הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשש לדלקת בגיד כף היד

• פותח/ת השרשור D0m
  • פורסם בתאריך

D0m

משתמש מתחיל
64
16
נק' מוניטין:
142
64
16
הייתי עכשיו אצל רופא משפחה( הם לא מבינים גדולים בפציעות ספורט)
אמר לי שזה או דלקת או משהו עם שם מסובך שהתנפח שם

בקיצור התנועה שלי מוגבלת הוא אמר לי לנוח שבוע ואם זה לא משפתר ללכת לאורטופד
מבחינת אימונים עכשיו אני בחוץ ללפחות שבוע.
מישהו שעבר דלקת בגיד כף היד יכול להגיד כמה זמן לקח לו עד שחזר ללא כאבים ?
מבחינת חבישה של המקום הרופא אמר לי לחבוש כדי להגביל את התנועה של המפרק
אבל שניסיתי לחבוש אם עושים חזק מידי זרימת הדם לכף היד בעייתית מאוד ואם עושים חלש יותר זה לא משפיע לי על תנועה המפרק,
שכאמור צריכה להיות "נעולה" כביכול.

לגבי אוחזי מפרקים להמשך האימונים יש משהו שמישהו יכול להמליץ לי עליו? איזה חברה טובה או איפה אפשר להשיג במחיר טוב.
תודה מראש חברים

הייתה לי דלקת בכף יד זה עבר לי בערך אחרי שבוע וחצי יכול להיות שאם הייתי שם תחבושת שתקצר קצת טווח תנועה זה היה יכול לעבור שבוע
אתה יודע ממה הדלקת שלא תקרה לך שוב?

היה לי כאבים "חדים-קרים" בתחתית כף היד, דעות לא מקצועיות אמרו הרבה שזה כנראה גיד
כאב לי בלחיצות שכף היד נמתחה, שמתי וולטרן, קצת מים חמים ומנוחה ועבר תוך כמה ימים לגמרי

• פותח/ת השרשור
הייתה לי דלקת בכף יד זה עבר לי בערך אחרי שבוע וחצי יכול להיות שאם הייתי שם תחבושת שתקצר קצת טווח תנועה זה היה יכול לעבור שבוע
אתה יודע ממה הדלקת שלא תקרה לך שוב?

מחר עובר שבוע והיום לא יכולתי לעשות שכיבות סמיכה, אני לא יכול לבצע תרגילים של לחיצה
אני חושב שזה קרה לי מתנועה לא נכונה במילוי על ספה ביד קדמית
אני מטפל בקטוספריי10 כבר חמישה ימים
מחמם את האזור
קראתי שויטמין C יכול לעזור בהחלמה אז אני אוכל המון מזון שמכיל ויטמין C ואני עושה הכל כדי לחזור
הרי gym is life ואני חושב מחר לחזור ולעשות אימון גב שזה לא לוחץ לי בעצם על המפרק אז אין שום בעייה
אני גם חושב את המקום לחלק מהיום

תקשיב אל תלך להתאמן אפ עדין כואב לך שלא יחמיר עוד יותר.
אני דווקא הייתי מקרר את המקום אבל יכול להיות שבאמת עדיף לחמם.
תמנע מפעולות מיותרות עם היד וכמה שפחות להזיז אותה ולהשען עליה,תנוח טוב ואז תתאמן

• פותח/ת השרשור
תקשיב אל תלך להתאמן אפ עדין כואב לך שלא יחמיר עוד יותר.
אני דווקא הייתי מקרר את המקום אבל יכול להיות שבאמת עדיף לחמם.
תמנע מפעולות מיותרות עם היד וכמה שפחות להזיז אותה ולהשען עליה,תנוח טוב ואז תתאמן
השאלה היא אורך המנוחה זה יכול להימשך גם חודש וזה לא משהו שאני יעמוד בו כי הכאב של התנועת יד עבר רק לחץ על היד מגביל אותי וזה יכול לקחת הרבה זמן חשבתי להתאמן עם תומך מפרק כף היד

• פותח/ת השרשור
חודש לכף יד זה יותר מדי
תן ליד עוד כמה ימים
ולא הבנתי ממה זה קרה

אני באמת בהתלבטות אם לחזור עכשיו או להמשיך לנוח כי מה אם בעוד כמה ימים אני ירגיש את אותו הדבר? אני מאבד זמן של אימונים שהם חשובים לי אבל באמת עדיף שלא יהיה גרוע יותר אני בבעיה.
ועבדתי על יד קדמית בתרגיל מילוי הספה הזאת בשיפוע הספציפית ליד קדמית ופשוט עשיתי תנועה לא נכונה כנראה המשקולת קצת ברחה לי ומאז התחילו לי הכאבים .

"
  • פציעה – תנועה חדה מדי או חבלה יכולה לגרום לפגיעה בגיד ולהופעת הדלקת."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית