ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור tomi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

tomi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-6
35
0
שלום
המלצה בבקשה על תשלובת חלבונים אמינה עם אחוז ואני מדגיש אחוז חלבון גבוה(איכותית)

לא אתה משקר, החברה של המוצר משקרת.
אי אפשר לבודד מי גבינה(או כל סוג חלבון אחר) בצורה כה דרסטית שמגיעה ל92% חלבון ב100 גרם.
גם אם אפשר, אל תשכח שצריך להוסיף עוד ממתיקים ומתחלבים, שזה לכל הפחות עוד 2%-3% מהמוצר, אחרת האבקה לא תתערבב ותהיה בטעם של זפת.

תודה על התשובות, אף אחד כאן לא באמת רציני, רציתי לדעת מתוך עניין אישי ומברור שלי בשוק האבקות, אישית אני לא משתמש בתשלובת אלא בחלבון איזו ובתוכו גם ביצה שעומד על 92 אחוז חלבון כאשר 3 מעבדות מובילות בדקו אותו...(לא מתכוון לפרסם כאן)-תהיתי האם קיימת אבקה ברמה הזו שכוללת גם קזאין מתוך כל האבקות הקיימות בעולם,כנראה שלא.
כרגע מבדיקה שלי האבקה שאותה אני לוקח היא היחידה בעולם ברמה של איזולט ביצה ו92 אחוז חלבון.
לגבי חיטוב מסה או אם אני שחיף אני אשמור זאת לעצמי:) .....
רק 92%? זה כלום חביבי..
אני לוקח אבקה עם 98% חלבון, שנבדקתה ע"י 15 מעבדות מובילות בעולם, אשמור את השם לעצמי.
עכשיו רציני: איזה אדיוט 😵🤦‍♂️

תודה על התשובות, אף אחד כאן לא באמת רציני, רציתי לדעת מתוך עניין אישי ומברור שלי בשוק האבקות, אישית אני לא משתמש בתשלובת אלא בחלבון איזו ובתוכו גם ביצה שעומד על 92 אחוז חלבון כאשר 3 מעבדות מובילות בדקו אותו...(לא מתכוון לפרסם כאן)-תהיתי האם קיימת אבקה ברמה הזו שכוללת גם קזאין מתוך כל האבקות הקיימות בעולם,כנראה שלא.
כרגע מבדיקה שלי האבקה שאותה אני לוקח היא היחידה בעולם ברמה של איזולט ביצה ו92 אחוז חלבון.
לגבי חיטוב מסה או אם אני שחיף אני אשמור זאת לעצמי:) .....
1. למה שתהיה למישהו דרישה שבחלבון שלו יהיה 92 אחוז חלבון? מה הקטע? מטרה שלך היא שהכסף שאתה משקיע בחלבון יביא לך חלבון איכותי בכמות טובה אז אם הדיל שתקבל על חלבון טוב עם 78% חלבון ינצח למה בכל זאת להגיד "רק אחוז גבוה יותר"? אני ניסיתי הרבה חלבונים טובים שיש בהם 22 גרם חלבון למנה של 30 גרם, שזה אומר 73 אחוז חלבון, אבל החלבון היה מאוד איכותי ושווה את זה וגם עליו עברו לא קצת מעבדות.
2. למה כל כך משנה לך שיהיה בWHEY שלך גם שילוב קזאין? מה זה משנה מאיפה בא החלבון שלך? מה השינוי שקזאין יעשה לך כאשר את אותם 12 חומצות האמינו אתה מקבל גם מהWHEY? איך זה עובד לדעתך בדיוק?
3. קיימים הרבה חלבונים שידוע שהם מכניסים גלוטמין לחלבונים שלהם כדי לעבור בדיקות מעבדה על אחוז גבוה ממה שיש להם באמת. עדיף ללכת על חברות מוכרות ולא להתחיל להמציא תנאים משלך לחלבונים. קנה מה שיש וידוע כחלבון טוב ואיכותי, בין אם זה אופטימום, דיימטייז, סאן, אקסטרים וכו. באמת לא מבין מה התועלת במה שאתה עושה ולמה לא לקנות פשוט את אחד החלבונים בשוק שיש להם כבר שם טוב.

• פותח/ת השרשור
אין כאן וויכוח, לאבקה 92 אחוז נקודה, אידיוט לא אידיוט תחליט בעצמך, איזולט וביצה שעומד על 92 נקודה

אין כאן וויכוח, לאבקה 92 אחוז נקודה, אידיוט לא אידיוט תחליט בעצמך, איזולט וביצה שעומד על 92 נקודה
קיצר, אתה טרול שנותן לחברות להאכיל אותו בשקרים. או שתפרסם את שם המוצר או שתפסיק לבלבל את המוח.

אז ב100 גרם אבקה, 92 גרם חלבון?
כמו שאמרו מעליי, לא מאמין לזה.. נשמע כמו בולשיט אחד ענק.
(לא אומר שאתה משקר, החברות כן)

אין לנו איך לעזור לך. ממליץ לך ללכת לחפש תשובות במקום אחר.

אפשר לדעת מאיפה המידע הזה לקוח ועד איזה אחוז באמת אפשר לבודד מי גבינה?
אין לי סימוכין "רשמי" לכך. הסינון של מי גבינה כולל הפרדה מלקטוז, נתרן וכו', וגם זה לא סינון מלא לבידוד מי הגבינה(הרי אין שום חברה עם 25 גרם חלבון ו0 פחמימה בסקופ). כפי שנכתב למעלה, יש גם להוסיף ממתיקים ומתחלבים לאבקות במה שמוריד מעט את אחוז החלבון ב100 גרם. בנוסף, אצל שום חברה אין כאלה אחוזי חלבון פר 100 גרם, גם לא לחברות המובילות כמו אופטימום/דיימטייז/bsn/bpi וכו'..
לכל חברה יש סטייה באחוזי החלבון והפחמימה. זה כולל גם את מוצרי הדגל של אבקות איזו סטייל איזו 100 של דימטייז, שאין שם באמת 25 גרם חלבון וגרם פחמימה לסקופ, כנ"ל אצל כל חברה אחרת שרושמת על התווית את הערכים האלה(אם כי בדימטייז החברה אמינה. אני מאמין שהערכים יותר קרובים למציאות). עד כמה שידוע לי לאופטימום יש את הסטייה הכי קטנה באחוזי החלבון פר 100 גרם.

אין לי סימוכין "רשמי" לכך. הסינון של מי גבינה כולל הפרדה מלקטוז, נתרן וכו', וגם זה לא סינון מלא לבידוד מי הגבינה(הרי אין שום חברה עם 25 גרם חלבון ו0 פחמימה בסקופ). כפי שנכתב למעלה, יש גם להוסיף ממתיקים ומתחלבים לאבקות במה שמוריד מעט את אחוז החלבון ב100 גרם. בנוסף, אצל שום חברה אין כאלה אחוזי חלבון פר 100 גרם, גם לא לחברות המובילות כמו אופטימום/דיימטייז/bsn/bpi וכו'..
לכל חברה יש סטייה באחוזי החלבון והפחמימה. זה כולל גם את מוצרי הדגל של אבקות איזו סטייל איזו 100 של דימטייז, שאין שם באמת 25 גרם חלבון וגרם פחמימה לסקופ, כנ"ל אצל כל חברה אחרת שרושמת על התווית את הערכים האלה(אם כי בדימטייז החברה אמינה. אני מאמין שהערכים יותר קרובים למציאות). עד כמה שידוע לי לאופטימום יש את הסטייה הכי קטנה באחוזי החלבון פר 100 גרם.
פשיי איזה ידע 🙃

• פותח/ת השרשור
בכיף חברים, מקבל את כל ההערות באהבה-האבקה נקראת איזו בלנד,90 אחוז חלבון לסקופ איזו וביצה

בכיף חברים, מקבל את כל ההערות באהבה-האבקה נקראת איזו בלנד,90 אחוז חלבון לסקופ איזו וביצה
כמו שחשבתי. מילוי של חומצות אמינו זולות.
ELITE-IsoBlend_Chocolate_SF.gif

שים לב שהמרכיב השני הוא שילוב של כמה חומצות אמינו, מה שמוזיל את החלבון ובעצם נותן עוד חלבון פר מנה. גם אם יצא בבדיקות אמינות 92% חלבון, זה לא באמת 92% חלבון. זה %X חלבון מי גבינה, חלבון חלב וחלבון ביצה ו-%Y חומצות אמינו זולות.

וגם לפי ערך החלבון המוצהר, 24 גרם חלבון במנה של 28 גרם אבקה, זה אומר 85.7% חלבון.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מה, מקבל את ההערה שלך, שילמתי 320 אבל עזוב את המחיר, מה אתה ממליץ מבחינת חלבון עם חומצות אמינו איכותיות ואיך הגעת לכך שהאבקה הנ״ל לא איכותית...
בכל אופן תמיד שמח לקבל ביקורת-מה לגבי אבקת חלבון m5 תשלובת?
אתה רוצה להגיד לי שיש כאן האמרת חנקן?
אז אם כך גם איזו 96 לא הגיוני מבחינת ערכים?

מה של סיינטרקס ? עוד יותר זבל
אחי לך על המוכרות: דימטייז, סאן, אופטימום, BPI BSN

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית