הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2015

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מצד שני, קאי גרין משכיח את הכאב ועוזר לקדם את הסרט החדש של CT Fletcher, זהו My Magnificent Obsession.
בתמונה למטה גם DLB (מתכופפת) אשר הודיעה לפני מספר שבועות כי לא תתחרה השנה, שני משמאל זה בעלה, Rob Bailey, אשר מוכר לכולנו בגלל השירים שלו אשר מתנגנים באוזניות שלנו בחדר הכושר, במרכז בצהוב זהו Kali Muscle כמובן, עם החליפה בצד R זהו Kai Greene כמובן ולצידו בצד L, כוכב הקרנת הבכורה CT Fletcher.

12020022_10153675724778901_4568885829821471100_n.jpg

• פותח/ת השרשור
מעניין מה יש בשקית הפריביז:

מעניין לאיפה הולכים כל הפוסטרים החתומים...

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
אם פיל היט יזכה השנה במקום I, זו תהיה הזכיה החמישית שלו - ובכך הוא יעבור את Jay Cutler אשר היה האחרון אשר זכה ב- 4 תארים של מקום I חוץ מפיל.

סיכום מסיבת העיתונאים:

ראיון עם William Bonac:

ראיון עם Steve Kuclo:
Steve Kuclo at the 2015 Mr. Olympia Athlete Meeting

ראיון עם Juan Morel:
Juan Morel at the 2015 Mr. Olympia Athlete Meeting

ראיון עם Flex Lewis:
Flex Lewis at the 2015 Mr. Olympia Athlete Meeting, Part 1

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דניס וולף:

דקסטר ג'קסון:

מסיבת העיתונאים המלאה, ללא עריכה. חלק ראשון:

חלק שני:

חלק שלישי:

קלטו את הפנים של דקסטר רואים לו תצורה של הגולגולת, נראה לי הוא הולך להפתיע.

קלטו את הפנים של דקסטר רואים לו תצורה של הגולגולת, נראה לי הוא הולך להפתיע.

בונא תראה את בראנץ וורן,יש לו אשכרה אפס מים בגוף ,מה שנקרא death face.הגולגולת שלו אשכרה גולגולת של נאנדרטל !

• פותח/ת השרשור
Kai מראה כבוד להיט:

לקט נבחר משנה שעברה:

מישהוא יודע באיזה שעה המקדימות של מר אולימפיה?

אני יודע שדי מוקדם אצלכם חבר'ה יום שבת וזה. אבל כרגע פיל על הבמה. שווה לראות. LIVE

דניס וולף בשייפ חיו, ביג ראמי פשוט מדהים. לא מגיע לפיל לקחת ואפילו לא מקום שני.

Watch the 2015 Mr. Olympia Main Events Live!

555.png

נערך לאחרונה:
רואים רואים..... מרטינז עשה שינוי גדול ובכללי אני מפרגן לו הוא נראה בחור על הכיפאק... וביג ראמי היה צריך להגיע יותר יבש!! נראה לי שהוא מתכנן שנה הבאה להפציץ כי השנה די "אבוד"

באיזה שעה הפיינלס?

מתלהב הרבה יותר מדקסטר!

image.jpeg

דקסטר גם בא תותח, לדעתי דניס יפסיד קצת ניקוד בגלל החלק שבוא הבטן שלו "נגמרת" בחלק התחתון שלה זה נראה קצת לא טוב

דקסטר גם בא תותח, לדעתי דניס יפסיד קצת ניקוד בגלל החלק שבוא הבטן שלו "נגמרת" בחלק התחתון שלה זה נראה קצת לא טוב

מסכים. שון גם בא לא בשיא. מאוד חבל שקאי לא בתמונה. בכל אופן, הפיינלס מחר מתחיל בשעה 7PM לאס ווגאס. זאת אומרת שאצלי יהיה 4 אחהצ שעון פלורידה. יהיה מעניין.

@Eyal שון לא בשיא? איזה מותן יש לו הבן אדם לוקח מקום 2, עם כל הכבוד מול הגנטיקה ואסטתיקה של פיל אףאחד לא עומד במיוחד במאחורה 😭 אני שונא אותו אבל אין ספק שהוא נראה 100%
כולם התלהבו מרמי כולם חשבו שמסה זה לוקח, הבן אדם הגיע בלי ריבועים חסר לו פסים ברגליים חסר לו עבודה, יקח בטח מקום 5
דקסטר נראה מאוד מאוד טוב במיוחד ביחס לגיל שלו ונראה ממש ממש טוב
דניס הכל יפה, יש לו בטן הריונית ותאומים נעלמו לא מבין למה הקריין לא אמר על זה כלום, יקח בטח רביעי

@Eyal שון לא בשיא? איזה מותן יש לו הבן אדם לוקח מקום 2, עם כל הכבוד מול הגנטיקה ואסטתיקה של פיל אףאחד לא עומד במיוחד במאחורה 😭 אני שונא אותו אבל אין ספק שהוא נראה 100%
כולם התלהבו מרמי כולם חשבו שמסה זה לוקח, הבן אדם הגיע בלי ריבועים חסר לו פסים ברגליים חסר לו עבודה, יקח בטח מקום 5
דניס הכל יפה, יש לו בטן הריונית ותאומים נעלמו לא מבין למה הקריין לא אמר על זה כלום, יקח בטח רביעי

אם שמעת את הקריינים הם אמרו ששון הגיעה עם יותר בשר ופחות שייפ. ראמי הגיע לא יבש מספיק, יש ריבועים אם הוא בפלקס אבל משום מה הוא לא מצליח להחזיק את הנשימה והכיווץ ליותר ממספר שניות. עדין חובבן. לגבי דניס, יבש בטירוף - מקצוען אמיתי. חבל שהגנטיקה לא חייכה אליו.

דניס לגמרי הפך למספר אחד שלי

TOP4 מצויינים.
לדעתי יהיה:
1. פיל הית'
2. שון רואדן
3. דקסטר ג'קסון
4. דניס וולף

תגידו מה הסיפור מאחורי וינקלאר שהוא עבר לכווית ודפק איזה משפט "אינשאללה אני יבוא עם השייפ הכי טוב של חיי" או משהו כזה באחד הסרטונים, הוא התאסלם/מוסלמי בכלל?

תגידו מה הסיפור מאחורי וינקלאר שהוא עבר לכווית ודפק איזה משפט "אינשאללה אני יבוא עם השייפ הכי טוב של חיי" או משהו כזה באחד הסרטונים, הוא התאסלם/מוסלמי בכלל?

בכווית יש את oxygen gym , שזה סוג של מכה לבודיבילדרים (אחד מהם לפחות) . רמי הגדול מתאמן שמה גם אם אני לא טועה . למה דווקא שמה ? רק אללה יודע 😃 .

דרך אגב ,ביג רמי מאכזב ,דווקא ממנו לא ציפיתי את האכזבה ,הוא פשוט לא מצליח להביא שייפ מספיק יבש . הוא גם היה קצת בלחץ והפוזינג שלו היה אופ , כנראה שהוא באמת צעיר בתחום והוא ממש היה עצבני להיות על הבמה הזאת 😃 . חבל שהוא לא יכנס אפילו לחמישיה המנצחת . לאומת זאת ,דניס וולף פאקינג שרדד ,הבנאדם נראה מאוד מבטיח .

היה קטע מצחיק כשפיל יצא לבמה וכל הזמן הראה על הבטן שלו "תראו , הכל תחת שליטה " חח .

לדניס לא היו אף פעם תאומים ,זה בעיה ידועה ואי אפשר לתקן את זה , אולי חוץ מלעשות השתלת תאומים (חוץ מזה שיש לו נזק עצבי באחד התאומים) . הבטן שלו לא יותר הריונית מאשר שער החברה , מה שחשוב שהוא יודע להחזיק אותה בפנים . אני חושב שהוא הביא שייפ מעולה ביותר . כן,הוא לא אסטטי כמו אחרים ,אבל זה פשוט הגנטיקה שלו ,והוא הביא מעולה עם מה שיש לו .

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית