ייעוץ אימונים בצבא

• פותח/ת השרשור Zahi
  • פורסם בתאריך

Zahi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום.
אני כרגע חייל שעושה חמשושים ולכן אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר במהלך השבוע.
במוצב יש חדר כושר אבל הוא מאוד מוזנח ואני בספק אילו מכשירים כשירים באמת יש שם.
נצא מנקודת הנחה שאין לי חדר כושר במוצב,
זה יהיה ריאלי אם ארשם למכון כושר בעיר שלי רק לסופש?
זאת אומרת אגיע לאימונים בימים חמישי/שישי/מוצש.
האם זה יהיה אפקטיבי או שמא בזבוז זמן וכסף?
תודה, ושבת שלום.

מבחינת התקדמות זה לא יהיה אידיאלי, אבל מבחינת שימור תוצאה קיימת זה יכול להיות רעיון לא רע אם תוכל גם להוסיף לזה תזונה נכונה, או לפחות כמה שיותר נכונה בגבול היכולת שלך להשיג בבסיס.

• פותח/ת השרשור
מבחינת התקדמות זה לא יהיה אידיאלי, אבל מבחינת שימור תוצאה קיימת זה יכול להיות רעיון לא רע אם תוכל גם להוסיף לזה תזונה נכונה, או לפחות כמה שיותר נכונה בגבול היכולת שלך להשיג בבסיס.
זה לא כלכך אקטואלי עבורי משום שאין לי שום דבר לשמר. אין לי מבת שריר ואפשר להגיד שאני דיי שחיף.
משקל 63 גובה 170.
אין לי אלטרנטיבה? עכשיו שנתיים אני לא אוכל לפתח מסת שריר רק בגלל הצבא?

זה לא כלכך אקטואלי עבורי משום שאין לי שום דבר לשמר. אין לי מבת שריר ואפשר להגיד שאני דיי שחיף.
משקל 63 גובה 170.
אין לי אלטרנטיבה? עכשיו שנתיים אני לא אוכל לפתח מסת שריר רק בגלל הצבא?
גם אני עשיתי צבא וגם אני 3 שנים לא עשיתי כלום עם החיים שלי. אין מה לעשות. האופציות שלך הן או לחיות עם זה או לעשות פעולות שישפרו לך את התש.

גם אני עשיתי צבא וגם אני 3 שנים לא עשיתי כלום עם החיים שלי. אין מה לעשות. האופציות שלך הן או לחיות עם זה או לעשות פעולות שישפרו לך את התש.
אין לי אותו ניסיון כמוך וממש לא אותו ידע,אני אומר מראש אבל תן לי להציע משהו.
הוא נשמע בלי הרבה מסת שרירי,נשמע לי אפשרי שיתחיל ממתח,מקבילים,שכיבות שמיכה בצורות שונות,לא נ צים,סקוואטים-אולי יקנה טבעות,ויתאמן בבסיס. בתור מתחיל הוא יוכל לבנות מסת שריר בסיסית,וגם לחזק מייצבים ומפרקים ולהגיע עם בסיס מעולה לחדר כושר כשיסיים שירות

Back
למעלה תחתית