נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האיזור לא מתחזק עם חגורה?הכי טוב לעבוד כמה שיותר בלי ולחזק את האזור
עדיף לא להגיב כשלא יודעים.הכי טוב לעבוד כמה שיותר בלי ולחזק את האזור
כי באותה תקופת זמן הוא יוכל להגיע ליותר מ140..עד שתצטרך לשים חגורה, אם תוכל להגיע לדוגמה ל140 בלי חגורה, למה שתרצה לשים?
אז מאיזה משקל אתה אומר שכדאי להשתמש?כי באותה תקופת זמן הוא יוכל להגיע ליותר מ140..
מתחזק אבל לא כמו בלי חגורההאיזור לא מתחזק עם חגורה?
מתי שכבר אי אפשר בלי..אז מאיזה משקל אתה אומר שכדאי להשתמש?
איך האיזור מתחזק יותר בלי חגורה? תסביר לי איך חגורה מנטרלת חלק מהעבודה של האיזור.מתחזק אבל לא כמו בלי חגורה
עדיף ללמוד להתכווץ כמו שצריך בלי חגורה
זה ידוע שחגורה שומרת על הגב בגלל זה שמים אותה בתחרויות והיא מורידה עומס מהזוקפים וככה זה מונע פציעות ומוריד עומס מהזוקפים וזה מה שמשה שחר אמר לי אל תגיד שזה לא נכון!!איך האיזור מתחזק יותר בלי חגורה? תסביר לי איך חגורה מנטרלת חלק מהעבודה של האיזור.
הוא לימד אותך לבר מצווה?משה שחר
ברגע שיש שליטה מלאה בטכניקה של הסקוואט.אז מאיזה משקל אתה אומר שכדאי להשתמש?
יאללה בוא נחגור ממוט ריק.ברגע שיש שליטה מלאה בטכניקה של הסקוואט.
באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.יאללה בוא נחגור ממוט ריק.
אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.
ההסבר שלך לא נותן נימוק למה במקרים מסוימים לא כדאי להשתמש בחגורה. הסברת יפה מתי חגורה תועיל לך אבל מה לדעתך יקרה אם אשתמש בחגורה באימון שהוא לא אימון עצימות?אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.
חגורה היא כלי שכדאי להשתמש בו בזמן שעובדים בו בעצימות גבוהה (נגיד בלוק עצימות של תוכנית כלשהי) ולקראת תחרות.
אם אתה עושה כרגע תקופה של רק נפח היא מיותרת.
תוכניות שאני כן חושב שהיא מתאימה היא נגיד תוכנית כמו SS/טקסס ששם אתה מתקדם כל אימון/שבוע. וגם אז לחגור רק שבאמת צריך.
אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.
חגורה היא כלי שכדאי להשתמש בו בזמן שעובדים בו בעצימות גבוהה (נגיד בלוק עצימות של תוכנית כלשהי) ולקראת תחרות.
תוכניות שאני כן חושב שהיא מתאימה היא נגיד תוכנית כמו SS/טקסס ששם אתה מתקדם כל אימון/שבוע. וגם אז לחגור רק שבאמת צריך.
אם יש לך סקוואט 200 עם חגורה ובלי חגורה אין לך, ואתה אחרי תקופה מסויימת מצליח לעשות 200 ללא, התחזקת.