הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור tomi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

tomi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-6
35
0
שלום
המלצה בבקשה על תשלובת חלבונים אמינה עם אחוז ואני מדגיש אחוז חלבון גבוה(איכותית)

אתם עושים סלט, בכל חלבון יש חומצות אמינו, הבעיה היא כשיש במרכיבים תוספת של חומצות אמינו. כשמסכלים על הרכיבים צריכים לראות באיזה סוג חלבון השתמשו: איזלייט, היידרו ביצה סויה וכו... כשאתם רואים שיש אקסטרה תוספת של חומצות אמינו אז בוודאי שמדובר באמינו ספייקינג.
אני תמיד אמרתי שזה קשקוש 32 גרם חלבון עלק למנה, דחפו שם חומצות אמינו, והעלו את הערך ל 32.
בתווית של אופטימום כתוב בבירור במרכיבים שיש תוספת של חומצות אמינו וגם שם שימו לב יש 30 גרם חלבון למנה, קיצר אמינוספייקינג.
הנה כנס ותראה את הפרופיל
Dymatize ISO-100, 100% Hydrolyzed Whey Isolate -- Birthday Cake - www.supplementscanada.com

אל תחפש בדבקות כי זה לא אומר כלום
רק בדיקת מעבדה יכולה להוכיח

זה כתוב בעברית. על מדבקה שאיזה עילג הוסיף. על מוצר אמריקאי של החברה מקום 1 בעולם

כן גם האמריקאים עילגים וכותבים שטויות -
(מצורפת תמונה)

נראה לי אתה שתול של אופטימום..

קבצים מצורפים

• hydrowhey-facts.jpg
    hydrowhey-facts.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 101
אמרתי את זה כי ראיתי מספיק מדבקות עם שטויות עליהן
אני לא אוהב אופטימום כי זה יקר
ואתה קצת חיי בסרט שכל העולם נגדך ושבהכל יש ספייקינג

אתה זה שהאשמת את כל העולם ואישתו, אמרת שיש ישראלים עילגים וזאת חברה מספר אחת בעולם הבאתי לך תווית באנגלית אז עכשיו פתאום אתה גם לא אוהב אופטימום. אז דימטיז חרא, BPI חרא אופטימום יקר הממ מעניין מי מאשים את כולם באמינו ספייקנינג.
קיצר אתה שתול

חחח אתה מקרה מיוחד אה
Bpi לא חרא. משתמש בהם. הוא פשוט זול מדי שזה מוזר
אופטימום מעולים אבל יקר לי מדי
דימיטז אף פעם לא אהבתי את הטעמים שלהם.

אני יודע בקטע של animal. Cellular. Blue star. SAN. Trutein . PES

• פותח/ת השרשור
מתלבט בין איזו100 לאיזוhd מה כדאי אם בכלל, וציינתי את שניהם כי אחרי חפירה ארוכה כאן הבנתי שאפשר להסתמך עליהן או שאני טועה...
בקישור שפירסמת כתוב שהיה מדובר בהונאה, הסיפור הזה ידוע, הכניסו פחים מזויפים לבדיקות והאנליזות האלו הופרכו.
New analyzes confirm alleged fraud in the proteins ISO 100 and Elite Whey of Dymatize

לא רואה שום טעם להיכנס לקונספירציות, זהו שוק תחרותי וברור שיש חברות שמתחרות אחת עם השניה ומלכלות בלי סוף. לא צריך בדיקות מעבדה בשביל לראות שיש מוצרים שעוברים אמינו ספייקינג. חברות כמו BPI או דימטייז שהשם שלהם חשוב להם לא יסתכנו בלעשות אמינו ספייקינג, לא מדובר בחברות קטנות. לא נכנס לנושא של בדיקות צד שלישי, כבר ראיתי את הפוסט בוא ניהלת דיון עם משה וזה היה אבוד מלכתחילה גם אם מציגים עובדות.
ולכן, הדבר הנכון הוא תמיד ללכת על החברות המוכרות ולבדוק ברשימת המרכיבים שאין תוספת של חומצות אמינו זולות.

אז בוא רגע נשים את עניין האמינו ספייקינג בצד,נגיד ואין אמינו ספייקינג -מה בקשר לפירוט של החומרים ההזויים האחרים gum, siilicone, salt
איך מתמודדים או בוחרים אבקה בלי כל הדברים ההזויים האלה?...

שוב, מתעלמים מזה, זה הכל בסדר
תקח מה שיותר טעים לך, או מה שיותר זול לך
אתה כנראה לא יודע למה בכלל יש ISO ומה המטרה שלו ואתה סתם משלם עליו הרבה
אני בטוח גם ש95% פה מהפורום לא יודעים אז זה לא נורא, אבל חבל
אם אתה באמת צריך עכשיו חלבון קפוץ לאמינושופ יש להם 2+1

מה בקשר לפירוט של החומרים ההזויים האחרים
כמו שאתה יודע מדובר בכמויות קטנות של חומרים שמטרתם היא בעיקר לסייע לאבקה להישאר אבקה ולהקל על השימוש (למשל ע"י מניעת קצף בערבוב). חברות שונות מוסיפות חומרים שונים לצורך זה, והחומרים האלה נחשבים לא מזיקים ובטוחים לשימוש (מובן שמחר זה עלול להשתנות...).

מה שאני לא לגמרי מבין באשכול הזה הוא שאם אכן נעשה כאן ספייקיניג, נראה שהוא נעשה ע"י תוספת BCAA שבשום פנים אי אפשר לקרוא להם "חומצות אמינו זולות" כפי שכל מי שמתסף ב BCAA יודע. לדעתי כאן אפשר לדבר באמת על "העשרה" ולא על "האמרה".

כמו שאתה יודע מדובר בכמויות קטנות של חומרים שמטרתם היא בעיקר לסייע לאבקה להישאר אבקה ולהקל על השימוש (למשל ע"י מניעת קצף בערבוב). חברות שונות מוסיפות חומרים שונים לצורך זה, והחומרים האלה נחשבים לא מזיקים ובטוחים לשימוש (מובן שמחר זה עלול להשתנות...).

מה שאני לא לגמרי מבין באשכול הזה הוא שאם אכן נעשה כאן ספייקיניג, נראה שהוא נעשה ע"י תוספת BCAA שבשום פנים אי אפשר לקרוא להם "חומצות אמינו זולות" כפי שכל מי שמתסף ב BCAA יודע. לדעתי כאן אפשר לדבר באמת על "העשרה" ולא על "האמרה".
BCAA כחומר גלם עדיין זול יותר מחלבון מי גבינה מבודד.

• פותח/ת השרשור
אז אבקת איזובלנד יש בה העשרה או האמרה...
ואיך יכול להיות שעל פי מעבדה יש לה אכן90 אחוז חלבון(3 חברות בדקו)

אז אבקת איזובלנד יש בה העשרה או האמרה...
ואיך יכול להיות שעל פי מעבדה יש לה אכן90 אחוז חלבון(3 חברות בדקו)
ייתכן שהבדיקות מומנו על ידי החברה ואז הן לא בהכרח שוות משהו. אבל גם אם לא, ברגע שאתה מכין אבקת חלבון, נניח שהגעת ל-85% חלבון במוצר לאחר הוספת חומרי הטעם והריח, המתחלבים ומונעי ההקצפה. תוסיף לזה חומצות אמינו (שזה חלבון 100%), ואתה מעלה את ערך החלבון במוצר.

איך יכול להיות שעל פי מעבדה יש לה אכן90 אחוז חלבון
כל העניין בהאמרת חלבון הוא שחומצות האמינו הנוספות נספרות בבדיקה כאילו הן חלבון לכל דבר ועניין. חפש "האמרת חלבון", זה מוסבר בפוסט של אמינושופ.

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי מה זה האמרת חלבון! תפסיקו להיות חכמולוגים, אני שואל איזה חלבון לקחת בעל ערך גבוה ואיכותי נקודה.

אם אתה מבקש אחוז חלבון גבוהה
זה ישר אומר שאין לך מושג מה אתה אומר או מה אתה עושה
ולכן אני בספק שאתה באמת צריך חלבון, ואני גם בטוח כשאתה לוקח חלבון אתה ישר לוקח 2 סקופים מינימום

סע לאמינושופ תקנה שם הכי זול ותן בראש

• פותח/ת השרשור
ויטלי אתה מתחילת הפוסט מחליט יותר מידי דברים-נראה לי שאתה בכלל לא יודע מה משמעות השם סקופ...וכנראה אתה מאלה שגם הולך למגה ספורט בשביל לבחור כפפות מנדפות זיעה בשביל שהשלט של הטלוויזיה בחדר כושר לא יחליק לךמהידיים....
אם אין לך משהו הגיוני לכתוב אל תכתוב.
תודה.
תן לאנשים רציניים להתבטא ולא להסתלבט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית