הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Olympia 2015

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
המנצחים:

1. Phil Heath - פרס כספי $400000 (הזכייה החמישית שלו - בשנה שעברה הפרס היה $275000)
2. Dexter Jackson - פרס כספי $150000
3. Shawn Rhoden - פרס כספי $100000 (הקהל בקריאות בוז)
4. Dennis Wolf - פרס כספי $55000 (הקהל בקריאות בוז)
5. Mamdouh Elssbiay (רמי הגדול) - פרס כספי $45000
6. Branch Warren - פרס כספי $35000
7. Roelly Winklaar - פרס כספי $25000
8. William Bonac - פרס כספי $20000
9. Victor Martinez - פרס כספי $19000
10. Essa Obaid - פרס כספי - $16000

התחרות הטובה בעולם!

הזוכים בכל הקטגוריות:
2.jpg

החתונה של Rich Piana:
1.jpg

מעט מאוחר מידי, אבל כך נראה חדר הפמפומים מאחורי הקלעים:

למי שתהה להיכן Cedric McMillan נעלם, אז מסתבר שתהליך הייבוש גרם לו להתמוטטות והוא בבית חולים מאושפז עם עירוי נוזלים.

Cedric McMillan:
"Sorry yall, I think I pushed a little too hard trying to get "dryer" ... smh couldn't eat or drink since tuesday after the pics here. My body was like fuck this shit.. luckily no permanent or long term damage, just severe dehydration kinda made my system shut down. Thank you to Vicki and Imi from Scitec for being with me at the hospital (i love yall)
Peace yall"​

12002245_893782577356810_1684876982153227434_n.jpg

האולימפיה הכי משעממת שהייתה לדעתי.
רק אם קאי היה מתחרה או פאקינג לפחות ראמי היה מגיע יבש יותר ..

תמונה הומוריסטית, אך בכל הומור יש מעט אמת
IMG-20150920-WA0016.jpg

השוואה בין פיל לביג ראמי:
IMG-20150920-WA0012.jpg

רק לציין ששון נראה פצצה.

תמונה הומוריסטית, אך בכל הומור יש מעט אמתצפה בקובץ המצורף 29859

השוואה בין פיל לביג ראמי:
צפה בקובץ המצורף 29860

רק לציין ששון נראה פצצה.
לפי דעתי ראמי לוקח פה את פיל בהליכה. יותר רחב, כתפיים, רגליים והבטן שפשוט יותר טובה...
נראה לי שדקסטר גם בלידה שלו נראה ככה

לפי דעתי ראמי לוקח פה את פיל בהליכה. יותר רחב, כתפיים, רגליים והבטן שפשוט יותר טובה...
נראה לי שדקסטר גם בלידה שלו נראה ככה
פיל חד יותר כתוצאה מבגרות שריר שאין לביג ראמי.
עדיין אני fan boy של ראמי וקאי :/
#קאי_מר_אולימפיה_2015_!!! ._.

תגידו, למה קאי גרין לא השתתף?
לא קראתי את כל האשכול, אם דיברו על זה כאן אשמח לציטוט

תגידו, למה קאי גרין לא השתתף?
לא קראתי את כל האשכול, אם דיברו על זה כאן אשמח לציטוט
הוא פתח לפני שבוע חברת תוספים. הוא ביקש (יותר נכון דרש) דוכן לחברה החדשה שלו באקספו של האולימפיה. ביקשו ממנו לשלם ובסוף זה נגמר בזה ששלחו אותו לחפש את חבריו כי או שהוא משלם כמו כולם או שלא יהיה לו דוכן.
אחר כך ifbb ביקשו ממנו לבוא ולחתום על החוזה (אותו חוזה שהוא חותם עליו כבר 6 שנים) וקאי דחה כל פעם את מועד החתימה עד שמועד החתימה פג והוא לא היה יכול להתחרות.

אחר כך הוא העלה סרטון של איזה 10 דקות שהוא בכה בו על זה שלא מרשים ל להשתתף באולימפיה.
ישר התחילו כל מיני ספקולציות על זה ש - ifbb זה הכל פוליטי והכל תוכנן נגדו ובקיצור אכלו לי שתו לי.

אחרי כמה ימים הדובר של ifbb אמר מה באמת קרה וזהו.

נערך לאחרונה:
ראיתי עכשיו באתר פלקס את כל האולימפיה ...תאמת אני עדיין לא מבין מה רואים בדקסטר גאקסון ,אני נותן לו את כל הכבוד הראוי על זה שהוא ממש ותיק קרבות ובנאדם שראה הכי הרבה אולימפיות בחיים שלו והוא עוד שנייה מגיע לגיל 50 . הפיזיק שלו לאומת האחרים הוא שום דבר מיוחד . במיוחד מפחיד אותי הטרפזים שלו ,הם יותר מדי ענקים וזה נראה מוזר .איפה האסטטיות ?? כשהוא עושה most muscular אני אומר לעצמי WTF ,הוא נראה כמו חייזר .

פקלסטרון ממש מאכזב , הבנאדם גדל השנה כמו שהוא הבטיח וזה דפק אותו . הבנאדם עם הפיזיק הכי אסטטי , עם מותניים כל כך צרות ,עם האבדומינאלס הכי מושלמים (אני לא מדבר על סדריק מקמילאן כי הוא לא שמה ברמה של הטופ 5 ) פשוט זיין לעצמו את הצורה . יש לו את הפלומבויזם , או לפחות משהו שנראה ככה . איך שהוא נכנס אני אומר לעצמי "בנאדם ,מה עשית לבטן שלך??? " . נכון , הוא נראה בגודל של פיל כשהוא עמד לידו ,אבל הבנאדם יש לו בטן עגולה ,צדדים רחבים ,ובקע בפופיק (abdominal hernia ) , והקוביות שלו מתחילות ללכת לצדדים ! חבל ,חבל מאוד לדעתי שהוא בחר בדרך הזאת .

רמי הגדול גם מאכזב , ביום השני הוא נראה יותר טוב ,אבל אין זכר לshredded שהוא דיבר עליו במסיבת עיתונאים . הבנאדם פרעה ענקי , והוא יכול להרשות לעצמו לבוא יותר קטן . ביום השני הוא נראה קצת יותר טוב , אבל רואים גם שהוא לא תירגל פוזינג מספיק (שזה מאוד קשה , אנשים מתנשפים מזה כאילו הם רצו מרתון ואפשר לאבד הכרה מזה אשכרה) .הוא מאבד כיווץ מהר , במיוחד בבטן קשה לא להחזיק .

איכשהו גם וולף בא ביום הראשון בלי זכר למים והצליח לבוא קצת פחות יבש ביום השני . אבל בכל מקרה ,הוא הצליח למצוא את הנוסחה איך לא למות ולהיות בלי מים חח . בניגוד לסדריק מאקמילאן שהגיע לבית חולים מיובש רצח בעיקבות הורדת המים .

תכלס לא הייתה אינטריגה יותר מדי . היה מעניין לראות לקראת הסוף איך לפיל עוברות המחשבות "אולי בכל זאת השנה אני לא אזכה" ,כשהם נשארו רק שניים .

ראיתי קצת את הביקיני אחרי זה חח ,וואלה יש שם כמה שנראות טוב 😃 .

פיל נראה יותר טוב בסרטון של ה-pose down מאשר בתמונות, לא נראה לי שהן עושות לו חסד.
(תשימו HD מסך מלא)

מזכיר את הרמה בארץ.. 😃

פיל נראה יותר טוב משנה שעברה, לא קרוב עדיין למה שהוא היה ב-2011. אני מת כבר שדניס יזכה, אבל זה לא יקרה לעולם לא משנה כמה טוב הוא יבוא.
בכל מקרה מישהו שם לב לדאלאס מקרבר? הבחור סה"כ בן 24, עזבו את לסוקוב הדבר הזה הוא העתיד.

לא מבין את הקטע לפצל בין הגמר לתחרות, נראה מיותר. נכון זה מאד מאד קשה הפוזינג, אבל לדעתי יהיה ניתן למנוע
פיל נראה יותר טוב משנה שעברה, לא קרוב עדיין למה שהוא היה ב-2011. אני מת כבר שדניס יזכה, אבל זה לא יקרה לעולם לא משנה כמה טוב הוא יבוא.
בכל מקרה מישהו שם לב לדאלאס מקרבר? הבחור סה"כ בן 24, עזבו את לסוקוב הדבר הזה הוא העתיד.
הוא בן 24, אבל לבחור יש אופי כל כך מעצבן ומגעיל. ראיתי את כמה ראיונות שלו, זה פשוט טירוף.

Back
למעלה תחתית