הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה Deadlift

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184
שלום לכולם,

אני קצת לא מסתדר עם הטכניקה בדדליפט שלי, מרגיש כאילו לא משנה כמה אני מתאמץ הגב שלי לא מתיישר שלא נדבר על שיהיה קעור, יש תמיד קימור קטן שהולך ומחריף ככל שאני מטפס בRM שלי (ולא מדבר על RM1, אלא אפילו על 80-90%),

צילמתי סרטון להראות את הגב, לגבי מה שלא רואים - המוט צמוד לשוקה הקידמית שלי ועומד מעל כף הרגל

אשמח לשמוע דרכים להתמודד עם זה, אולי תרגילים להגמיש את הhamstrings?

תודה רבה לעונים

(המשקל כאן נמוך [120] בשביל להראות שאפילו במשקל כזה הגב קצת עגול)

נערך לאחרונה:
חיטוב אמור לסדר את הבעיה.

אגב, אתה מתחיל עם אגן נמוך מידי וכך יותר קשה ליישר את הגב.
שים לב לגובה שבו הישבן שלך נמצא כשהמוט מתנתק ( רמז : מתרומם בצורה משמעותית ביחס לסטארט שלך )
בסטאפ תדאג שהאגן נמצא בגובה שבו הוא אמור להיות.
ישבן מתרומם ( לפני שמתחילה המשיכה ) זו בעיה בעוד מישורים אז בכל מקרה חשוב לתקן את זה.

אגב #2 - אני יודע שאתה אוהב קורלים, אבל כדאי שהמרפק יהיה נעול לפני המשיכה.

hagd

• פותח/ת השרשור
נקודה לחידוד: אני יכול להתקדם במשקלים, הייתה לי בעיה בעבר עם האחיזה שאינה עוד, הבעיה שהטכניקה נוראית ואני חושש מפציעה

שלום לכולם,

אני קצת לא מסתדר עם הטכניקה בדדליפט שלי, מרגיש כאילו לא משנה כמה אני מתאמץ הגב שלי לא מתיישר שלא נדבר על שיהיה קעור, יש תמיד קימור קטן שהולך ומחריף ככל שאני מטפס בRM שלי (ולא מדבר על RM1, אלא אפילו על 80-90%),

צילמתי סרטון להראות את הגב, לגבי מה שלא רואים - המוט צמוד לשוקה הקידמית שלי ועומד מעל כף הרגל

אשמח לשמוע דרכים להתמודד עם זה, אולי תרגילים להגמיש את הhamstrings?

תודה רבה לעונים

(המשקל כאן נמוך [120] בשביל להראות שאפילו במשקל כזה הגב קצת עגול)

תינעל תיד שמאל שלך לפני שאתה נפצע

• פותח/ת השרשור
תינעל תיד שמאל שלך לפני שאתה נפצע

כעיקרון אני מסכים איתך אבל אני מנסה לשלב קצת עבודה על יד קידמית (במיוחד של יד שמאל החלשה קצת מסיבות שאינן מכבדות את הפורום)

(אני מכווץ את הבייס באיזור ה16 מעלות בלבד בצורה סטטית, מתוך טווח תנועה של באיזור ה100 מעלות כשאתה עושה קורל, 16/100 זה 16%, 16% של 120 קילו זה 19 קילו, ואני עושה קורלים עם 25 בערך, ככה שזה בסדר)

נערך לאחרונה:
כעיקרון אני מסכים איתך אבל אני מנסה לשלב קצת עבודה על יד קידמית (במיוחד של יד שמאל החלשה קצת מסיבות שאינן יכבדו את הפורום)
אתה בטח צוחק אם אתה באמת יודע כמה סיכוי יש לך להפצע בדדליפט עם לא תנעל תיד שלך אז כדי לך להתחיל עם אתה רוצה השיד שלך שמאל תהייה יותר חזקה אז יש מליון תרגיל בשביל הבעיה הזו ותתרגיל האחרון שאתה רוצה לעשות בשביל היד שלך זה דדליפט

כעיקרון אני מסכים איתך אבל אני מנסה לשלב קצת עבודה על יד קידמית
לא ראיתי את הסרטון אבל הייתי חייב להגיב על זה..
אין בעיה שאתה רוצה לשלב עבודה על יד קדמית, אבל דדליפט הוא לא התרגיל שיחזק לך אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית