הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית בצבא.

Omrixomri

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני צריך עזרה קצת והסברים כי קצת הלכתי לאיבוד עם כל המידע.
אני נמצא במוצב ומה שיש לי שאני יכול להתאמן איתו זה מתח, מקבילים, משקולות מתבגרות, מוט וספסל מהחדר אוכל.
עכשיו אני רוצה לעלות במסה ואני קצת מתקשה להכין לעצמי תוכנית אימונים מסודרת כי אני מרגיש שאני לא סגור על מספר התרגילים והסטים שצריך
מה שאני עושה זה ככה פחות או יותר ככה:
מתח ארבע סטים ארבע חזרות.
לחיצות חזה עם משקולות שש חזרות ארבע סטים
מקבילים שלוש סטים שש חזרות.
כפיפות מרפקים עם מוט שלוש סטים שש חזרות
פטישים שלוש סטים שמונה חזרות
תרגיל לאמה שאני לא סגור על השם שלוש סטים שש חזרות.
שתי תרגילים לכתפיים שלוש סטים שש חזרות
ובטן.
מה כדי להוסיף /להוריד? ואני לא יודע איזה תרגילים כדי להוסיף לחזה אם צריך בכלל.
ועוד שאלה אני לא הכי מסתדר עם האוכל בצבא(חוזר הביתה פעם בשבועיים) מומלץ על גיינר גם אם אני לא אוכל הרבה כלכך בארוחות?

תשמע, בגדול הדבר היחיד ששאתה לא יכול לעשות זה סקוואט וכשהמטרה שלך היא פיתוח הגוף אפשר להסתדר בלי זה ולעשות במקום איזה לאנצ'ים או משהו. יש לך פה מספיק כדי לעבוד על כל הגוף. יספיק לך לעשות משהו כזה:
דדליפט
לאנצ'ים
בנץ'
מתח
פרס
בייספס
מקבילים
בטן

ואם אתה ממש רוצה להוסיף נפח אתה יכול להוסיף לחזה פרפר ואז לעשות איזה 3 סטים בנץ' ו2 פרפר, ולגב 3 סטים מתח ועוד 2 חתירה.

לגבי אוכל - אם יש לך מטבחון ההמלצה שלי היא שתבשל לך אוכל. אם אתה במוצב אני מניח שאתה לוחם כך שבשגרה צריך להיות לך מספיק זמן בין הסיורים/שמירות כדי להכין לך חזה עוף ואורז. יותר זול ויותר בריא מגיינר.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה על העזרה מעריך את זה מאוד.
רק לבייספס מומלץ לבחור תרגיל אחד? וכמה סטים וחזרות לעשות? ומה זה פרס ובנץ חח
@yanivgoft

Back
למעלה תחתית