הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לגבי SS

• פותח/ת השרשור ueran2
  • פורסם בתאריך

ueran2

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
לאחרונה שמעתי על בתוכנית של מארק ריפטו starring strenght. אני רוצה לעשות אותה אבל חושש להשמין ולא להיות שרירי.
סך הכל מה שטוב בה זה שהיא עוזרת לך לפתח כח/שריר/עמידות במספר מצומצם של תרגילים מורכבים ומרכזים ולשפר טכניקה.
הבעיה היא שהתכנית בעיקר על כח וכמו שרשמתי למעלה. האם יש אפשרות שבהמשך היא תהיה יותר לבודיבילדר? אולי אני סתם חושש
וככל שהעלה במשקלי העבודה אז גם החיטוב יבוא?? האם זה נכון ?

האם יש אפשרות שבהמשך היא תהיה יותר לבודיבילדר?
לא. SS היא תכנית כוח למתחילים (בעלי משקלי עבודה נמוכים\ טכניקה לא טובה) היא נשארת כמעט אותו הדבר לאורך כל התכנית.
ככל שהעלה במשקלי העבודה אז גם החיטוב יבוא?
החיטוב מגיע כשאתה תחליט (כמובן שזה צריך להיות בהתאמה לאחוז שומן שלך ולתכנית אימונים שלך ולמטרה שלך) קח בחשבון שבשביל שתראה שרירי אחרי חיטוב אתה צריך בסיס מסה טוב ואת זה ה "SS" עושה מצוין.
הייתי ממליץ לך לעבור בפורטל "קילוגרם" ולהתחיל לקרוא טיפה כדי לקבל קצת בסיס
בנוסף יש לך אפשרות של חיפוש בפורום שאגב לצמד האותיות SS יש ים של תוצאות
בהצלחה

חושש להשמין ולא להיות שרירי.
בוא נחשוב בצורה ריאלית. נראה לך שהפורום הזה היה ממליץ על תוכנית שתגרום לך להשמין ולא להיות שרירי?
סך הכל מה שטוב בה זה שהיא עוזרת לך לפתח כח/שריר/עמידות במספר מצומצם של תרגילים מורכבים ומרכזים ולשפר טכניקה.
מה שטוב בה זה שהיא עוזרת להרגיל את מערכת העצבים של מתאמן מתחיל ולהגיע לסופרקונפנסציה מדי אימון. סופרקונפנסציה זהו אפקט שקורה למתאמן שעבר בהצלחה את שני השלבים הראשונים באימוני התנגדות שהם שלב הסטרס ושלב האדפטציה להתנגדות.סופרקונפנסציה גורמת לכך שלאחר ההתאוששות היכולות שלך יהיו מעבר לאלו שהיו לך לפני אימון ההתנגדות הקודם.
שלב אימוני הSS מאפשר ליצור סופרקונפנסציה בצורה לינארית על ידי תוספת התנגדות מאימון לאימון ובכך להביא אותך רחוק מבחינת יכולות תפקוד בהשוואה לתוכנית שלא מאפשרת התקדמות במשקלי העבודה מדי אימון כי כאשר אתה לא מתקדם במשקלי העבודה הסטרס לא מתבצע על הגוף כי הוא כבר הרגיל את עצמו לסטרס הקודם, ובכך הסופרקונפנסציה מתרחשת בתדירות נמוכה הרבה יותר.
האם יש אפשרות שבהמשך היא תהיה יותר לבודיבילדר?
אם הסקוואט והדד ליפט שלך לא עברו את ה3 פלטות והבנץ' לא עבר את הפלטה וחצי אין לך בכלל מה לחשוב על בודיבילדינג. לפני שיהיה לך בסיס כוח אתה צריך להתאמן על כוח, גם כי הגוף שלך צריך לנצל את אפקט המתאמן המתחיל להתקדמות מירבית וגם כי התוצאות העתידיות שלך בבודיבילדינג ופיטנס תלויות בעד כמה אתה חזק (בין השאר)
וככל שהעלה במשקלי העבודה אז גם החיטוב יבוא?? האם זה נכון ?
מה שאחראי על חיטוב או מסה זה המאזן הקלורי שלך, כלומר, תאכל יותר תעלה במסה, תאכל פחות ותתחטב

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אחרי שפיתחתי כח בעזרת התוכנית הזאת במשך כמה חודשים וגם מסה, לאיפה ממשיכים? לאיזה תוכנית אני אתקדם? האם אחזור לתוכנית פיצול AB של בודיבילדר או שיש תוכנית המשך באותו סגנון ?

בוא נחשוב בצורה ריאלית. נראה לך שהפורום הזה היה ממליץ על תוכנית שתגרום לך להשמין ולא להיות שרירי?

מה שטוב בה זה שהיא עוזרת להרגיל את מערכת העצבים של מתאמן מתחיל ולהגיע לסופרקונפנסציה מדי אימון. סופרקונפנסציה זהו אפקט שקורה למתאמן שעבר בהצלחה את שני השלבים הראשונים באימוני התנגדות שהם שלב הסטרס ושלב האדפטציה להתנגדות.סופרקונפנסציה גורמת לכך שלאחר ההתאוששות היכולות שלך יהיו מעבר לאלו שהיו לך לפני אימון ההתנגדות הקודם.
שלב אימוני הSS מאפשר ליצור סופרקונפנסציה בצורה לינארית על ידי תוספת התנגדות מאימון לאימון ובכך להביא אותך רחוק מבחינת יכולות תפקוד בהשוואה לתוכנית שלא מאפשרת התקדמות במשקלי העבודה מדי אימון כי כאשר אתה לא מתקדם במשקלי העבודה הסטרס לא מתבצע על הגוף כי הוא כבר הרגיל את עצמו לסטרס הקודם, ובכך הסופרקונפנסציה מתרחשת בתדירות נמוכה הרבה יותר.

אם הסקוואט והדד ליפט שלך לא עברו את ה3 פלטות והבנץ' לא עבר את הפלטה וחצי אין לך בכלל מה לחשוב על בודיבילדינג. לפני שיהיה לך בסיס כוח אתה צריך להתאמן על כוח, גם כי הגוף שלך צריך לנצל את אפקט המתאמן המתחיל להתקדמות מירבית וגם כי התוצאות העתידיות שלך בבודיבילדינג ופיטנס תלויות בעד כמה אתה חזק (בין השאר)

מה שאחראי על חיטוב או מסה זה המאזן הקלורי שלך, כלומר, תאכל יותר תעלה במסה, תאכל פחות ותתחטב
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

אני חייב לדעת למה מנהלי הפורום החליטו על החוק הזה:97:

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מניח שהחוק הזה נועד לתת איזה שהוא תחושה של הכרת תודה. ואני דווקא בעד.
הענקתי פה 3 בחירות חיוביות. האם זה עובד ?

אוקי, אז אחרי שפיתחתי כח בעזרת התוכנית הזאת במשך כמה חודשים וגם מסה, לאיפה ממשיכים? לאיזה תוכנית אני אתקדם? האם אחזור לתוכנית פיצול AB של בודיבילדר או שיש תוכנית המשך באותו סגנון ?
תלוי במה שאתה רוצה אחר כך. קודם תסיים את התוכנית הזאת ואז נדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית