הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ 5.5 קילו סיריוס מאס

edenyehuda

משתמש מתחיל
88
10
נק' מוניטין:
13
88
10
יש לי תפריט מסודר ואני משלב בו גיינר סיריוס מאס

אני מפרק 5.5 קילו גיינר תוך חודש וזה נהיה קנס הוא עולה לי 400 ומשהו שקל

יש מישהו שמשתמש בגיינר הזה או מכיר מישהו שמוכר אותו ויכול לפרסם את המחיר למטה בתגובות ?

בלי לרשום מאיפה הוא מביא אותו או מאיזה חברה רק את המחיר

שאני ידע את הטווח מחירים שלו בארץ אולי אני יכול להשיג זול יותר ואני לא יודע

1.78 גובה
71 קילו
9 א"ש
בן 18
,תעבור לשבועיים נייטראלי ותחזור לתפריט של 2600-3000 קלוריות ליום. אין שום סיבה שתצטרך 4000 קלוריות ליום כדי להתקדם וכנראה מדובר על מצב שבו פגעת במטבוליזם כתוצאה מאכילת יתר, והתוצאה מכך היא שחילוף החומרים בגוף שלך הרבה יותר מהיר ממה שהוא אמור להיות במצב הטבעי, הBMR הרבה יותר גבוה והדרישה הקלורית הרבה יותר גבוה.
רוב הסיכויים ששבועיים על מאזן נייטראלי יטפלו בבעיה ויחזירו אותך למצב שבו תוכל לראות התקדמות שבועית במשקל מכמות קלוריות הרבה יותר נמוכה מ4000

• פותח/ת השרשור
,תעבור לשבועיים נייטראלי ותחזור לתפריט של 2600-3000 קלוריות ליום. אין שום סיבה שתצטרך 4000 קלוריות ליום כדי להתקדם וכנראה מדובר על מצב שבו פגעת במטבוליזם כתוצאה מאכילת יתר, והתוצאה מכך היא שחילוף החומרים בגוף שלך הרבה יותר מהיר ממה שהוא אמור להיות במצב הטבעי, הBMR הרבה יותר גבוה והדרישה הקלורית הרבה יותר גבוה.
רוב הסיכויים ששבועיים על מאזן נייטראלי יטפלו בבעיה ויחזירו אותך למצב שבו תוכל לראות התקדמות שבועית במשקל מכמות קלוריות הרבה יותר נמוכה מ4000

קלעת בול !
רק בעיה היא שהבעיה לא נפתרה גם אחרי חודש .. (לא של ניטרלי פשוט היה לי חודש שאמרתי אין לי כוח לתפריט יותר ואכלתי כמו בן אדם רגיל
לא הרבה ולא קצת 2-3 ארוחות ביום)
ואז שחזרתי לתפריט של 3400 קלוריות הבעיה לא ניפתרה ואז הוספתי קלוריות (4000 קלוריות כרגע)
והתחלתי לעלות שוב בקצב של 1-2 קילו בחודש

אפשר לדעת מי אמר לך שאתה 9% שומן ?
לא מבין למה אתה רוצה להרוס אחוז כזה עם גיינר , במיוחד שאתה שוקל 71 קילו
הנה מה שאני חושב

1. אתה לא 9% שומן
2. אתה לא אוכל 4000, סתם זרקת מספר ואתה 200% לא סופר קלוריות
3. כולנו עובדים, חלק גם לומדים באותו זמן, מי אמר שאין זמן לאכול? אתה קורה פחם או משהו כזה? לכולם יש זמן לארוחת בוקר צהריים וערב מינימום, פה ושם "חטיף" ושייק חלבון\גיינר
4. אמרת שאכלת כל כך הרבה ועלית 1-2 קילו בחודש, אתה באמת חושב שאתה 9% שומן ? אתה עולה קילו וחצי ממוצע ונשאר על מתחת ל10?

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת מי אמר לך שאתה 9% שומן ?
לא מבין למה אתה רוצה להרוס אחוז כזה עם גיינר , במיוחד שאתה שוקל 71 קילו
הנה מה שאני חושב

1. אתה לא 9% שומן
2. אתה לא אוכל 4000, סתם זרקת מספר ואתה 200% לא סופר קלוריות
3. כולנו עובדים, חלק גם לומדים באותו זמן, מי אמר שאין זמן לאכול? אתה קורה פחם או משהו כזה? לכולם יש זמן לארוחת בוקר צהריים וערב מינימום, פה ושם "חטיף" ושייק חלבון\גיינר

אני 9 א"ש
אני מכניס 3962 קלוריות בול לא כולל שמן בישול ותבלינים סופר כל קלוריה וקלוריה

אל תקבע עובדות סתם אני אוכל כל שלוש שעות יש לי הפסקה אחת ביום עובד עם רכבים
אל תקבע עובדות סתם

קלעת בול !
רק בעיה היא שהבעיה לא נפתרה גם אחרי חודש .. (לא של ניטרלי פשוט היה לי חודש שאמרתי אין לי כוח לתפריט יותר ואכלתי כמו בן אדם רגיל
לא הרבה ולא קצת 2-3 ארוחות ביום)
ואז שחזרתי לתפריט של 3400 קלוריות הבעיה לא ניפתרה ואז הוספתי קלוריות (4000 קלוריות כרגע)
והתחלתי לעלות שוב בקצב של 1-2 קילו בחודש
אשמח אם תעלה פחות או יותר את התפריט שלך (אם הוא לא מסודר לגמרי). יתכן וקיימות טעויות בספירה, אני באמת מתקשה להאמין שבחור צעיר ששוקל 70 קילו לא עולה במסה מ3400 קלוריות. לפי ההגיון הזה זה אומר שאם תצטרוך 2500 קלוריות אתה תרד במסה? אני יכול לעלות במסה מכמות כזאת ואני שוקל 91

אז בוא אני אסביר לך משהו חמוד
אתה לא יכול לאכול כל כך הרבה ולהשאר 9% ....
אלא אם כן יש לך תוספים מיוחדים שלא הצהרת

אני אכלתי 4000 כשהייתי 81 קילו
נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר?

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תעלה פחות או יותר את התפריט שלך (אם הוא לא מסודר לגמרי). יתכן וקיימות טעויות בספירה, אני באמת מתקשה להאמין שבחור צעיר ששוקל 70 קילו לא עולה במסה מ3400 קלוריות. לפי ההגיון הזה זה אומר שאם תצטרוך 2500 קלוריות אתה תרד במסה? אני יכול לעלות במסה מכמות כזאת ואני שוקל 91

אני יודע משהו דפוק אצלי זה בגלל המטובוליזם אני יפרסם את התפריט שלי עוד חצי שעה ככה
ארוחה ראשונה :

5 פרוסות לחם מלא
קוטג 1%
30 גרם שקדים

ארוחה שנייה :
גיינר סיריוס מאס 3/4 כף
אבקת חלבון שליש כף
8 אגוזי מקדמיה

ארוחה שלישית :
גיינר סיריוס מאס 3/4 כף
אבקת חלבון שליש כף
8 אגוזי מקדמיה

ארוחה רביעית:
275 גרם אורז
100 גרם חזה עוף
כף שמן זית

ארוחה חמישית :
5 פרוסות לחם מלא
3 פרוסות גבינה צהובה
כף שמן זית

ארוחה שישית :
275 גרם אורז
6 חלבוני ביצה
1 חלמון

ערכים :

קלוריות 3962 בערך

209 גרם חלבון

505 פחמימה

119.5 שומן

@Tank
אז בוא אני אסביר לך משהו חמוד
אתה לא יכול לאכול כל כך הרבה ולהשאר 9% ....
אלא אם כן יש לך תוספים מיוחדים שלא הצהרת

אני אכלתי 4000 כשהייתי 81 קילו
נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר?

אין לי על מה להתווכח או לעבוד עליך אני בא לקבל יעוץ לא יוצא לי מי זה כלום אני אומר לך בוודאות אני 9 א"ש

מעניין מאוד. בכל זאת, אני רוצה שתעבור לשבועיים שבהם תצרוך כל יום כ2000 קלוריות ותעדכן פה. אם תפתח פה לוג אולי זה יעזור לך. אני לא נפגשתי עד היום במקרה של בנאדם שפשוט לא מתקדם מכמות קלורית כזאת על משקל גוף כזה. אולי הצבת מטרות גבוהות מדי? בוא נראה איך הגוף שלך יגיב שבועיים ל2000 קלוריות, ואחריהם נראה מה תהיה תגובתו ל3000 עם שקילה שבועית באותו מצב. אני חושב שנוכל לפתור את הבעיה הזאת ולהוריד את כמות הקלוריות היומית שלך בו זמנית.

• פותח/ת השרשור
מעניין מאוד. בכל זאת, אני רוצה שתעבור לשבועיים שבהם תצרוך כל יום כ2000 קלוריות ותעדכן פה. אם תפתח פה לוג אולי זה יעזור לך. אני לא נפגשתי עד היום במקרה של בנאדם שפשוט לא מתקדם מכמות קלורית כזאת על משקל גוף כזה. אולי הצבת מטרות גבוהות מדי? בוא נראה איך הגוף שלך יגיב שבועיים ל2000 קלוריות, ואחריהם נראה מה תהיה תגובתו ל3000 עם שקילה שבועית באותו מצב. אני חושב שנוכל לפתור את הבעיה הזאת ולהוריד את כמות הקלוריות היומית שלך בו זמנית.

אני ביעוציים אצל מאור זרזד זה הוא בונה לי את התפריטים וככה גם ההתקדמות
זה תפריט רביעי שהוא מביא לי
תפריט ראשון היה 2700 קלוריות ששקלתי 55 קילו על גובה 1.78 לפני 9 חודשיים בערך
אני סוף סוף שוב מתקדם בגלל העלאת קלוריות
זה קצת בלי אפשרי בשבילי מנטאלית לרדת ל 2000 קלוריות ולהתקע במשקל שוב אחרי שאני עולה סוף סוף

אני ביעוציים אצל מאור זרזד זה הוא בונה לי את התפריטים וככה גם ההתקדמות
זה תפריט רביעי שהוא מביא לי
תפריט ראשון היה 2700 קלוריות ששקלתי 55 קילו על גובה 1.78 לפני 9 חודשיים בערך
אני סוף סוף שוב מתקדם בגלל העלאת קלוריות
זה קצת בלי אפשרי בשבילי מנטאלית לרדת ל 2000 קלוריות ולהתקע במשקל שוב אחרי שאני עולה סוף סוף
אשמח אם תשאל את מאור מה דעתו על זה שבחור במשקל 70 קילו צריך לאכול 4000 קלוריות כדי לעלות במסה ומה הוא חושב על זה

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תשאל את מאור מה דעתו על זה שבחור במשקל 70 קילו צריך לאכול 4000 קלוריות כדי לעלות במסה ומה הוא חושב על זה

התקשרתי אליו כרגע הוא לא ענה הוא ואשתו בחופשה עד יום חמישי
דיברתי עם נציגה בחנות שלו עכשיו בפלאפון היא מתחרה במרת ישראל
היא לא נתנה לי תשובה ישירה היא אמרה שזה משתנה מאדם לאדם וזה קשור גם לחילוף חומרים אנהי ידבר עם מאור בחמישי ויעדכן

מאור זרזד? אתה בטוח שאתה לא לוקח כלום?

אני בן 18 ומתאמן כולה שנה ו חודשיים בסהכ למה שאני יקח משהו ?יש לי סבלנות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית