עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שכולם מכירים אותךאמרתי לך תפסיק לשחק איתי לא אמרתי
לא
מכירים? נע לא חושב אבל שומערים הרבה עליי חחח הכל מקנאהשכולם מכירים אותך
נכון ניגן כולם רוצים לשקול 58 וללחוץ 110מכירים? נע לא חושב אבל שומערים הרבה עליי חחח הכל מקנאה
נכון ניגן כולם רוצים לשקול 58 וללחוץ 110
im a god show some respect חחחחחחחחחחחחחחחחנכון ניגן כולם רוצים לשקול 58 וללחוץ 110
כי בטח גם אתה עשית דיסלייק במקום לייקראית את הפוסט הקודם שלו?
הוא מנסה לקבל באן הכי מהר שאפשר.
פעם הבאההפרס באותו אימון היה יותר מעניין...
מכונת לא צריכה מוטיבציהמותיבציה
אמרתי לך לצלם CONARDפעם הבאה
מכונת לא צריכה מוטיבציה
מסכים1מכונת לא צריכה מוטיבציה
מהו המוניטין בפורום?כי בטח גם אתה עשית דיסלייק במקום לייק
רק חזרתי לעשות פרס אחרי חודשיים תן לי קודם כל לחזור למשקל שליאמרתי לך לצלם CONARD
אוישרק חזרתי לעשות פרס אחרי חודשיים תן לי קודם כל לחזור למשקל שלי
חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*אויש
הבן אדם עשה פרס לחמישיה טיפה יותר מהמשקל גוף
סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.חחחחח קודם כל 90 אחוז מאשנים לא יכולים להרים אפילו תמשקל גוף שלהם מעל הראש ודבר השני כמו שאמרתי פעם ראשונה שאני עושה פרס אחרי חודשיים שלא עשיתי תהייה מופתע מה מקס שלי באמת :*
חוב לראק? 😲סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.
@incinסבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.
סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.
חוב לראק? 😲
@OFEKHA001 🤣
חוב לראק? 😲
זה לא תופס..הוא לא ציין משקל כלשהו
הוא ילד שרק מחפש תשומת לב שלילית, אתה לא שם לב?וואו מה יש לכם מהבן אדם.. תירגעו
@White Walker עדיף שתנעלו כי נהיה מגעיל