הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ HST -איך היא?

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
אהלן ,
נכנס עכשיו לHst
מסה שלישית , אחרי SS של 8 חודשים ו3 חודשים של A B.

משקל 62 גובה 1.64 ,
הרעיון זה לנסות לעבוד על FBW כי אני יכול כרגע להתאמן 3 פעמים בשבוע , וכל היתרונות של העמסה מנוחה של ז3 פעמים כל הגוף.. כמו כן לנסות תכנית שמשלבת יוצר בילדינג ועבודה בטווחי חזרות הכי מגוונים משו שעוד לא יצא לי לעשות .
אני די יוצא מנטרלי של חודש וחצי ונכנס למסה .. על משו כמו 2.8 K כרגע .. אולי אוריד קצת ..

מישו ניסה ? איך היא ?

התרגילים עצמם :
A1

סקווט
כפיפת ברך
בנצ
משיכת כתפים במוט
פ.קלין
מתח
טריספס
ביספס
גב

A2
לג פרס
תאומים
פרס
מקבילים
דדליפט
חתירה במוט/בור
שראגס
טריספס
ביספס
בטן

תודה לעוזרים

רוצה לנסות טווחי חזרות חדשים שלfbw
עשיתי כח יחסית הרבה
נראה שאתה לא כל כך בטוח במטרותיך, hst זו תכנית עם מטרות ספציפיות כשמה היא hypertrophy specific training
אני לעולם לא ביצעתי אותה וגם אני לא מכיר מישהו שביצע אותה, אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו 😃

את זה קראת?
https://www.kilogram.co.il/255/תוכנית-אימונים-hypertrophy-specific-training/
לי התוכנית נראית יותר מדי כאב ראש, הייתי הולך על 5-3-1 או fbw/ab עם פחות תרגילים ממה שרשמת.
מההיכרות איתך דרך הלוג, אני בטוח שאתה יכול לעלות עוד הרבה מסה וגודל בלי הרבה תרגילים מבודדים
אין לי ספק שהתוכנית הזו בשבילך היא כאב ראש גדול מדי. הכלל הקבוע הוא לך על התכנון הפשוט ביותר שיעבוד, ולבחור במשקל שלך - אין לי בכלל ספק ש-FBW טובה תשמש אותך הרבה יותר טוב מ-HST.

עשיתי hst ארבעה חודשים.
בתכלס fbw פשוטה תביא לעליה במאסה באותה מידה ולדעתי גם השיפור במשקלי עבודה היה גם טוב יותר מאשר בhst.

• פותח/ת השרשור
טוב... אז התחלתי אותה.. הגעתי כמעט לסוף הבלוק של ה10 חזרות..
סקווט 90 קילו על 10 חזרות.. בנצ 60 .. תכלס יש שיפור כי זה טווח חזרות שלא עבדתי עליו לתרגילים הללו .
בכך מקרה אני כמעט סוגר חודש בתכנית שזה רק ההתחלה אז אעדכן בהמשך .

• פותח/ת השרשור
SS של 8 חודשים, סקוואט 90 ומשקל גוף 60. ברור שעשית SS במשך 8 חודשים 🫤
תגיד לימדו אותך לקרוא בבצפר?
כנס ללוג שלי תיראה תמשקלים...
ו133 סקווט אגב.. בשיא כמובן
על משקל גוף 66 .. טבעי

@DarkMatter @Matty לא מכובד מה שאתם עושים
לכתוב 66 וליד זה טבעי זה לא מכובד להגיון הבסיסי. אין שום הגיון בכתיבת המילה "טבעי" אם הוא שוקל כך.
@DarkMatter @Matty לא מכובד מה שאתם עושים
ואני לא יורד על המשקל שלו ועל התוצאות שלו. אני בסה"כ מגחח על השימוש שלו במילה "טבעי."

לכתוב 66 וליד זה טבעי זה לא מכובד להגיון הבסיסי. אין שום הגיון בכתיבת המילה "טבעי" אם הוא שוקל כך.

ואני לא יורד על המשקל שלו ועל התוצאות שלו. אני בסה"כ מגחח על השימוש שלו במילה "טבעי."
לא תמיד צריך להגיב והמשך התגובות בטח שלא רלוונטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית