 2000 קלוריות כי שפעם הייתי 91.5 קילו אכלתי 2000 קלוריות ולא ירדתי.
הקטע של האימונים כן כל אימון זה קריעה ואני ממש מזיע אבל לא יצא לי החודש כל יום אמור 2 בשבוע אבל אני מוסיף כמה אימוני כוח זה משתנה כזה בגלל שהתחילו לי כאבים ברגליים לםני שבוע ועבר קצת וביום שני עדיין התאמנתי לא כאב ממש זה לא שיברי מאמץ זה כאבים בשריר.
בעבודה אני באמת מזיע לא ממש אבל מזיע.
אני קצת מבולבל בנושא של האימונים עכשיו אבל לא מתאמן כל יום

ה2131 זה כולל ה1.2 פשוט חישבתי שוב יצא 2142 אתה בטוח 2000 קלוריות כי שפעם הייתי 91.5 קילו אכלתי 2000 קלוריות ולא ירדתי.
אה אם זה כולל ההכפלה זה סיפור אחר. אני לא בטוח ש 2000 זה בסדר אני חושב פשוט שעדיף להתחיל מיותר מאשר פחות. אם אתה יודע שעם 2000 לא ירדת, אז תתחיל מפחות.
בעבודה אני באמת מזיע לא ממש אבל מזיע.
בוא ניסגר על עוד דבר אחד, כמה אתה מזיע זה ממש לא מדד לכמה קלוריות אתה שורף.

• פותח/ת השרשור
אה אם זה כולל ההכפלה זה סיפור אחר. אני לא בטוח ש 2000 זה בסדר אני חושב פשוט שעדיף להתחיל מיותר מאשר פחות. אם אתה יודע שעם 2000 לא ירדת, אז תתחיל מפחות.

בוא ניסגר על עוד דבר אחד, כמה אתה מזיע זה ממש לא מדד לכמה קלוריות אתה שורף.
אז מה זה מזיע? ואם זה קשור באימון הדוםק ממש טס מהר והריאות קשה כי מנסים להוציא 100 אחוז שקשה להוציא עוד תמקסימום.

אז מה זה מזיע?
חם לך והגוף מקרר את עצמו. כשאתה שורף קלוריות אתה מתחמם אבל הזיעה זה לא מדד, למשל תנסה לרוץ בחורף רק עם תחתונים, אתה יכול להתאמץ ולא להזיע בכלל כי קר בחוץ. מצד שני תשב בחום של עכשיו 5 דקות בשמש, כנראה שתזיע בטירוף. חוץ מזה יש אנשים שמזיעים יותר יש כאלה שפחות. קיצר אל תתייחס לזה מדד לשום דבר.

• פותח/ת השרשור
חם לך והגוף מקרר את עצמו. כשאתה שורף קלוריות אתה מתחמם אבל הזיעה זה לא מדד, למשל תנסה לרוץ בחורף רק עם תחתונים, אתה יכול להתאמץ ולא להזיע בכלל כי קר בחוץ. מצד שני תשב בחום של עכשיו 5 דקות בשמש, כנראה שתזיע בטירוף. חוץ מזה יש אנשים שמזיעים יותר יש כאלה שפחות. קיצר אל תתייחס לזה מדד לשום דבר.
אתה צודק.
להתחיל אז מ1700 קלוריות?
כי יהיה לי קשה לאכול 2000 קלוריות.
ועוד משו ת1700 אני רוצה להוסיף אבקת חלבון לא יודע איזה כי לחבר יש דיימנטייז ואני יבקש לטעום כדי לראות שזה בסדר לי כי ששתיתי extreme whey אני רציתי להקיא מהר ושאני יקנה אבקת חלבון אני רוצה לקנות מתי שבאמת אני צריך או שארצה לגוון במאכל.
מה הסיכוי שהאבקה extreme whey שלי מקולקל כי שתיתי במשך 4 חודשים 10 מנות במשך שבועיים ובכוח חשבתי שאתרגל ואני לא התרגלתי כאילו התעללתי בעצמי רציתי להקיא ואני לא אלרגי ללקטוז כי אני אוכל חלבי והכל חופשי.

• פותח/ת השרשור
תתחיל, תראה את קצב הירידה במשקל.
סבבה אני יתחיל לעבוד על התפריט
אין לי מושג, יש לי שני דליים של אקסטרים, שוקולד לבן וקרם עוגיות ואני מת על שניהם.
לי יש של שוקולד הריח פצצה אני הרחתי וואי היה קטלני של מקופלת אבל שהכנתי מגעיל.
איך אני יכול לבדוק אני קניתי מאמינו שופ והתוקף שלו עוד המון זמן ב2016.

לי יש של שוקולד הריח פצצה אני הרחתי וואי היה קטלני של מקופלת אבל שהכנתי מגעיל.
איך אני יכול לבדוק אני קניתי מאמינו שופ והתוקף שלו עוד המון זמן ב2016.
אין לי מושג מה להגיד לך...

• פותח/ת השרשור
תתחיל, תראה את קצב הירידה במשקל.

אין לי מושג, יש לי שני דליים של אקסטרים, שוקולד לבן וקרם עוגיות ואני מת על שניהם.
אין לי מושג מה להגיד לך...
אני יתחיל לעבוד על התפריט מחר.
אני לא יודע גם מה לעשות כדאי להתקשר לחנות כי הבנתי שהם אמינים ועוד ואין לי אלרגיות לאוכל ופעם אחת שילשלתי בגלל זה.
כי שהתקשרתי ממש אחרי שקניתי אמרתי להם שזה מגעיל הם אמרו שצריך להתרגל אבל תכלס זה קצת מוזר כל הקטע באבקת חלבון שזה טעים ועד עכשיו אני לא מתרגל אני לא נוגע בוא אני לא רוצה להקיא.
יש לו טעם של שוקולד אבל אתה מרגיש שוקולד לא משו לא בטעם מבכינת מפונק מבכינת שהמרקם לא יודע בדיוק איך להגיד לא בא טוב לגוף שהגוף דוחה את זה.

Back
למעלה תחתית