עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא נכון. אתה לא מכיר אותוהוא ילד שרק מחפש תשומת לב שלילית, אתה לא שם לב?
מכל השטויות שאתה כותב בפורום,זאת ההודעה הכי נכונהזה לא נכון. אתה לא מכיר אותו
אני גם לא צריך להכיר כדי לראות שההתנהגות שלו כאן הזויה, לא נעימה, לא ידידותית, שחצנית ובעיקר מעצבנת.זה לא נכון. אתה לא מכיר אותו
לפי התגובות האחרונות שלך גם ההתנהגות שלך לא משהואני גם לא צריך להכיר כדי לראות שההתנהגות שלו כאן הזויה, לא נעימה, לא ידידותית, שחצנית ובעיקר מעצבנת.
ואני לא היחיד...
תגיד לי מי על ההודעות הראשונות שלו נכנס לפורום כאילו הוא המנהל פה, מעלה נושא שאומר לא להסתכל על שיאים כי הם לא טובים, חלקם.לפי התגובות האחרונות שלך גם ההתנהגות שלך לא משהו
טוב אחיתגיד לי מי על ההודעות הראשונות שלו נכנס לפורום כאילו הוא המנהל פה, מעלה נושא שאומר לא להסתכל על שיאים כי הם לא טובים, חלקם.
כאילו אנחנו לא יודעים שיש איגודים שבהם הרף על הפנים.
הוא טרול, ולא מהסוג הטוב.
מה?סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.
סבבה. יש לך עד הערב, מיד לאחר האימון, בדיוק לפני שאני סוגר את החלון האנבולי שלי להעלות סירטון בנץ'/פרס/דדליפט עם משמעות.
haters gonna hateהוא ילד שרק מחפש תשומת לב שלילית, אתה לא שם לב?
☝️ (לא ראיתי אותך מתאמן עם כובע לאחרונה)רק גייז מתאמנים עם כובע.
תוקן.☝️ (לא ראיתי אותך מתאמן לאחרונה)
אתה רציני? בדיחה על גייז?רק גייז מתאמנים עם כובע.
חשבתי על בדיחה ברמה שלך שאתה תבין וזה מה שעלה לי לראשאתה רציני? בדיחה על גייז?
אתה טועה אני לא ברמה של בדיחה כזו ואין לי מה להגיד על זה גם בהצלחהחשבתי על בדיחה ברמה שלך שאתה תבין וזה מה שעלה לי לראש
אז תוריד את הכובע אם אין לך שמש בתוך המכון.אתה טועה אני לא ברמה של בדיחה כזו ואין לי מה להגיד על זה גם בהצלחה
כשזה יהיה בחוק של הארץ אני יוריד בכוחאז תוריד את הכובע אם אין לך שמש בתוך המכון.
אתה היפסטר?כשזה יהיה בחוק של הארץ אני יוריד בכוח
אני חופשיאתה היפסטר?