הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית AB להעלאת מסה

Dordor333

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום מישהו בחדר כושר כתב לי תכנית ורציתי לדעת אם היא טובה או לא אני שוקל 48 גובה 172 עוד 3 חודשים בן 16

A
חזה: לחיצת חזה במכונה 4 סטים 15 חזרות , פרפר עם משקולת יד 4 סטים 15 חזרות , פרפר במכונה 4 סטים 15 חזרות , שכיבות שמיכה 3 סטים 10 חזרות.

כתפיים: הרחקת כתפיים 4 סטים 15 חזרות , הנפה קדימה 4 סטים 15 חזרות , לחיצת כתפיים במכונה 3 סטים 12 חזרות.

יד אחורית: פשיטת מרפקים עם חבל 4 סטים 15 חזרות , לחיצה צרפתית 4 סטים 15 חזרות , כבל קרוס ליד אחורית עם פולי אחד (יד צמודה לגוף) 4 סטים 15 חזרות.

B
רגליים: פשיטת ברכיים 4 סטים 15 חזרות , כפיפת ברכיים 4 סטים 15 חזרות, לחיצת רגליים 4 סטים 15 חזרות

גב: משיכת מנוף לחזה 4 סטים 15 חזרות, משיכת משולש לחזה 4 סטים 15 חזרות , משיכת פולי תחתון לחזה 4 סטים 15 חזרות , משיכפת פולי תחתון עם משולש לחזה 4 סטים 15 חזרות

יד קדמית: כפיפת מרפק עם משקולת יד 4 סטים 15 חזרות , מוט W אחיזה צרה 4 סטים 15 חזרות , כפיפת מרפק במכונה 4 סטים 15 חזרות , מוט W אחיזה רחבה 3 סטים 12 חזרות
@yujinius

קודם כל בחיים לא עשיתי SS אם אני ישאל את המדריך במכון הוא יידע
סיכוי גדול שלא
שאלה הכי חשובה SS מראה תוצאות של שרירים במשך חודשיים?
קשה להגיד. בכל מקרה משום תכנית לא רואים מהפך רציני במשך חודשיים.
תתחיל לאכול ולהרים ותתאזר בסבלנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית