עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי , גאוני הקטע עם ה nnn במקום חאו דאמבל לראש 🤣 תלוי באיזה מכון אתה מתאמן
nnnnnnnnnnnnnnnnnn 😄😄😄
nnnnnnnnnnnnnnnnn 😆😆😆
תודה אני תמיד צועק ומקלל ככה במכון זה נותן לי הרבה כוח
שאריות של הרייג' אולי...מה הרעיון בלצעוק ולקלל אחרי הסט?
לרייג' נכנסים לפני אם זיכרוני אינו מטעה אותי...
שאריות של הרייג' אולי...
כי גם בלהספים אנחנו יותר טובים ממך.אבל נסה להתאים את עצמך להווי בפורום, ולא לנסות "ללמד" אנשים שיכולים ללמד אותך.
זה לא הייה באמת על טום את הדברים שאני צועק או רושם בסרטון זה משהו שאני אוהב לעשות ולא קשור לאף אחד אני לא יודע אפילו מי זה טום אז..משקל מכובד, אבל האחרון שצריך ללמוד משהו זה תום.
עם קצת צניעות היית מקבל פה הרבה יותר כבוד.
really? טובכי גם בלהספים אנחנו יותר טובים ממך.
במקרה שלו לא הייתי בונה על זה...כי גם בלהספים אנחנו יותר טובים ממך.
לא מחייבלרייג' נכנסים לפני אם זיכרוני אינו מטעה אותי...
איך זה עוזר אחרי ההרמה?לא מחייב
לשחרר את מה שנשאר/התרגשות?איך זה עוזר אחרי ההרמה?
אלה שצועקים לי 'שמאלני' ו'מרצ',ממשיכים גם לאירובי.. :(איך זה עוזר אחרי ההרמה?
שומרים את זה להרמה הבאה.לשחרר את מה שנשאר/התרגשות?
באמת, עם הזקן וכל זה, מה קורה כשאתה צורח ומקלל אחרי דדליפט? נשאר מישהו בסביבה? או שכולם בורחים ומחכים שהימ"מ יגיע להשתלט עליך?אלה שצועקים לי 'שמאלני' ו'מרצ',ממשיכים גם לאירובי.. 😭
יש לי יותר מדי רייג עם אני לא ישחרר כל דקה דברים רעים יכולים לקרותשומרים את זה להרמה הבאה.
בשביל מה לשחרר רייג'? 😁
ראיתי את זה באבודים, אתה צריך לשחרר קללה כל 108 דקות, לא?יש לי יותר מדי רייג עם אני לא ישחרר כל דקה דברים רעים יכולים לקרות
תהייה מופתע כמה אנשים אוהבים את זה במכון שלנו ועומדים להסתכל אפילובאמת, עם הזקן וכל זה, מה קורה כשאתה צורח ומקלל אחרי דדליפט? נשאר מישהו בסביבה? או שכולם בורחים ומחכים שהימ"מ יגיע להשתלט עליך?
זזים,אבל עדיין מסתכלים עלייבאמת, עם הזקן ה100מם שלך וכל זה, מה קורה כשאתה צורח ומקלל אחרי דדליפט? נשאר מישהו בסביבה? או שכולם בורחים ומחכים שהימ"מ יגיע להשתלט עליך?