עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Big Rami באימון, רק עוד 27 ימים.
על הסכם ממון שמעת ? הוא נראה לך פראייר ?כשהיא תעזוב אותו הוא ישאר עם 5% מהרכוש שלו
Rich Piana מתחתן במהלך Olympia הקרוב. הצפייה מומלצת, רק בשביל לראות כיצד הוא הסתדר כלכלית מבלי לזכות בתואר אחד בתחום, אלא רק מעסקי צד חופפים (תוספות מזון, הופעות אורח, YouTube...).
אני דיי בטוח שהוא צחק, כי למותג שלו קוראים 5%.על הסכם ממון שמעת ? הוא נראה לך פראייר ?
נדלן של 12 בתים / קו שלם של ביגוד / השקעות בבורסה ומניות / סרט שהוא עשה שאמור לצאת / אתה קורה לזה עסקי צד "חופפים" ?
Rich מראה לנו איך הוא מתייחס לאשתו לעתיד כמו זונה של 2 דולר
היט מנצח שם ברוב הפוזות , אבל תן לרמי עוד שנתיים.. 😃
בפוזת גב אתה לא צריך לראות רק גב.איך הוא מצנח ברוב הפוזות ?
כשהוא נמצא ליד קאי ,והם עושים פוזות מהגב , רואים שהגב של קאי הרבה יותר רחב . בכללי הגב של היט יותר קטן משלושת מנצחי אולימפיה האחרונים .
כל השאר יותר מדי קרוב (לא יודע ,אולי אני לא מספיק בקיא כדי לראות את הפרטים הקטנים) ,אפילו הייתי שם את הרגליים של קאי בגלל ה"נוצות" קצת יותר למעלה
בפוזת גב אתה לא צריך לראות רק גב.
יש שם כתפיים, אמות, טרייספס, טרפזים!! וכמובן כל הפלג גוף תחתון שזה שלמות וחיתוך בגלוטס, האמסטרינג ותאומים.
כמו שאמרת אין לך את החדות בעין וגם לי אין, אבל תשים לב שוב אחרי מה שאמרתי כרגע, לפוזות.
סימנתי לך דגשים, מקווה שעכשיו זה יותר מובן על מה מסתכלים
לגבי התמונות , אפשר להגיד זאת בכל השוואה, כי בשניה אחת כל אחד מהם יותר מכווץ מהשני, ונמצא במיקםו יותר טוב מהשני.כשדואגים לרוחב הגב אז "העיצוב" של הגב נהרס על חשבון הרוחב
ז"א בגלל זה יצא לקאי גב רחב יותר ולפיל מעוצב יותר
דבר שני רואים שמי שעשה את זה מעריץ של phil ולא של kai
א) רוב הסיכויים שלקח תמונה שלא מחמיאה לקיא ומחמיאה לפיל
ב) רואים שהוא לא סימן הכל, לדוגמה התאומים של קאי יותר גדולים כמו כן לקאי יצאה יד הרבה יותר גדולה יפה מעוצבת ומרשימה מלפיל
ג) רואים שפיל לוקח את הגב יותר אחורה ומכווץ את השכמות וקיא רק דואג להרחיב "לפרוס" אותו
ד) הרגליים לא באותה הפוזה והסידור כך שאי אפשר לשפוט כך כי כל זווית כל פוזה תשפיע על איך שהן נראות
עריכה: סתכל על התמונה הזאת, שזאת לא תמונה שמישהו לקח תמונה מחמיאה של phil לקח רק את phil לקחת תמונה לא מחמיאה של kai חתך אותה ושם אותו
ניתן לראות שלphil יש מותן צרה יותר אבל ההבדלים לא כאלה גדולים ומוקצנים כמו בתמונה שאתה הראתה לדוגמה האמסטרינג של קיא יצא יותר יבש משל פיל לעומת התמונה השניה הכתפיים של פיל עדין יותר מרשימות טרפזים יותר יפים של phil ידיים kai לוקח אמות phil רגליים kai
![]()