הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית AB להעלאת מסה

Dordor333

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום מישהו בחדר כושר כתב לי תכנית ורציתי לדעת אם היא טובה או לא אני שוקל 48 גובה 172 עוד 3 חודשים בן 16

A
חזה: לחיצת חזה במכונה 4 סטים 15 חזרות , פרפר עם משקולת יד 4 סטים 15 חזרות , פרפר במכונה 4 סטים 15 חזרות , שכיבות שמיכה 3 סטים 10 חזרות.

כתפיים: הרחקת כתפיים 4 סטים 15 חזרות , הנפה קדימה 4 סטים 15 חזרות , לחיצת כתפיים במכונה 3 סטים 12 חזרות.

יד אחורית: פשיטת מרפקים עם חבל 4 סטים 15 חזרות , לחיצה צרפתית 4 סטים 15 חזרות , כבל קרוס ליד אחורית עם פולי אחד (יד צמודה לגוף) 4 סטים 15 חזרות.

B
רגליים: פשיטת ברכיים 4 סטים 15 חזרות , כפיפת ברכיים 4 סטים 15 חזרות, לחיצת רגליים 4 סטים 15 חזרות

גב: משיכת מנוף לחזה 4 סטים 15 חזרות, משיכת משולש לחזה 4 סטים 15 חזרות , משיכת פולי תחתון לחזה 4 סטים 15 חזרות , משיכפת פולי תחתון עם משולש לחזה 4 סטים 15 חזרות

יד קדמית: כפיפת מרפק עם משקולת יד 4 סטים 15 חזרות , מוט W אחיזה צרה 4 סטים 15 חזרות , כפיפת מרפק במכונה 4 סטים 15 חזרות , מוט W אחיזה רחבה 3 סטים 12 חזרות
@yujinius

הקאתי קצת בפה מהתוכנית, עזוב את זה שהיא זוועתית ברמות היא גם ממש לא ברמה שלך,תיקח fbw מהפורטל.

• פותח/ת השרשור
לא

תתחיל SS ותאכל הרבה, כשאתה חושב שאכלת הרבה תאכל עוד.

תוכל להביא לי לינק לתכנית SS בשבילי?

זה לא גובל בתת תזונה על הגובה הזה?

אני לא יודע יש מצב

הקאתי קצת בפה מהתוכנית, עזוב את זה שהיא זוועתית ברמות היא גם ממש לא ברמה שלך,תיקח fbw מהפורטל.

עשיתי כברFBW חודש ועברתי לAB

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התכנית יש לך אולי גם תפריט להביא לי לאכול כדי להעלות במסה?
ה
תכנית הזאת עובדת לי על כל הגוף ואם לא מה היא עושה?

• פותח/ת השרשור
קראתי הכל והוא הסביר איך לבנות תפריט אבל לא הביא תפריט ואין לי ידע איזה מככלים טובים לגוף ואיז מאכלים פחות בתקופה של SS
יש בסוף המאמר קישור לתפריטים מוכנים. לדעתי פשוט תיקח מאכלים שאתה אוהב תבדוק באינטרנט את הערכים שלהם (קלוריות חלבון שומן פחמימה) ככה שתדע כמה אתה אוכל. ואל תדאג לעליה בשומן, אתה שוקל 48 קילו, זה די תת משקל.
מאכלים טובים לגוף בתקופה הזאת בגדול זה מאכלים עתירי קלוריות.

• פותח/ת השרשור
יש בסוף המאמר קישור לתפריטים מוכנים. לדעתי פשוט תיקח מאכלים שאתה אוהב תבדוק באינטרנט את הערכים שלהם (קלוריות חלבון שומן פחמימה) ככה שתדע כמה אתה אוכל. ואל תדאג לעליה בשומן, אתה שוקל 48 קילו, זה די תת משקל.
מאכלים טובים לגוף בתקופה הזאת בגדול זה מאכלים עתירי קלוריות.
תודה רבה לך אתחיל עם התכנית והתפריט כבר מחר ותוך כמה זמן להחליף תכנית אימון

תודה רבה לך אתחיל עם התכנית והתפריט כבר מחר ותוך כמה זמן להחליף תכנית אימון
תכנית מחליפים כשהתכנית הנוכחית מפסיקה להביא תוצאות, לא אחרי זמן מסויים.
תקרא את כל המאמר על SS וגם את השאלות ותשובות ותדע הכל.

• פותח/ת השרשור
תכנית מחליפים כשהתכנית הנוכחית מפסיקה להביא תוצאות, לא אחרי זמן מסויים.
תקרא את כל המאמר על SS וגם את השאלות ותשובות ותדע הכל.
אוקיי ותגיד לא קשור לנושא אבל אני רוצה להזמין אבקה מויטה קוסט והמשלוח כולל האבקה יוצא 82 דולר אני אצטרך לשלם מכס או לא?

אז רגע אז באמת לשנות תכנית או לא
לשנות את מה? אמרנו SS, את SS לא צריך לשנות. פשוט כמו שבטח קראת על התכנית, אתה מעלה משקלי עבודה מאימון לאימון, באיזשהו שלב זה נהיה קשה ומאתגר ובשביל להשלים את הסטים והחזרות הדרושים אתה תצטרך לנוח יחסית הרבה בין הסטים ואז כל אימון ייקח יותר זמן. וגם כמה שהמשקל שאתה עובד איתו כבד יותר גם החימום לוקח יותר זמן.

• פותח/ת השרשור
לשנות את מה? אמרנו SS, את SS לא צריך לשנות. פשוט כמו שבטח קראת על התכנית, אתה מעלה משקלי עבודה מאימון לאימון, באיזשהו שלב זה נהיה קשה ומאתגר ובשביל להשלים את הסטים והחזרות הדרושים אתה תצטרך לנוח יחסית הרבה בין הסטים ואז כל אימון ייקח יותר זמן. וגם כמה שהמשקל שאתה עובד איתו כבד יותר גם החימום לוקח יותר זמן.
קודם כל בחיים לא עשיתי SS אם אני ישאל את המדריך במכון הוא יידע ודבר שני דיברתי על לשנות מהתכנית הרגילה שהביאו לי שכתבתי למעלה
שאלה הכי חשובה SS מראה תוצאות של שרירים במשך חודשיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית