הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יורד במשקל אחרי שירדתי הרבה

lior2303

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
לא יורד אחרי שירדתי 35 קילו אני כבר חודש אותו משקל לא עולה ולא יורד. אני רץ 5 פעמים בשבוע סביבות 30-50 דק
מבחינת אוכל התפריט שלי זה
בוקר: ש"ש 15 גר+דבש+פייבר 1+אבקת חלבון
בוקר 10:שזיף וקצת ענבים
צהריים 13:00 טחינה+חביתה(3ביצים)
צהרים/ערב-מלפפון וענבים
סה"כ ערכים
קלוריות :926
חלבונים : 59
פחמימות: 65
שומן: 48
אשמח לעזרה!!!

900 קלוריות+ אירובי נניח שלוקח 500 קלוריות יוצא שאתה חי על 400 קלוריות,
לא רק שזה לא מספיק בשביל לתפקד כמו בן אדם, אני בספק אם אתה חי טוב ביום יום.
תעלה חזרה לניטרלי (תבדוק BMR שלך ותכפיל ב1.2) בקלוריות ותוסיף את מה ששרפת באירובי, לאחר מכן בהדרגה תוריד קלוריות כל שבוע, ואתה תראה ירידה מצויינת. (אל תוריד מתחת ל500-750 מתחת לניטרלי כולל הקלוריות של האירובי)
כן, אולי בהתחלה בגלל הניטרלי תעלה קצת נוזלים, אבל זה יירד שבוע אחר כך.
בהצלחה

נראה כמו תפריט קלאסיל דיאטנית "מומחית בתזונת ספורט"....

אשמח להציע קצת עזרה:
- דבר ראשון כמעט בטוח שאתה אוכלהמעט מדי, תכתוב גיל משקל גובה

- איןשום צורך לאכול כל שלוש שעות!

- אחרי שבוע בגרעון קלורי הגוף מוריד את הקצב המטבולי שלו, 35 קילו זה בטח לא שבוע ואני בטןח שהעמסת פחימות זה מושג שאתה לא מכיר ואתה צריך להכיר

- במצב כזה אתה צריך לצרת לנייטרלי של שבוע ואולי אפילו שבועיים כדי לסדר את החילוף חומרים, חסרים לך כאן המון המון קלוריות.

תתחיל מלקרוא את המאמרים לחיטוב בפורטל (אני מהפלאפון תכף בטח יוסיפו לך את המאמרים למקרה שאתה לא מכיר) וללמוד קצת חומר כי אתה עושה כאן נזק.

אבל.. כל הכבוד על הירידה! בשום מצב זה לא פשוט אבל כדי להמשיך צריך לעשות דברים חכם אחרתהאתה תפגע בעצמך

• פותח/ת השרשור
נראה כמו תפריט קלאסיל דיאטנית "מומחית בתזונת ספורט"....

אשמח להציע קצת עזרה:
- דבר ראשון כמעט בטוח שאתה אוכלהמעט מדי, תכתוב גיל משקל גובה

- איןשום צורך לאכול כל שלוש שעות!

- אחרי שבוע בגרעון קלורי הגוף מוריד את הקצב המטבולי שלו, 35 קילו זה בטח לא שבוע ואני בטןח שהעמסת פחימות זה מושג שאתה לא מכיר ואתה צריך להכיר

- במצב כזה אתה צריך לצרת לנייטרלי של שבוע ואולי אפילו שבועיים כדי לסדר את החילוף חומרים, חסרים לך כאן המון המון קלוריות.

תתחיל מלקרוא את המאמרים לחיטוב בפורטל (אני מהפלאפון תכף בטח יוסיפו לך את המאמרים למקרה שאתה לא מכיר) וללמוד קצת חומר כי אתה עושה כאן נזק.

אבל.. כל הכבוד על הירידה! בשום מצב זה לא פשוט אבל כדי להמשיך צריך לעשות דברים חכם אחרתהאתה תפגע בעצמך

דווקא לא כתבתי בערך מה אני אוכל ביום
גובה 1.70
משקל 79

עשיתי לי לעצמי יום השבוע בשבוע שאני אוכל בלי לדפוק חשבון וירדתי ב1 וקצת את ה-35 קילו
מבחינת קצב מטבולי אם מודדים את זה לי יציאות לשירותים אז יום כן יום לא ושאני אוכל יותר זה אפילו פעם פעמיים ביום

אבל איך יהיו הערכים בשבועיים אלה של הנטרלי
הנייטרלי שלך הוא 2100 וזה ללא כל פעילות גופנית. אם אתה ממשיך בפעילות גופנית קח בחשבון עוד לפחות 200 קלוריות ליום.
בכל מקרה אם וכאשר אתה חוזר לחיטוב תתחיל מתפריט של לא פחות מ1600 קלוריות ביום.
תעלה משמעותית את כמות החלבון (לפחות *1.5 ממשקל גוף) ואת השומן (לסביבות 70 גר).
את כמות הפירות הייתי מקצצת. מנסיון זה רק גורם לך להיות יותר רעב כשרמות הסוכר יורדות. תוסיף חזה עוף, דגים, לחם. בקיצור אוכל!

קח בחשבון שאתה תעלה קצת בנוזלים כי אתה תחזור לאכול פחמימות אל תבהל מזה, זו לא עליה אמיתית במשקל.
דרך אגב כמה זמן היית עם התפריט הזה ?

• פותח/ת השרשור
הנייטרלי שלך הוא 2100 וזה ללא כל פעילות גופנית. אם אתה ממשיך בפעילות גופנית קח בחשבון עוד לפחות 200 קלוריות ליום.
בכל מקרה אם וכאשר אתה חוזר לחיטוב תתחיל מתפריט של לא פחות מ1600 קלוריות ביום.
תעלה משמעותית את כמות החלבון (לפחות *1.5 ממשקל גוף) ואת השומן (לסביבות 70 גר).
את כמות הפירות הייתי מקצצת. מנסיון זה רק גורם לך להיות יותר רעב כשרמות הסוכר יורדות. תוסיף חזה עוף, דגים, לחם. בקיצור אוכל!

אוקי אבל כמה פחמימות,חלבון ושומן בנטרלי

קח בחשבון שאתה תעלה קצת בנוזלים כי אתה תחזור לאכול פחמימות אל תבהל מזה, זו לא עליה אמיתית במשקל.
דרך אגב כמה זמן היית עם התפריט הזה ?

חודש חודשיים בערך

אוקי אבל כמה פחמימות,חלבון ושומן בנטרלי
חודש חודשיים בערך
חלבון בין 1.5-2 גרם לק"ג משקל גוף
שומן בסביבות גרם לק"ג משקל גוף
והשאר מפחמימות.

לגבי הזמן התכוונתי לכמה זמן אתה כבר בחיטוב, אלא אם כן ירדת 35 ק"ג בחודשיים 😃

• פותח/ת השרשור
חלבון בין 1.5-2 גרם לק"ג משקל גוף
שומן בסביבות גרם לק"ג משקל גוף
והשאר מפחמימות.

לגבי הזמן התכוונתי לכמה זמן אתה כבר בחיטוב, אלא אם כן ירדת 35 ק"ג בחודשיים 😃
אהה חח שנה וחודשיים

אגב אני שורף 2900 קלוריות (עובד פיזי) אם אני יעשה את הנטרלי לפי זה אני יהיה לפי החישוב הזה א יותר מ200 גר פחמימות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית