הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על ss

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום לכולם
הבנתי שלא מומלץ להחליף פוואר קלין במתח או בנט אובר, גם אם אני לא מתכוון להיות פווארליפטר? אני עושה ss להעלת משקלים לפני פיצול יש צורך בפוואר קלין?
ועוד שאלה אפשרי לעשות סקוואט hb בss ? פשוט עד עכשיו עשיתי hb ואני כבר רגיל אז זה משנה hb או lb?
ועוד שאלה נגיד אני מתחיל ss עם מסה נקייה (500 מעל הניטרלי ) ואז שאני מתחיל להתקע אני יעלה למסה מלוכלכת (1000 מעל הנטרלי) האם אני יצליח לסיים את התוכנית? כי לפי מה שהבנתי לשיא של ss צריך 1500 מעל הנטרלי ואני לא רוצה להגיע לכמות זה כי יש לי עכשיו כבר יחסית הרבה שומן ואני לא רוצה להראות קציצה

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עדיף?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
דדליפט 1*5

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
מתח 3*5

התוכנית מ-PPST:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אני אהבתי יותר את הגרסה הראשונה, ובנוסף באימון הראשון 2X8 צ'ין אפס ובאימון השני 2X8 מקבילים

אני עושה את הגרסא השנייה, לא נראה לי שיש כזה הבדל. תרגילי עזר כמו מקבילים מוסיפים לאחר כמה שבועות בתכנית ולא בהתחלה, כמו כן
אם הם לא עוזרים לך אלא רק מתישים אותך עדיף להוריד אותם.

• פותח/ת השרשור
אני עושה את הגרסא השנייה, לא נראה לי שיש כזה הבדל. תרגילי עזר כמו מקבילים מוסיפים לאחר כמה שבועות בתכנית ולא בהתחלה, כמו כן
אם הם לא עוזרים לך אלא רק מתישים אותך עדיף להוריד אותם.
זה לא עזר. זה במקום פ
זה לא תרגיל עזר. זה במקום פוואר קלין

זה לא תרגיל עזר. זה במקום פוואר קלין
אתה מדבר על מתח? הבנתי שזה בתור תרגיל עיקרי אצלך.
אני אמרתי מה שאני עשיתי כשעשיתי SS, מתח במקום פאוורקלין, אחרי זה 2 סטים של מקבילים, ובאימון בנץ' ודדליפט 2 סטים של צ'ין אפס.

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי מה שאני עשיתי כשעשיתי SS, מתח במקום פאוורקלין, אחרי זה 2 סטים של מקבילים, ובאימון בנץ' ודדליפט 2 סטים של צ'ין אפס.
מתח צין אפס הולך להיות תרגיל עיקרי כן
עוד משהו שלא הבנתי
אמורים להתחיל ss עם 70% מהrm5 כדי לא להתקע מהר נכון?
ולפי מה שהבנתי לעלות בהתחלה (עד שלב מסויים) 10 קילו דדליפט 5 סקוואט 2.5 פרס ובנץ פרס כל אימון.
אבל נגיד שהrm5 שלי זה 65 קילו בנץ ו70% מזה זה 45 קילו. נגיד כל אימון אני עולה ב2.5 קילו. זה יוצא כל שבועיים מתוספים 7.5 קילו לבנץ זה אומר שיקח לי יותר מחודש להגיע לrm5 שלי!!! למה כל כך הרבה זמן להתקע על משקל שקל לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית