הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשקלים שלי + כמה בעיות.

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
אז אני חדש בחדר כושר עכשיו אני מתחיל עם משקלים קטנים בישביל ללמוד תטכניקות בצורה טובה אבל יש מצב שאני מגזים ..

אני עושה Bench press עם 2.5 קילו ( כי המוט בעצמו לא כזה קל )
אני עושה חתירה במכונה עם 20 קילו
Dumbels Shoulders Press - ארבע קילו
לא יודע איך קוראים לזה אבל זה שמרימים כזה עם שני משקולות יד בתור לכיוון הפנים גם 4 קילו

מתי לדעתכם אני צריך לעלות משקלים ?

בעיה אחת - אני עושה מקבילים עם כזה מכונה שעוזרת לי לעלות כי אני לא משהו בזה עכשיו שאני עושה מקבילים אני משתמש יותר בחזה והמטרה ביד אחורית.. איך אני עושה " אחיזה צרה " כדי שאני יתאמץ יותר עם היד האחרות ?

לדעתי בקשר למשקלים עם זה ממש קל לך תוסיף טיפה אבל עם אתה מרגיש שיצאתה מהפוקוס בטכניקה תוריד.

בקשר למקבילית מרפקים אחורה יעבוד טוב על יד אחורית, עם אני לא טועה המאמן שלי פעם אחת הסביר לי ..

טכניקה תמיד תהיה בראש סדר העדיפויות שלך. החוק היחידי להתקדמות במשקל זה אם אתה מרגיש שקל לך ואתה מסוגל ליותר. בלי שום קשר המשקלים די נמוכים,בתור מתחיל אני מאמין שתהיה מסוגל להרבה יותר...בקשר למקבילים,אם המטרה שלך זה יד אחורית ואתה עובד עם החזה בעיקר משהו כנראה דפוק בטכניקה

Dumbels Shoulders Press - ארבע קילו

במקומך הייתי מתחיל בפרס עם מוט, אח"כ הייתי עובר לדאמבלים.

בעיה אחת - אני עושה מקבילים עם כזה מכונה שעוזרת לי לעלות כי אני לא משהו בזה עכשיו שאני עושה מקבילים אני משתמש יותר בחזה והמטרה ביד אחורית.. איך אני עושה " אחיזה צרה " כדי שאני יתאמץ יותר עם היד האחרות ?

1. אף פעם לא ראיתי "מכונה שעוזרת לך לעלות" 😕
2. קודם כל, עזוב את היד האחורית עכשיו, תתמקד בלהצליח לעשות מקבילים בלי מכונה למספר חזרות נורמלי, אחרי זה תתעסק ביד אחורית.

במקומך הייתי מתחיל בפרס עם מוט, אח"כ הייתי עובר לדאמבלים.

1. אף פעם לא ראיתי "מכונה שעוזרת לך לעלות" 😕
2. קודם כל, עזוב את היד האחורית עכשיו, תתמקד בלהצליח לעשות מקבילים בלי מכונה למספר חזרות נורמלי, אחרי זה תתעסק ביד אחורית.
1. זה נקרא גרביטון.
2. יש לך אפשרות ל2 מצבים במקבילים (בדכ)
אחד זה שאתה מסובב את הידיות פנימה- יעבוד יותר על יד אחורית.

Back
למעלה תחתית