הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למשהו ששמעתי על צ'יט day

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
התחלתי ליפני שבוע תפריט חיטוב עכשיו הבנתי שכדאי לי פעם בשבוע לאכול שטויות בישביל רמת האינסולין שלי לא הבנתי כל כך למה.. נגיד עכישו אני אוכל 200 קלוריות מתחת לנטרלי שלי אז נגיד לאכול משולש פיצה או משהו או משהו מתוק..
אני לא יודע אם זה נכון אז אני שואל .

המטרה העיקרית של ציט מיל היא סיפוק פסיכולוגי. הקפצת אינסולין רלוונטית רק לדיאטות דלות בפחמימה.

לא אני מדבר אם אני בתפריט חיטוב רגיל לא דל פחמימה.
תקשיב.
אתה לא מרוויח שום דבר מצ'יט מיל חוץ מתמיכה נפשית ומניעת התאבדות מהחיטוב.
אתה לא מקבל איזשהוא רווח מבחינה בריאותית.
אין הגבלה של כמה צ'יט מילס אתה יכול לעשות הכל עניין כמה אתה רוצה להרוס לעצמך את החיטוב.
(יש אנשים שלא יודעים מתי זה מספיק ופשוט מחטבים ומשלימים את כל הקלוריות שלהם מהצ'יט מילס או שגורמים למינוס הקלורי להיות קטן מאוד.)

• פותח/ת השרשור
תקשיב.
אתה לא מרוויח שום דבר מצ'יט מיל חוץ מתמיכה נפשית ומניעת התאבדות מהחיטוב.
אתה לא מקבל איזשהוא רווח מבחינה בריאותית.
אין הגבלה של כמה צ'יט מילס אתה יכול לעשות הכל עניין כמה אתה רוצה להרוס לעצמך את החיטוב.
(יש אנשים שלא יודעים מתי זה מספיק ופשוט מחטבים ומשלימים את כל הקלוריות שלהם מהצ'יט מילס או שגורמים למינוס הקלורי להיות קטן מאוד.)

מה שמעניין אותי זה אם נגיד אני עכשיו אוכל למשל משהו לא בריא כמו משולש פיצה או משולש בורקס ששווה נגיד 100 קלוריות ואחרי זה אני עושה למשל שחייה ומוריד 100 קלוריות אז זה לא באמת יעזור כי שני המאכלים האלה מכילים פחמימות לא טובות אז זה יוסיף לי לאחוז שומן לא ?

מה שמעניין אותי זה אם נגיד אני עכשיו אוכל למשל משהו לא בריא כמו משולש פיצה או משולש בורקס ששווה נגיד 100 קלוריות ואחרי זה אני עושה למשל שחייה ומוריד 100 קלוריות אז זה לא באמת יעזור כי שני המאכלים האלה מכילים פחמימות לא טובות אז זה יוסיף לי לאחוז שומן לא ?
לא.
אם אתה מוריד את הקלוריות מאירובי או שחיה אתה לא תעלה באחוזי שומן כי אתה עדיין תהיה במינוס קלורי.

• פותח/ת השרשור
לא.
אם אתה מוריד את הקלוריות מאירובי או שחיה אתה לא תעלה באחוזי שומן כי אתה עדיין תהיה במינוס קלורי.

אז מה ההבדל אם אני אוכל עכשיו 300 קלוריות של לחם עם גבינה או 300 קלוריות של פיצה ?

התחלתי ליפני שבוע תפריט חיטוב עכשיו הבנתי שכדאי לי פעם בשבוע לאכול שטויות בישביל רמת האינסולין שלי לא הבנתי כל כך למה.. נגיד עכישו אני אוכל 200 קלוריות מתחת לנטרלי שלי אז נגיד לאכול משולש פיצה או משהו או משהו מתוק..
אני לא יודע אם זה נכון אז אני שואל .
העמסת פחמימות.
עושים את זה בכדי למלא את מאגרי הגליקוגן שמתרוקנים מהר מאוד בחיטוב ובפרט אם נמצאים בדל פחמימה.
לא הייתי ממליץ לאכול הרבה ג'אנק אבל אם כבר מכניסים את זה ביום ההעמסה, לדאוג שזה ייכנס בערכי הפחמימה של אותו היום ולנסות להימנע מכמויות גבוהות של שומן בהעמסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית