הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בסקוואט

יוסי דניאל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?

הסיבה היחידה לא לשים חגורה היא אם אתה יכול להתקדם מעולה ללא. בכל מקרה אחר, ממליץ לשים חגורה.

האיזור לא מתחזק עם חגורה?
מתחזק אבל לא כמו בלי חגורה
עדיף ללמוד להתכווץ כמו שצריך בלי חגורה
וגם חגורה שומרת מפציעות וזה חבל שהוא לא יפצע
וזה גם מוריד עומס מהזוקפים חבל שהוא יגבהה
וזה גם עושה סימנים בעור מסכן שלא יכאב לו

איך האיזור מתחזק יותר בלי חגורה? תסביר לי איך חגורה מנטרלת חלק מהעבודה של האיזור.
זה ידוע שחגורה שומרת על הגב בגלל זה שמים אותה בתחרויות והיא מורידה עומס מהזוקפים וככה זה מונע פציעות ומוריד עומס מהזוקפים וזה מה שמשה שחר אמר לי אל תגיד שזה לא נכון!!

באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.
אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.
חגורה היא כלי שכדאי להשתמש בו בזמן שעובדים בו בעצימות גבוהה (נגיד בלוק עצימות של תוכנית כלשהי) ולקראת תחרות.
אם אתה עושה כרגע תקופה של רק נפח היא מיותרת.
תוכניות שאני כן חושב שהיא מתאימה היא נגיד תוכנית כמו SS/טקסס ששם אתה מתקדם כל אימון/שבוע. וגם אז לחגור רק שבאמת צריך.

אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.
חגורה היא כלי שכדאי להשתמש בו בזמן שעובדים בו בעצימות גבוהה (נגיד בלוק עצימות של תוכנית כלשהי) ולקראת תחרות.
תוכניות שאני כן חושב שהיא מתאימה היא נגיד תוכנית כמו SS/טקסס ששם אתה מתקדם כל אימון/שבוע. וגם אז לחגור רק שבאמת צריך.
ההסבר שלך לא נותן נימוק למה במקרים מסוימים לא כדאי להשתמש בחגורה. הסברת יפה מתי חגורה תועיל לך אבל מה לדעתך יקרה אם אשתמש בחגורה באימון שהוא לא אימון עצימות?

אני לא מבין למה אתה טוען לא להשתמש באביזר שעוזר לך להתחזק ולהעלות את משקלי העבודה שלך?

ואם יש לי סקוואט 80 בSS? אז לחגור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית