הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפח האימון

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
שלום,
יש לי שאלה (לא מצאתי אותה בפורטל)!
האם זה נכון שככל שנפח האימון גדול יותר כך אני יעלה במסה מהר יותר ולהפך?
תודה לעוזרים

לא תמיד. זה אינדיבידואלי. ותלוי איזה מתאמן אתה (מתחיל/בינוני/מתקדם). חוץ מזה, יש כאלה שדווקא עצימות נותנת להם יותר תוצאות מאשר נפח. תבדוק מה עובד לך הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
לא תמיד. זה אינדיבידואלי. ותלוי איזה מתאמן אתה (מתחיל/בינוני/מתקדם). חוץ מזה, יש כאלה שדווקא עצימות נותנת להם יותר תוצאות מאשר נפח. תבדוק מה עובד לך הכי טוב.
אני מתחיל...
ואני רוצה לעלות במסה אבל בכוח יותר...
אז אני צריך לעשות אימון כמה שיותר עצים?

שלום,
יש לי שאלה (לא מצאתי אותה בפורטל)!
האם זה נכון שככל שנפח האימון גדול יותר כך אני יעלה במסה מהר יותר ולהפך?
תודה לעוזרים
לא נכון, הנפח המתאים למתאמן זה הנפח שיגרום לשיפור. מתאמן מתחיל ישתפר מנפח נמוך, מתאמן מתקדם יאלץ לעבוד בנפח גדול יותר. זה שתעבוד בנפח שלא מתאים לך לא יגרום לשום שיפור

• פותח/ת השרשור
לא נכון, הנפח המתאים למתאמן זה הנפח שיגרום לשיפור. מתאמן מתחיל ישתפר מנפח נמוך, מתאמן מתקדם יאלץ לעבוד בנפח גדול יותר. זה שתעבוד בנפח שלא מתאים לך לא יגרום לשום שיפור
אבל איך אני יודע איזה נפח מתאים לי?

אבל איך אני יודע איזה נפח מתאים לי?
או ניסוי וטעייה, או שאתה לוקח תכנית למתחילים ועושה אותה, אם אתה רוצה להתחזק כמו שאמרת אז תתחיל SS. בהמשך עם הניסיון אתה תדע לראות שלא מספיק לך הנפח וצריך להגדיל

• פותח/ת השרשור
או ניסוי וטעייה, או שאתה לוקח תכנית למתחילים ועושה אותה, אם אתה רוצה להתחזק כמו שאמרת אז תתחיל SS. בהמשך עם הניסיון אתה תדע לראות שלא מספיק לך הנפח וצריך להגדיל
תודה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית