יש משתנותחחחח מה זאת אומרת? מה עושה מי שצריך להשתין? בחיים לא שמעתי על מסעדה שלא היה בה לפחות תא אחד של שירותים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש משתנותחחחח מה זאת אומרת? מה עושה מי שצריך להשתין? בחיים לא שמעתי על מסעדה שלא היה בה לפחות תא אחד של שירותים
בשר טעים מוכן כמו שצריך שווה כל שקלמצטער לאכזב אותכם אבל הבשר שלהם זבל, הבשר הקפוא הטחון של הסופר יותר טעים.
ד"א תמיד יש להם מבצעים
חחחח גם זה שנתנו לו לשקול את האנשים אמר "אני לא מבין איך כל האנשים ירדו.."איך הם לא ראו שאפשר לנצל את זה ממש.
''טוב אז קילו מאתיים יוצא שאתם חייבים לי 120 שקלטוב תקשיבו
שתיתי לפני שנכנסתי ליטר וחצה ( כי ידעתי שאני אטחן) בציפייה שבסוף אעלה איזה 400-500 גרם. טוב נו יש מצב שעשיתי עוד כמה טריקים אבל באמת שהכוונה שלי הייתה לעלות קצת
אכלתי בערך קילו מאתיים וירדתי קילו וחצי.
פאדיחה רצינית
אבל העובדים יצאו מאושרים כי השארתי דיי הרבה טיפ
150שח*''טוב אז קילו מאתיים יוצא שאתם חייבים לי 120 שקל
יודעים מה תשמרו לעצמכם מה זה כבר כסף''
*בורח הביתה בזיגזג*
רגע אז מה היה ביציאה? אין מצב שהם שילמו לך.. פשוט לא שילמת כלום?אכלתי בערך קילו מאתיים וירדתי קילו וחצי.
הם רמזו שהם משלמים בפייסבוק.רגע אז מה היה ביציאה? אין מצב שהם שילמו לך.. פשוט לא שילמת כלום?
היה לי 0 ש"ח בחשבון. אבל שילמתי טיפ לפי החשבון המקורי, שמתי 70 שקל. עדין שווה חחח אפילו בבית בחיים לא הייתי אוכל קילו מאתיים ( שחצי מזה היה סינטה ואנטריקוט) ב70 שח.רגע אז מה היה ביציאה? אין מצב שהם שילמו לך.. פשוט לא שילמת כלום?
הייתי מבקש 70 שקל טיפהיה לי 0 ש"ח בחשבון. אבל שילמתי טיפ לפי החשבון המקורי, שמתי 70 שקל. עדין שווה חחח אפילו בבית בחיים לא הייתי אוכל קילו מאתיים ( שחצי מזה היה סינטה ואנטריקוט) ב70 שח.
ותשאיר אותן שם?בכניה להשקל עם פלטות קטנות של 1.25 מוחבאות בכל הגוף
ביציאה להשקל ערום
לבוא עם תיק ?ותשאיר אותן שם?