הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ עם משקולות

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
בזמן האחרון שאני עושה בנץ עם המוט יש לי כאב בכתף השמאלית (אותו דבר בחלק מתרגילי הכתפיים אני מרגיש לחץ בכתף שמאל) וכשאני עושה עם משקולות אני לא כל כך מרגיש לחץ אז אם אעשה עם משקולות זה יהיה כזה נורא? חשוב לציין שכבר ניסיתי לנוח שבועיים ולא עזר דרך אגב אם משקולות אני מרים 4-5 קילו יותר כל צד ועל פי מה שהבנתי ההבדלים אמורים להיוצ יותר קטנים יותר ולדעתי זה בגלל שאני מרגיש כאב אז זה מקשה עלי

לא אמור להיות הבדל,קח בחשבון שאתה תלחץ פחות עם דאמבלים. אני מאמין שאתה לוחץ פחות עם מוט כי אתה לא לוחץ נכון. אתה מקפיד על כיווץ שכמות בבנץ' במוט?

אני אנחש שמה שקורה אצלך זה שהמרפקים בורחים לך בבנצ וזה מה שגורם לעירוב גבוהה יותר של הכתפיים ומשם כאב ספק דלקתי,זה מה שהיה לי לפחות,כנראה. נראה לי שכדאי לך להעלות סרטון של בנצ כבד לבדיקת טכניקה

אני אנחש שמה שקורה אצלך זה שהמרפקים בורחים לך בבנצ וזה מה שגורם לעירוב גבוהה יותר של הכתפיים ומשם כאב ספק דלקתי,זה מה שהיה לי לפחות,כנראה. נראה לי שכדאי לך להעלות סרטון של בנצ כבד לבדיקת טכניקה
מה שאומר שיקח לו זמן לעבור, ולפעמים לא מעט.

• פותח/ת השרשור
אני יגיד לכם מה קורה ככל שאני מתקרב עם המוט יותר לחזה ככה אני מרגיש יותר כאב בכתפיים ובקשר לאחיזה אני שם את הידיים בידיוק איפה שיש את הסימונים

אני יגיד לכם מה קורה ככל שאני מתקרב עם המוט יותר לחזה ככה אני מרגיש יותר כאב בכתפיים ובקשר לאחיזה אני שם את הידיים בידיוק איפה שיש את הסימונים
זה כנראה לא המצב אבל רק ליתר בטחון הייתי לוקח רופא לאורטופד ונבדק ואם יש צורך עורך כמה צילומי רנגן/US. אולי אין לך שם משהו רציני אבל אם יש אז שום עצה בפורום לא תעזור לך.

• פותח/ת השרשור
זה כנראה לא המצב אבל רק ליתר בטחון הייתי לוקח רופא לאורטופד ונבדק ואם יש צורך עורך כמה צילומי רנגן/US. אולי אין לך שם משהו רציני אבל אם יש אז שום עצה בפורום לא תעזור לך.
אוקי תודה השאלה העיקרית שלי פה הייתה אם זה יהיה כזה נוראה אם אני יחליף בנץ במוט למשקולות

אם כבר פתחו תנושא.. אני חשבתי שיש לי כאב מוזר בכתף שמאל דווקא בגלל הבנצ אבל שמתי לב שהבנצ לא קשור לזה בכלל אלא הלואו בר סקוואט. בהיי באר אין לי שום כאב אבל אחרי הלואו הכתף כל כך כואבת שאפילו במשקל קל בבנצ היא כואבת. למה לעזאזל בלואו הכתף שלי כל כך נפגעת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית