הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על ss

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום לכולם
הבנתי שלא מומלץ להחליף פוואר קלין במתח או בנט אובר, גם אם אני לא מתכוון להיות פווארליפטר? אני עושה ss להעלת משקלים לפני פיצול יש צורך בפוואר קלין?
ועוד שאלה אפשרי לעשות סקוואט hb בss ? פשוט עד עכשיו עשיתי hb ואני כבר רגיל אז זה משנה hb או lb?
ועוד שאלה נגיד אני מתחיל ss עם מסה נקייה (500 מעל הניטרלי ) ואז שאני מתחיל להתקע אני יעלה למסה מלוכלכת (1000 מעל הנטרלי) האם אני יצליח לסיים את התוכנית? כי לפי מה שהבנתי לשיא של ss צריך 1500 מעל הנטרלי ואני לא רוצה להגיע לכמות זה כי יש לי עכשיו כבר יחסית הרבה שומן ואני לא רוצה להראות קציצה

תודה לעוזרים

שלום לכולם
הבנתי שלא מומלץ להחליף פוואר קלין במתח או בנט אובר
הבנת לא נכון
ועוד שאלה אפשרי לעשות סקוואט hb בss ? פשוט עד עכשיו עשיתי hb ואני כבר רגיל אז זה משנה hb או lb?
אפשרי אבל עדיף שלא. יש הרבה מאוד יתרונות בLB למתאמן הממוצע ועדיף לך ללמוד את הטכניקה של הLB כמו שצריך ולעשות אותו.
האם אני יצליח לסיים את התוכנית?
ללסיים את התוכנית יש הגדרה פשוטה, לעשות 3 ריסטים בסקוואט ולהגיע לתקיעה. כשתגיע לזה תסיים את התוכנית
כי לפי מה שהבנתי לשיא של ss צריך 1500 מעל הנטרלי
הבנת לא נכון

• פותח/ת השרשור
הבנת לא נכון

אפשרי אבל עדיף שלא. יש הרבה מאוד יתרונות בLB למתאמן הממוצע ועדיף לך ללמוד את הטכניקה של הLB כמו שצריך ולעשות אותו.

ללסיים את התוכנית יש הגדרה פשוטה, לעשות 3 ריסטים בסקוואט ולהגיע לתקיעה. כשתגיע לזה תסיים את התוכנית

הבנת לא נכון

אוקיי חחחח

ויש יתרונות בתרגיל פוואר קלין על מתח ובני אובר? ועם לא פוואר קלין מה עדיף מתח רחב מתח בנות או בנט אובר?
ולא ממש הבנתי איפה המוט אמור לשבת בlb זה נראה כאילו או אומר להחליק

אוקיי חחחח

ויש יתרונות בתרגיל פוואר קלין על מתח ובני אובר? ועם לא פוואר קלין מה עדיף מתח רחב מתח בנות או בנט אובר?
ולא ממש הבנתי איפה המוט אמור לשבת בlb זה נראה כאילו או אומר להחליק
אין יתרונות שמצדיקים את הלמידה של הטכניקה המפגרת הזאת. אני נשאר בדעה שלי שתרגילי WL ופווארקלין זה ריקוד עם מוט ולא יותר מזה. אני אישית אוהב להוסיף מתח, יש כאלה שאוהבים יותר בנט אובר ויש כאלה שמרגישים שהם מסוגלים להוסיף את שניהם. תבחר את מה שאתה מעדיף ואם אתה רואה צורך לשנות תשנה.

• פותח/ת השרשור
אין יתרונות שמצדיקים את הלמידה של הטכניקה המפגרת הזאת. אני נשאר בדעה שלי שתרגילי WL ופווארקלין זה ריקוד עם מוט ולא יותר מזה. אני אישית אוהב להוסיף מתח, יש כאלה שאוהבים יותר בנט אובר ויש כאלה שמרגישים שהם מסוגלים להוסיף את שניהם. תבחר את מה שאתה מעדיף ואם אתה רואה צורך לשנות תשנה.
מתח גם לעלות כל אימון ב2.5 קילו?
ויש לי בעיה עם המתח המשקולת בן הרגליים נופלת לי תמיד

מתח גם לעלות כל אימון ב2.5 קילו?
ויש לי בעיה עם המתח המשקולת בן הרגליים נופלת לי תמיד
אני אישית לא עובד במתח בצורת SS. צורת העבודה שאני מאמין בה היא לעבוד ב3XMAX עד שאתה מסוגל לעשות 3 סטים של 10 חזרות עם משקל גוף. לאחר מכן לעבור ל3X5 עם משקל ולהוסיף משקל כשאתה מרגיש מוכן.

יש צורך בפוואר קלין?
אפשר צ'ין אפס במקום, זה גם עובד.

אפשרי לעשות סקוואט hb בss ?
אפשרי אך לא אידיאלי.

נגיד אני מתחיל ss עם מסה נקייה (500 מעל הניטרלי ) ואז שאני מתחיל להתקע אני יעלה למסה מלוכלכת (1000 מעל הנטרלי) האם אני יצליח לסיים את התוכנית?
https://www.lbs.co.il/threads/67732/page-2#post-907279

לפי מה שהבנתי לשיא של ss צריך 1500 מעל הנטרלי ואני לא רוצה להגיע לכמות זה כי יש לי עכשיו כבר יחסית הרבה שומן ואני לא רוצה להראות קציצה
https://www.lbs.co.il/threads/69003/#post-931611

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
אני אישית לא עובד במתח בצורת SS. צורת העבודה שאני מאמין בה היא לעבוד ב3XMAX עד שאתה מסוגל לעשות 3 סטים של 10 חזרות עם משקל גוף. לאחר מכן לעבור ל3X5 עם משקל ולהוסיף משקל כשאתה מרגיש מוכן.
אני ממליץ להתחיל עם התזונה שמתאימה לך, כפי שאפשר להבין מהפוסט שצירפתי.

שאלה שחשבתי אליה עכשיו

שנתקעים במשקל מסויים במתח גם עושים ריסט או שזה עובד שונה במתח?

מתח זה תרגיל מורכב. לא עושים בו ריסט כי זה תרגיל עזר. והדבר הכי מפגר שאפשר לעשות זה לקחת המלצות תזונה מריפטו (4000 קלוריות מאזן לחיטוב 🤦‍♂️). את התזונה צריך להתאים לנקודת ההתחלה.

מתח זה תרגיל מורכב. לא עושים בו ריסט כי זה תרגיל עזר. והדבר הכי מפגר שאפשר לעשות זה לקחת המלצות תזונה מריפטו (4000 קלוריות מאזן לחיטוב 🤦‍♂️). את התזונה צריך להתאים לנקודת ההתחלה.
על פי מה מגדירים שהתרגיל הוא מורכב? על פי צורת התנועה או כמות השרירים המעורבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית