הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר עזרה בקשר לטעם

Dordor333

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אני רוצה להזמין את הwhey 100 gold standart ואני לא יודע איזה טעם להזמין אני לא רוצה שוקולד כי אני שונא שוקולד אשמח אם תמליצו לי על טעם טוב להזמין שאני יהנה ממנו

לדעתי תזמין מה שנראלך טוב

תכלס זה לא כל כך משנה הטעם העיקר שהחלבון הוא מחברה טובה והוא אמין אני אישית מעדיף תשוקולד וממש אהבתי תשוקולד כל יום עם חלב או מים זה אף פעם לא מאכזב אותי

קח בחשבון שפה ופה אתה לא ממש תאהב חלבון עם מים גם גם ככה זה לא וואו אין טעם שהוא וואו עם מים

עם חלב מרבית הטעמים זורמים מצוין

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
כן אני יוד
לדעתי תזמין מה שנראלך טוב

תכלס זה לא כל כך משנה הטעם העיקר שהחלבון הוא מחברה טובה והוא אמין אני אישית מעדיף תשוקולד וממש אהבתי תשוקולד כל יום עם חלב או מים זה אף פעם לא מאכזב אותי

קח בחשבון שפה ופה אתה לא ממש תאהב חלבון עם מים גם גם ככה זה לא וואו אין טעם שהוא וואו עם מים

עם חלב מרבית הטעמים זורמים מצוין

מקווה שעזרתי
כן אני יודע ואני מתכוון לשתות את זה עם חלב אבל אני לא יודע איזה טעם לקחת אתה יכול אולי לכוון אותי?

קרם עוגיות לא ניראלי מאכזב

פירות לא ממליץ

ושוקולד אני מאוד אוהב

ווניל תכלס זה חסר טעם לדעתי

יש לך את הביקורת טעמים של משה:
https://www.lbs.co.il/threads/34/
בכל אופן, קח את הביקורת בעירבון מוגבל. הבחור שם טען שdouble rich chocolate טעים לו עם מים, בעיניי זה נוראי ואני אחד שכן חובב טעמי שוקולד.

לפי מה שקראתי, הרבה ממליצים על טעמים של בננה, שוקולד או קרם עוגיות. לרוב מעדיפים להתרחק מטעמי וניל...

לי יש מוקה קפוצינו ~ טעם נהדר, לא של נס קפה אם אתה אוהב, ריח תאמת לא משהו אבל בכללי אחלה
ומילק שוקולד ~ גם, טעם נהדר, וריח טוב

אני שותה עם חלב

ממש עכשיו התחלתי את ה rich chocolate. האמת שממש לא משהו אחרי האקסטרים בטעם קרם עןגיות. לשירולך

אקסטרים טעימה כי יש בה הרבה סוכר...
הנושא הזה של טעם מאוד מטעה באבקות חלבון...

זה כמו להשוות בין שקדים ושקדים מסוכרים, ברור ששקדים מסוכרים טעימים יותר...

• פותח/ת השרשור
אקסטרים טעימה כי יש בה הרבה סוכר...
הנושא הזה של טעם מאוד מטעה באבקות חלבון...

זה כמו להשוות בין שקדים ושקדים מסוכרים, ברור ששקדים מסוכרים טעימים יותר...
אני חושב ללכת על הבננה קרים יש עליו מלא תגובות טובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית