הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזזתי את המדרגה וכואב הגב

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברה,
בדרך כלל הייתי עושה דדליפט על מדרגה(60 קילו), הייתי שם שתי פלטות של 10 כל צד ואת המדרגה כדי שזה לא יהיה גבוה מדי.
ואימון אחרון פשוט שמתי 20 כל צד והעפתי תמדרגה, ופתאום הדדליפט נהיה קצת יותר קשה ופחות נוח, ולא רק זה אחרי זה בבית הרגשתי קצת לחץ בגב תחתון.
כשהייתמ עושה עם המדרגה זה היה קצת יותר גבוה, ממש קצת כי הייתי שם פלטות של 10.
בכל מקרה גם פעם אחת שמתי לב במראה שכשעליתי עם המוט נעלתי קודם ברכיים ואז עליתי למעלה.
מה ממליצים לעשות?

לדעתי תצלם את עצמך ותעלה לפה סרטון ויתנו לך ביקורת על הטכניקה..
ככה נדע יותר טוב איפה בדיוק הבעיה שלך..
חוץ מזה שספה זה נוח ומיטה זה עוד יותר נוח..
לא הייתי מכניס את הדדליפט תחת המונח נוח
🙄

נערך לאחרונה:
בתור התחלה אל תסתכל במראה בזמן הדדליפט , או שתכסה אותה עם מזרון יוגה או שתתעלם לגמרי, ויכול להיות שהתרגלת למשוך מגובה X ופתאום אתה מושך מX-5 אז הטכניקה שלך והסטאפ השתנו, תבדוק את זה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע לבצע דדליפט, אני עושה דדליפט.
מחר יש לי אימון פלג גוף תחתון, אני יבדוק עם המדריך את הטכניקה שוב.
תודה!
המדריך לא אמור לדעת שום דבר על דדליפט, וגם לא מלמדים את התרגיל הזה בקורס מדריכים. אני יודע שזה מבאס שהפיתרון כדי לדעת את הדדליפט הוא הפיתרון הקשה ולא הקל, כלומר מהאינטרנט ולא מהמדריך, אבל זה המצב.

• פותח/ת השרשור
המדריך לא אמור לדעת שום דבר על דדליפט, וגם לא מלמדים את התרגיל הזה בקורס מדריכים. אני יודע שזה מבאס שהפיתרון כדי לדעת את הדדליפט הוא הפיתרון הקשה ולא הקל, כלומר מהאינטרנט ולא מהמדריך, אבל זה המצב.
למדתי הכל מהאינטרנט, גם את הדדליפט.
מדריך לא לימד אותי שום דבר, פשוט אני רק מוודא עם המדריך שהטכניקה אכן בסדר.
פשוט הרגשתי כל כך טוב ואהבתי מאוד את הדדליפט שהייתי מבצע אותו על מדרגה, פתאום שהורדתי את המדרגה
הדדליפט התחיל להיות פחות טוב.
אני יעבוד על הטכניקה שוב, ויש לי סתם שאלה אלייך:
ואנס זה בסדר למכון? לפי מה שהבנתי וראיתי יש לזה סולייה שטוחה, רק השבוע ידידה קנתה לי אולסטאר מחול, וכנראה שאני יראה אותה עוד שבוע בערך ועד אז
אני מתאמן עם הואנס(אני כבר חודשיים מתאמן עם הואנס וזה מרגיש מעולה בסקוואט,בדדליפט ובכל תרגיל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית